nlc.hu
Horoszkóp
Vízöntõ

Vízöntõ




A Vízöntő jegyében születettek ezt az évet különösen tudatosan élik meg! Céljaik megvalósításához az Igazság útját választják. A Kardok királynője kártyalap jelzi, hogy ebben az évben leolvad róla a világosság tudatos felismerésének köszönhetően a „jégkirálynőjelmez”, és teljes valójában mutatja meg önmagát szeretetben, odaadásban, mások iránti tiszteletében.
Tudásszomja továbbra sem apad ki, a tanulás folytatódik, a vizsgákat is jól teljesíti! Az Érmék négyes arra utal, hogy a jövőben sem tudja leküzdeni a túlzott biztonság iránti vágyát, amelyet a folyamatos megfeszített munka ellensúlyozhatna.
Magánéletében a Feltámadás kártyalap arra utal, hogy a magányosoknál a leendő, illetve a már kapcsolatban élők partnerükben felfedezik az igazi kincset.

A koronakártya a Világ!

Fontos utalást ad a kártya, hogy a munka, a karrier területén jó helyen van, biztosan jó úton halad! Hosszú távú barátságok, szerelmek köttetnek, az élettársi kapcsolatban élők házasságra szánhatják el magukat, ami nagy jelentőséggel hat további életükre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top