nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 20. vasárnap)

Napi horoszkóp (01. 20. vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, ma együtt áll a Holddal. A mai bolygóállások főleg a hölgyeknél komoly idegfeszültségre mutatnak. Hajlamos leszel arra, hogy a dolgokat a rosszabb végén fogd meg, és így önmagad ellenségévé is válhatsz. Az aspektus kellemetlen hatása nem a mindennapi élet területén, hanem alkalomszerűen mutatkozik meg. A mai nap megköveteli az érzelmek ellenőrzését, kerüld a hirtelen mozdulatokat, különösen, ha haragos vagy.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, szemben áll a Marssal. A mai nap kissé kellemetlenné válik. Nehéz lesz együtt dolgozni veled másoknak. Önfejűvé válhatsz, véleményed rendkívül merev, amiről sem lebeszélni, sem megváltoztatni nem lehet. Érzéseid uralkodnak akaratodon, és bár külsőleg logikusnak és racionálisnak látszol, a Vénuszi ember csodálatos esztelenségéből, a legcsekélyebb dolgokból sem vagy hajlandó engedni, és engedményt adni.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Marssal kapcsolódik. Sok olyan dologba ütközhetsz, ami komoly bosszúságot okoz. Ezeknek a tévedéseknek az önfejűség ma az alapja, mert saját elképzeléseidtől nem tágítasz. Egyes esetekben a mai bolygóhatás kizárólagosan külsődleges és ilyenkor te lehetsz a céltábla, meg nem érdemelt keserves támadásokat kell elszenvedned. Hiányzik ma belőled a gyakorlati érzék, gondolkodásod viszont fantasztikus.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, ma együtt áll a Marssal. Előfordulhat, hogy édesanyád a te segítségedre szorul. Sajnos az is felmerülhet ma, hogy elveszíted tekintélyed, esetleg népszerűtlenné válhatsz, vagy pletykákból származó botrányokba keveredsz. Szerelmi életedben is ma több lehet a csalódás, és esetleg a bánat. Érzelmi dolgokban légy elővigyázatosabb. A mai fényszögek a művészi képességeknek nem ártanak, de a lelki és fizikai szerelem között diszharmóniát okoznak.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, éppen jegyet készül váltani. A mai nap erősen hajlamossá tesz minden szokatlanra, s mind arra, ami a konkréttól, a megfoghatótól távol áll. Hajlamos leszel a túlzott szórakozásra. Kitűnhetsz szépérzékeddel és jó ízléseddel. Mindenképpen emberszerető és jóakaratú vagy. A környezetedben beálló legkisebb zavarra is érzékenyen reagálsz. A Neptun szembenáll az Oroszlán jegyével, könnyen kerülhetsz ma megtévesztő hatások alá.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kapcsolatba került a Marssal. Lehetséges, hogy a marsikus befolyás veszekedés-vágyban, önfejűségben jut kifejezésre. Könnyen lehetsz kissé akadékoskodó, kákán is csomót kereső, vagy ilyen emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik erre kényszerítenek. Szabály szerint ez a bolygókapcsolat nem tenne téged mindenáron veszekedővé, de jellegzetes kellemetlen konstellációnak számít.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A Vénusz szembenállása a Marssal, a szerencsét kétféle okból is hátráltatja. Egyik, hogy nagyon sok barátságtalansággal találkozhatsz, s ehhez még sokkal érzékenyebb is vagy, mint az átlagember. A Vénusz hatása a boldog otthoni életre is vonatkozhatna, a Mars azonban ezt a szerencsét az élet zord viharának teszi ki. Vénusz uralja az alkalmazkodást, és a kölcsönösséget minden vonatkozásban, a Mars valahogyan úgy hat, hogy ezek mindig balul ütnek ki.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó a kommunikáció területén éppen jegyet szeretne váltani. A mai fényszögek gyakran találhatók íróknál, s adnak bizonyos kapcsolatot a zenéhez is, ami által te is levezetheted állandó izgatottságodat és érzelmi túltengésedet. Képességet adnak az erős feszített munkához is, de, csak ha megfelelő kedved, hangulatod van ehhez. Javítják az életkörülményeidet, azonban vigyázz, nehogy a szerencsével valamilyen módon visszaélj, nehogy azt elveszítsd.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes kapcsolatban áll a Szaturnusszal. A mai bolygóállás nagy varázst és vonzóerőt ad neked. Az okkult problémák iránti nagy érdeklődést jelzi, de lehetne ez akár politikai, vagy vallási problémák iránti érdeklődés is. Legjobban a reform-munka felelne meg egyéniségednek, és valóban segítené a haladást. Ha a Jupiter kapcsolódik a születési horoszkópodban az 5. házhoz, akkor szerelmi téren feltűnő sikereket érhetsz el, és ezen a téren sok tapasztalatot is gyűjthetsz.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ha a Szaturnusz a X. házadat érinti, akkor könnyen adódhatnak az elkövetkezendő időszakban munkahelyi problémáid, vagy szenvedhetsz mások irigységétől. Igyekezz megegyezni a testvéreiddel, sőt a bankoddal is, mert a következő napokban előfordulhatnak mások pénzügyei miatti botrányok. Vigyázz arra, hogy ne válj túlzottan bizalmatlanná, embergyűlölővé, és napi egy óránál többet ne vonulj el az emberektől.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, a Halak jegyében, fényszögek nélkül áll. Több utazásra lesz lehetőséged, és sikeres leszel a külföldi ügyeidben. Előrelépéseket tehetsz most az életedben, és igen jelentős állásba kerülhetsz. Azt is jól tennéd, ha figyelnéd a megérzéseidet, mivel rendelkezel egy bizonyos prófétai képességgel. Ez a pozíció képessé tesz téged a metafizikai tanulmányok szeretetére.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kapcsolódik a Marssal. Kevés dolog van most a világon, amelynek megszerzésére ne lennél képes, de a környezeted mutatja meg, milyen hasznot érsz el az ügyekben. Lehetőségek nyílnak előtted, és teljesen tőled függ, hogy milyen előmenetelt tesztek. Becsvágyó vagy, és arra törekszel, azon fáradozol, hogy elismerést szerezz, melyet meg is kapsz. Jó képességeid, a tapintat, és a szorgalom. Barátaid segítségére joggal számíthatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top