A Nyilas jegyében születettek a béke és a boldogság ölelésében élhetik meg az év első hónapjait. (Botok négyes.) A „bőség és biztonság” érzetét nem munkából, hanem meglévő vagyontárgyai értékesítéséből biztosítja. Az Érmék tízes lap jelzései segítik továbbá a spirituális felismerésekhez is. Ezzel a mindennapok megélése belső gazdagságának forrásává válhat. Személyes kapcsolataiban előtérbe helyeződik a belső érték és eltörpül a társ anyagi hátterének elvárása. A Botok Királya jelzi, hogy új üzleti vállalkozásba kezdhet, azt magabiztosan, határozottan, lépésről lépésre sikerre viheti rövid időn belül, így anyagi hátterét ismét megerősítheti akár évekre előre is.

A koronakártya az Érmék hármas!

Egy új életszakasz eljövetelét hozza a 2008-as év. Nem hiányozhat az érdek nélküli őszinte szerelmi kapcsolat, ehhez és a pozitív üzleti fordulatokhoz azonban gyökeres szemléletváltásra lesz szükség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top