Horoszkóp

Bika

A Bika szülöttek kényelmesek, finom ízlésűek, nyugodtak, harmonikusak és szeretetteljesek. Nagy bennük a birtoklási, gyűjtögetési hajlam. Tárgyakat, embereket, fotókat, élményeket egyaránt gyűjtenek. Mindig vannak tartalékaik, akár pénzről, akár ételről, akár ötletekről van szó. Imádják kényeztetni önmagukat és szeretteiket. Mindig tudják, mivel lehet a maguk vagy a másik kedvében járni. Szeretik a nagy lakomákat és a különleges eseményeket (színház, múzeum, utazás, vacsora), de ki nem állhatják a váratlan dolgokat. Nem tudnak és nem szeretnek spontán reagálni. Szükségük van időre, hogy testüket-lelküket, otthonukat felöltöztessék az alkalomhoz illően. Nem jól viselik a sürgetést és a kapkodást.

Akár férfi, akár nő a Bika, földműves-, gazdálkodó-, földbirtokoshajlam lakozik benne. Szükségük van nyugalomra, anyagi és érzelmi biztonságra és békére, máskülönben frusztráltak, ingerültek lesznek.

Kedvenc színeik: a barna, a terrakotta, a korallszín, a halványzöld és a földszínek.

Kedvenc virágaik: a gyöngyvirág, a gólyahír, a boglárka, a dália, a hortenzia, az oroszlánszáj.

Házuk, lakásuk: a falusi jellegű, szolid és egyszerű építés hívei, kedvelik az ülősarkot, a masszív fából készült fabútorokat, a kellemes hangulatú, barokkosan túlzsúfolt berendezést, az értékes bútorokat és dísztárgyakat. Vágyálmuk egy saját kertes ház.

Kedvenc férfiviselet: bőrből készült térdnadrág, divatossá vált, népviseletből származó darabok, például mellény, ing, vastag kötött kardigán, vastag talpú cipő, a kényelem és melegség a fő cél.

Kedvenc női viselet: nőies, de kényelmes ruhák, népviseletből átemelt ruhadarabok, természetes alapanyagok és színek, kötött holmik, kényelmes, lapos cipő.

Kedvenc autómárkák: szolid, megbízható járművek: Opel Kadett, Mercedes 220 Diesel, ragaszkodnak a bevált autómárkákhoz (márkahűek).

2008 eleje nehezen indul. Tele lesznek ötletekkel, tervekkel a Bikák, de rögtön akadályokba is ütköznek. Olyan valaki nemtetszése miatt akad el a dolog, aki „befolyásos”, és a hatalmánál fogva képes leállítani az ügyet. Ezért jobb, ha májusra halasztják a kivitelezést.

Nyár elején az otthonuk szépítése válik aktuálissá. Ne nyújtsák hosszra a tervezgetést és kivitelezést. Vonják be a családjukat, és két hét alatt fejezzék be az átalakítást!

Ősszel a párjuk ötleteivel, „eszement” stílusával nem fognak egyetérteni, ami feszültséget okozhat közöttük. Ha kicsit húzzák az időt, akkor télre sikerül közös véleményt kialakítani és mindenkinek tetsző kompromisszumot kötni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top