nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 11. péntek)

Napi horoszkóp (01. 11. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, az ég tetejéről indul útjára. A csillagok állása megváltozott, és máris kitisztult az ég a fejed fölött. Tegnap kétségek gyötörtek tehetségedet illetően, ma fényes bizonyítást nyerhetnek kiváló képességeid. Fürödhetsz a sikerben és a szerelemben is. Minden vágyad megvalósulhat.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A munkában is „megkezdődött” az év, új feladatok, teendők várnak rád. Éppen ideje megejteni a szokásos újévi nagytakarítást a munkahelyen is. Rakj rendet, és dobd ki, ami már felesleges, hasznavehetetlen. Egy-két óra alatt végzel, és újult erővel, a rend tudatában vághatsz bele az új feladatokba. Lám-lám, ódzkodtál tőlük, de ahogy átláttad őket, pontosan tudod, mit is kell tenned.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Vízöntő jegyében, de fényszögek nélkül áll. Lehetséges, hogy olyan feladattal bíznak meg, amellyel – legalábbis most – képtelen vagy jól megbirkózni. A menekülés vagy inkább a visszavonulás útját választod, ami ebben az esetben nem is olyan rossz taktika. Megcsappant munkakedved a jövő héten kirobbanó erővel tér vissza, s akkor könnyedén elbánsz a most megoldhatatlannak látszó problémával.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A hét utolsó munkanapján különösebb változás már nem várható. Ha nem is volt valami fényes idő, azért ki lehetett bírni. Az ember ritkán követ el olyan hibát, amely helyrehozhatatlan. Egyébként is: az unalmas, csöndes napoknak is megvan a maguk haszna. Még akkor is, ha ez csak később derül ki. A kétség és a bizonytalanság, ha másra nem is, arra jó, hogy elgondolkodj, magadba nézz, találkozz önmagaddal.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, nem érzi jól magát a Bak jegyében. Hiszékenységed, nagyvonalúságod bajba sodorhat. Néha olyan fegyverrel támadnak ellened, amellyel szemben védtelen vagy. Ez esetben is légy nagyvonalú, hiszen méltatlan volna a harc győzelmed biztos tudatában. Bőven akadnak a környezetedben ellenfelek, akikkel érdemes megküzdened. Tartalékold energiádat rájuk.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Vízöntő jegyében, fényszögek nélkül áll. Nem kell mindig kiemelkedő eseménynek történnie ahhoz, hogy előrehaladásod szemmel látható legyen. Talán éppen az ilyen csendes, dolgos munkanapoknak köszönhetők a sikerek. Úgy belefeledkezel a munkádba, hogy elfelejtesz egy családi ünnepet. Ebből még baj lehet! Kedvesed felháborodása teljesen jogos…









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a Nyilas jegyében áll. Meglehet, hogy téli szabadságodat töltöd, de az is elképzelhető, hogy csak egy élménydús program teszi széppé ezt a napot. Ha síelsz vagy korcsolyázol, légy különösen óvatos. Ne egy baleset tegye emlékezetessé e napot. Kis odafigyeléssel elkerülheted. Ha flörtöléshez van kedved, járj nyitott szemmel, ne menj el a kínálkozó lehetőség mellett.







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, szemben áll a Marssal. Rejtőzködő lelked hirtelen bukkan a felszínre, zavart és bizonytalanságot okozva. Nem tud ellenállni az emlékeknek, amelyek szinte lavinaszerűen zúdulnak rád. Könny szökik a szemedbe. Vajon hol van most Ő, és merre járhat? Gondol-e néha rád, eszébe jutnak-e a régi szép napok?







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes kapcsolatban van a Szaturnusszal. Az helyénvaló, hogy kikéred partnered véleményét lényeges kérdésekben, de az már nem vezet jóra, ha hagyod, hogy helyetted döntsenek. Ráadásul nemritkán megérzéseiddel, meggyőződéseddel ellentétesen. Szakmai továbblépésednek határozottságod lehet az egyik kulcsa.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes kapcsolatban áll a Jupiterrel. Szeretsz és tudsz dolgozni, s ezt mások is elismerik. Néha az a baj, hogy a csúcs elérése előtt két centivel alábbhagy az alkotókedved, és sosem érzed azt, hogy megnyugvással elérted a kitűzött célt. A tökéletesség iránti vágyad miatt ma is átmenetileg letörsz, de ha reálisan értékeled az elért eredményt, nincs okod elkeseredni.











Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen kapcsolatban van a Vénusszal. A legnagyobb rosszindulattal sem lehet rád fogni, hogy különösebben érdekelnének az anyagiak. Jobbára nem törődsz azzal, hogy mennyit keresnek mások, hogy a főnök miért tüntetett ki valakit kemény forintokban megnyilvánuló bizalmával. Ma mégis éppen emiatt fogsz fölháborodni, legendás nyugalmadat elveszítve már-már dühbe gurulni.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, együtt áll a Holddal. A szokásos… Munka, délutáni csúcsforgalom, tolakodás, bevásárlás, lökdösődés, ingerült, agresszív emberek… Alig várod, hogy hazaérj kis fészkedbe, ahol védelmet találsz az ellenséges külvilággal szemben. E védelmet számodra mindenekelőtt családod szeretete jelenti, amelynek hiányában bizony nemigen tudnád elviselni a mindennapok terhét, megpróbáltatásait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top