Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. január 14-tõl 2008. január 20-ig




Kos

Sokféle konfliktus lehetőségét hordozza magában a hét eleje, különösen, mert tele leszel feladatokkal, s könnyen előfordulhat, hogy nem tudsz elvégezni mindent. Feszültté válhatsz, s ez kihat magánéletedre, munkádra, kommunikációdra egyaránt. Akaratlanul veszekedésekbe bonyolódhatsz, mindennaposakká válhatnak a súrlódások körülötted. Vigyázz, mit mondasz, megbánthatsz vele másokat!
Szerelem: Még szerencse, hogy a párod szinte a végtelenségig türelmes veled. A magányos Kosoknak nagy változás mutatkozik péntektől érzelmi életükben.









Bika

Mozdulj ki végre otthonról, még akkor is, ha hűvös van. Ne fogd az időjárásra lustaságodat, egy kis mozgás, esetleg új emberek megismerése rád fér! Ebben kérheted akár a barátaid segítségét is. Az egész heti túlhajtottságnak kiváló ellenszere lesz egy kis szórakozás. Rád fér, hogy lazíts, kikapcsolódj, jól érezd magad, olyan emberek vegyenek körül, akiket nagyon kedvelsz!
Szerelem: A kapcsolatban élő Bikák most új izgalmakat vihetnek kissé ellaposodott életükbe. Akik még egyedül vannak, vessék bele magukat az ismerkedésbe, célba érhetnek.




Ikrek





Ezekben a napokban is abból adódhatnak a konfliktushelyzetek, hogy nem vagy hajlandó beszélni a problémákról, most is szeretnéd homokba dugni a fejed, mert ez tűnik a legegyszerűbb megoldásnak. Nem cselekszel helyesen, visszafojtod a bánatodat, dühödet. Így nem tudod megoldani a gondjaidat, és a neked segíteni akaróknak sem hagyod, hogy legalább jó tanácsokkal lássanak el.
Szerelem: Ha érzelmi gondokkal küzdesz, ideje azokkal szembenézni! Ugyan ezek a napok nem igazán kedveznek új kapcsolat kialakulásának, de azért ne utasíts vissza semmilyen meghívást…







Rák

Apró előjelek sokasága jelzi már a hét elején azt, hogy új utakra kellene lépned mihamarabb. Végre lépéseket tehetsz egy régi, fontos terveddel összefüggésben. Amit most teszel, komoly hatással lehet a következő hónapok sikereire, anyagilag és erkölcsileg egyaránt. Ha szükséged van támogatásra, akkor számíthatsz környezeted támogatására is. A feszített tempó miatt a hétvégére kifáradhatsz, pihend ki magad alaposan!
Szerelem: Egy régi barát vagy régi szerelem tűnhet fel az életedben ezekben a napokban. Nagy meglepetésként érhet az esemény, felkavarhatja lelkivilágodat. De vigyázz, ne ringasd illúziókba magad.











Oroszlán

Jó formában vagy, tele erővel, energiával, épp itt az ideje valami újba kezdeni! Bármibe is vágj bele most, sikerrel be is fejezheted. Új ötletek pattanhatnak ki a fejedből, hosszú távú terveid születhetnek, melyek mind megvalósíthatók. Persze sose feledd, hogy mindig csak egy dologgal foglalkozz, így azt biztosan el tudod végezni. Ha kapkodsz, hamar túlterheled magad, s képtelen leszel megfelelni az elvárásoknak.
Szerelem: A szerelmi életed is fellendül, mondj mindenre igent ezen a héten! A magányos Oroszlánoknak soká lesz olyan jó lehetőségük új szerelem megérkezésére, mint ezekben a napokban!










Szűz


A hét elején kellemetlen, konfliktusokkal teli idők várnak rád, bár nem jellemző rád, hogy indokolatlanul vitába szállj, de az elmúlt hetekben számos negatív hatás halmozódott fel benned, s ha nem adod végre ki magadból a felgyülemlett dühödet, az a későbbiekben csak még több bajt okozhat. A kockázat abban rejlik, hogy esetleg olyan valakin csattanhat az ostor, aki nem érdemli meg ezt…
Szerelem: Szívügyeidre ugyanez vonatkozik, ne a társadon töltsd ki mérgedet. Ha még keresed az igazit, a jövő hét sokkal kedvezőbb új partner felbukkanására.











Mérleg

Számodra is meglepően jól alakulhatnak pénzügyeid, egzisztenciádat is szilárdabbnak érezheted, vagy most találhatsz rá egy olyan lehetőségre, amely segít a stabil körülményeidet megteremteni. Új munkaajánlatot is kaphatsz, melyre most nem szabad nemet mondani! Nemcsak jól jön ez azt ajánlat, hanem hosszú távon is kamatoztathatod a kialakulóban lévő üzleti kapcsolataidat. Gondolj a jövődre, s arra, hogy most bebizonyíthatod, értesz ahhoz, amit csinálsz.
Szerelem: A megsokszorozódott munkamennyiség elveszi az időt a párodtól, ezt hétvégén pótolni kell! A szinglik szintén is számíthatnak érdekes fordulatra.









Skorpió


Mivel számodra mindig fontosak voltak a családi és a baráti kapcsolatok, itt az ideje, hogy meg is mutasd ezt. Ezen a héten lehet, hogy bizonyítanod kell, valóban lehet rád számítani, ha úgy adódik. Segíts, ahol csak tudsz, s ha túl vagytok a gond megoldásán, itt az ideje egy kis pihenésnek vagy szórakozásnak is. Az elmúlt héten nem volt alkalmad lazításra, erre most szakíts időt.
Szerelem: Ha magányos vagy, a hét második felében minden esély megvan a mindent elsöprő szerelem felbukkanására. A párban élők rajongással szemlélik társuk minden mozdulatát, tettét.










Nyilas

A hét első napjaiban nem sok kedved lesz dolgozni, pedig a feladatok egyre csak szaporodnak… Még szerencse, hogy szerdától jelentős fordulat jöhet mindennapjaidba, melynek köszönhetően újra elkezd gyorsan vágni az eszed, új és egyben nagyszerű ötletekkel állsz elő. Nagyon szókimondóvá válsz, nem takargatod senki előtt a véleményedet. Ezen a héten vezérelje utadat az „amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra” felfogás!
Szerelem: A túlzott szókimondás most könnyen a kapcsolatod rovására mehet, ügyelj erre. Ha még keresed a párod, akkor azzal, hogy nyitsz a világ felé, felhívhatod valaki figyelmét magadra…










Bak

Energiából és jókedvből ezekben a napokban sem lesz hiány, minden napra találsz rutinfeladataid vagy tanulmányaid mellett valami érdekes elfoglaltságot is. Új ötletekkel és tervekkel vagy tele, már nagyon készülhetsz ezek megvalósítására, így épp itt az ideje, hogy belekezdj az egyikbe. Ne feledkezz meg arról, hogy kötelezettségeid vannak a munkád és a családod irányába, figyelj oda, nehogy elfeledkezz valamiről!
Szerelem: Pároddal mozduljatok ki otthonról, mindkettőtöknek jót tenne a pihenés. A párkereső Bak életében felbukkanhat egy kedves, régi ismerős…












Vízöntő

A most rád köszöntő napok megengedik, hogy kicsit elgondolkozz jelenlegi helyzeteden, elmélázz a jövődön, a javítanivalókon. Hiába kínálják számodra tálcán a lehetőségeket, szinte semmihez sincs kedved, amit környezeted nem fog jó szemmel nézni. Az élet nagy kérdésein gondolkodsz, mi hogyan működik, hogyan alakulnak bizonyos dolgok. De rá kell döbbenned, a realitás sokkal ridegebb!
Szerelem: Párkapcsolatod viszont kiegyensúlyozott, nincs okod az aggodalomra. Magányosként úgy elmélázhatsz ezen a héten, hogy észre sem veszed, valaki érdeklődik irántad…










Halak

Vegyes hatásokkal bír ez a hét, érzelemingadozásokkal lehet teli, lesznek jó és rossz pillanatok egyaránt. Váratlan akadállyal kerülhetsz szembe, melyek ellen most nem tehetsz túl sokat, ezért várj a fontos döntések meghozatalával. Családi életed terén is feszültség uralkodhat el, könnyen elvesztheted a fejed, kibújhat belőled a kisördög, s az egyet nem értés veszekedésbe torkollhat.
Szerelem: A hétvége érdekes meglepetést tartogathat a magányosok és a párban élők számára egyaránt. Egy Skorpió jegyű mindig kész újabb szerelemre, melynek bekövetkeztére most igazán nagy esély van.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top