nlc.hu
Horoszkóp
Skorpió

Skorpió

A Skorpió szülöttek merészek, szenvedélyesek, két végén égetik azt a bizonyos gyertyát. Nem tisztelik az etikettet, fittyet hánynak az erkölcsre. Szeretik provokálni a merev, prűd embereket. Ösztönösen lázadnak a tabuk ellen. Stílusuk kihívó, vonzódnak a kicsit romlott, bűnös, erkölcstelen dolgokhoz. Imádják az életet teljes egészében megélni. Szerintük ehhez hozzátartozik a nyomor, a szemét, a fekália is. Ők nem szemellenzősek, nem „dugják homokba a fejüket”, sőt igyekszenek felhívni a világ figyelmét az éhezésre, a környezetszennyezésre stb.

Heves természetűek, nem ijednek meg a botrányoktól. Öltözködésük, sminkjük épp ezért gyakran megbotránkoztató, alvilági. Mozgásuk, beszédstílusuk is polgárpukkasztó.

Akár férfi, akár nő a Skorpió szülött, anarchista, partizán, ellenterrorista, a fennálló rend ellen harcoló reformer lakozik benne.

Kedvenc színeik: a gránátvörös, a méregzöld, a fekete-fehér, a lila, a kék és a vörös, a kontrasztok és az élénk színek.

Kedvenc viráguk: az orchidea.

Házuk, lakásuk: olyan berendezés, amely tükrözi a tulajdonos sokszor megrögzött ideáljait, széles a skála a „szemétdomb”-modelltől kezdve egészen a tökéletességre törekvő, hűvös, zen stílusú berendezésig, gyakran a hálószoba egy szentélyt vagy egy piros lámpás kuplerájt másol.

Kedvenc férfiviselet: hasítottbőr nadrág, amely szűk, és buja vágyakat gerjeszt, ujjatlan póló vagy necctrikó, bőrdzseki, divatos, sportos cipő, a lényeg, hogy sugározzon a férfierő és -potencia.

Kedvenc női viselet: fekete, szűk, esetleg minibőrszoknya, vörös harisnya, fehér, leheletvékony blúz, amely sokat sejtet, magas sarkú, bőrszíjakból álló szandál, bokalánc, minden, ami egy nőt vonzóvá, ellenállhatatlanná tesz.

Kedvenc autómárkák: nagy teljesítményű, összkerék-meghajtású terepjárók vagy a csajozós, feltűnő autók: Landrover, Corvette stb.

2008 elején nézeteltérés adódhat az otthonuk szépítése, bővítése kapcsán. Ne hagyják magukat rábeszélni semmire, ami nem tetszik! Húzzák kicsit az időt, mert még tavasz elején meglesz a megoldás!

Nyár elején a párjukkal lehet vita ízlésbeli különbségek miatt. Szinte reménytelen, hogy meggyőzzék egymást. Ezért jobb elkerülni a veszekedést!

Ősszel elemükben lesznek a Skorpiók. Használják ki ezt az időt arra, hogy megvalósítsák mindazt, amit eddig halogattak!

Az év végén megint az otthonuk lesz téma. Itt az ideje, hogy kompromisszumra jussanak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top