Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. január 21-tõl 2008. január 27-ig




Kos

Azért fontosak a most következő napok, mert régóta dédelgetett álmaid egyikének megvalósítása jött el. Igen nagy a valószínűsége, hogy egyedül nem tudod megalkotni terveidet, így inkább keress hozzá megfelelő partnert, aki segítségedre lehet a hiányzó láncszem pótlásában. Ha alaposan körbenézel, nem kell messzire menni, a megfelelő üzletfelet egy barát vagy családtag személyében is gyorsan megtalálhatod.
Szerelem: Az érzelmek terén jól mennek a dolgok, gyönyörű, kiegyensúlyozott hét vár rád. Ha viszont magányos vagy, akkor jó lehetőség vár rád szombattól, hogy megismerkedj valakivel.









Bika

Életedet megnehezítheti egy-két bonyodalom, hirtelen nem is fogod találni a helyed. Mindig jusson eszedbe, hogy létezik az ok-okozat törvénye. Ha ma történik veled valami rossz, azt a sors általában elég hamar kompenzálja valami jóval. Erre a hétre a hullámvasút-effektus lesz jellemző: egyszer lenn, egyszer fenn. A hétvégére jelentősen javul a helyzet, lenyugodnak a kedélyek, s minden jóra fordul!
Szerelem: A szívügyek terén is kialakulhat néhány konfliktushelyzet, de gyorsan orvosolhatók – kellő odafigyeléssel! A magányos Bikák ne essenek kétségbe, ha próbálkozásaik most kudarcba fulladnak.




Ikrek





Tele vagy érzelemmel, tenni akarással, nagy tervek és célok megvalósítására készülsz. Ezekben a napokban különösen kimagaslik dinamizmusod, szorgalmad, környezeted is látja, mennyire igyekszel. Habár még tél van, most mégsem jellemez az unalom! Szabadság és nyugalom helyett rengeteg munka vár. Elégedj meg ezzel, hisz tudod, hamarosan eredményét is látod ennek!
Szerelem: Az érzelmek terén nyugalmas napok várnak rád, hisz kapcsolatoddal minden rendben van. A párkeresők viszont hívják fel végre a figyelmet magukra! Most jó esélyed van…







Rák

Nagyon elemedben leszel ezen a héten, teli erővel, energiával, s bármibe is fogsz, az jól alakul, sikert sikerre halmozhatsz, még környezetedet is alaposan meglepheted eredményességeddel. Ez tulajdonképpen egyáltalán nem véletlen, hisz új, hosszú távú terveid vannak, s most teszed meg az első lépéseket, hogy céljaidat mihamarabb elérd. Most külső segítséget is kaphatsz, ha szükséged lenne rá.
Szerelem: A szívügyekben fontos napok jönnek, mutasd ki, mennyire kötődsz partneredhez, igazán hálás lesz ezért. A szinglik mozduljanak ki otthonról, és keressenek mihamarabb valakit!









Oroszlán

Mint máskor, most is beleeshetsz abba a hibádba, hogy rossz oldalról közelíted meg különböző emberi kapcsolataidat! El kellene fogadnod, hogy egyáltalán nincs szükség arra, hogy manipuláld vagy befolyásold azokat az embereket, akik kedvelnek téged, a bajban is a segítségedre vannak. Magadért szeretnek, nem haszonlesési célból. Magadnak ártasz, ha nem viselkedsz természetesen.
Szerelem: Érzelmi életed terén is tele leszel bizonyítási vággyal, de érzelmeidet azok állandó emlegetése nélkül is ki tudnád mutatni. Magányosként csütörtöktől bárkit levehetsz a lábáról, ne is halogasd tovább a párkeresést!










Szűz


Légy önmagad, célod ne a másoknak való megfelelni akarás legyen! Lehet, hogy ezen a héten – egy külső inger hatására – másnak tudod magad mutatni, mint amilyen valójában vagy, de neked is tudnod kell, hogy ennek nem sok értelme van. Aki kedvel és kellőképpen ismer téged, olyannak szeret, amilyen vagy, a jó és a rossz tulajdonságaiddal együtt.
Szerelem: Ha céljaid között az is szerepel, hogy partneredet megtéveszd, ahhoz ő már túl jól ismer téged… Ha viszont épp párkereső stádiumban vagy, mutasd a valódi arcod, különben nagyot csalódhat valaki benned!











Mérleg

Ha jól használod ki a lehetőségeidet, a most következő napok nemcsak fontosak, hanem szinte vízválasztók lehetnek, hisz lezárulhat egy igen energikus, megterhelő időszakod. Sokkal többet dolgoztál, tanultál és tettél másokért mostanában, mint amennyit kellett volna, de ez is meghozza hamarosan a gyümölcsét. Azonban épp itt lenne az ideje, hogy végre pihenj is, neked is szükséged van egy kis lazításra.
Szerelem: A szívügyek terén sem lehet okod a panaszkodásra. Akár magányos vagy, akár van párod, nyugalmas napoknak nézel elébe, változás talán szombaton várható.









Skorpió


A Mars kellemetlenkedéseit érezheted, negatív hatásai elsősorban kedvetlenségedben jelennek meg. A most következő héten úgy érezheted, mindenki téged szekál, és sokan a problémájukat is rád akarják zúdítani. De mindez csak azért történik, mert általában megértő és segítőkész ember vagy, aki mindig jó tanácsokat ad közeli és távoli barátainak, munkatársainak. Légy megértőbb, hisz nem kihasználni, hanem segítséget kérni jönnek!
Szerelem: A párkapcsolatodban bonyolult napok következhetnek, lehet, hogy a párod egy rossz pillanatában épp rajtad töltené ki a mérgét. Légy vele is türelmes. A szinglik várják ki a hétvégét, s jöhet a szerelem!










Nyilas

A heti csillagállások sokban javíthatnak helyzeteden, különösen a kreativitásodra lesznek élénkítő hatással, s talán még magadat is meglepheted azzal, hogy valami egész elképesztő dologgal állsz elő. Jól érzed, hogy itt az ideje a cselekvésnek, ráadásul az eredmény sem marad el, ha mersz cselekedni. A sikerért, a learatható babérokért keményen meg kell dolgoznod, de érdemes!
Szerelem: Komoly mélységek jellemzik ezeket a napokat, ha úgy alakul, kötelezd el magad végleg a párod mellett. Aki még útkeresés közben van, nézzen körül, akad néhány érdeklődő a környéken…










Bak

Kiemelkedően sok munka vár rád, dolgos, mozgalmas hétnek nézel elébe, s nemcsak a munkahelyeden vagy a vállalkozásodban, hanem bizony otthon is. A feladatok mennyisége extra méreteket ölthet, s már szerdára eleged lehet az egészből. Ha átgondolod helyzetedet, rá kell jönnöd, hogy a kialakult helyzetet részben magadnak köszönheted, hisz az elmúlt időben számos fontos feladat felett elsiklottál…
Szerelem: A most következő napokban nagy az esély arra, hogy találkozz valakivel, aki levesz a lábadról! Egy fellángoló szerelem teljesen elvakíthat akkor is, ha van partnered…












Vízöntő

Végre ismét saját jegyedbe ért a Nap, s ez jelentősen erősíti lehetőségeidet, ezért már az elmúlt napokban is sok pozitív, egyben érdekes hatás ért, s ez így lesz most is. Sok jó dolog vár rád. Lehetőséged nyílhat arra, hogy a karrier és a magánélet terén elért fix pozíciódat tovább erősítsd, pénzügyeid is javuló irányba forduljanak, akár új vállalkozásba kezdj, s bármit teszel, azt sikerrel véghez is viheted!
Szerelem: Élénkítsd egy kicsit kapcsolatodat, ha új, azért, ha régi, akkor különösen! A magányos Vízöntők egyszer csak azon kaphatják magukat, hogy nagyon szerelmesek lesznek.










Halak

A tél, a hűvös idő, a kedvetlenség erősen visszafogja aktivitásodat, tenni akarásodat, szinte teljesen életunt vagy, s egyre nehézkesebben végzed kötelező feladataidat. Morcosnak és fáradtnak érezheted magad, minden kétszer annyi időbe telik, mint máskor. Igazából semmihez sincs kedved, nem akarsz alkalmazkodni senkihez, a változásokat sem viseled jól. A jövő hétre már javul a helyzet!
Szerelem: Társad igyekvése és szeretete sem tud kimozdítani ebből a kissé depressziós állapotból. Sok toleranciára lesz szükség, hogy a vitákat elkerüljétek. A szingliknek kevés az esélyük most a változtatásra.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top