Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. január 28-tól 2008. február 03-ig

Kos

Nagyszerű kilátásokkal kecsegtet ezen a héten az, amit a csillagok mutatnak számodra! Karrier, anyagiak vagy épp párkapcsolat? Csütörtökig a bolygók a te malmodra hajtják a vizet, komoly sikereket könyvelhetsz el, de ezért sokat is kell tenned! Semmi nem történik vagy oldódik meg magától, de ha megteszed az első – egyben legnehezebb – lépéseket, az élet szinte tálcán fogja kínálni a lehetőségeket most!

Szerelem: Szívügyek terén jól mennek a dolgok, nyugodt, kiegyensúlyozott napok várnak rád. A magányos Kosok is húzzák magukra a legcsinosabb rucit, és indulhat a vadászat!

Bika

Egy régen elfeledett probléma kerülhet újra előtérbe ezen a héten, amely igen erőteljesen kibillenthet lelki egyensúlyodból. Az, hogy még mindig függőben van ez az ügy, nem véletlen, hisz szőnyeg alá seperted a problémát… Ahhoz, hogy lezárd ezt a dolgot, kommunikálnod kell környezeteddel, még akkor is, ha kellemetlenséggel jár együtt. Nem várhatod, hogy valaki majd megoldja helyetted ezt a problémát!

Szerelem: Komoly esély van arra, hogy egy régi kapcsolat emléke felbolygatja nyugodt lelkivilágodat. Emlékezz arra, amikor vége lett annak a kapcsolatnak, mennyire fájt… Nem éri meg kockáztatni, különösen, ha el vagy már kötelezve…

 

Ikrek

Kiemelten fontos időszak lesz a következő hét életedben, ha van rá mód, a következő hetekben és hónapokban is szánj energiát, időt a tanulásra, ismeretlen dolgokban való elmélyülésre. Keress olyan elfoglaltságot, mely leköti felesleges energiádat. Ha mostanában kritika ér, az nem a lelkivilágod széttiprására irányul, hanem építő jellegű, csak hasznod lehet belőle!

Szerelem: Pároddal fontossá válik a közös jövő pontos megtervezése, szánjatok rá időt! Ne keseredj el akkor se, ha még magányos vagy, hisz jöhet a szerelem, hipp-hopp…

 

Rák

A bolygók heti állása hozzásegít ahhoz, hogy mindenféle akadályt a megszokottnál is könnyebben vegyél. Ha úgy véled, nem boldogulsz valamely ügyeddel, egy pillanatig se szégyellj segítséget vagy tanácsot kérni környezetedtől. Családtaghoz, baráthoz, vagy munkatársakhoz is fordulhatsz, nem fog senki visszautasítani. A hétvégén jöhet a megérdemelt szórakozás és pihenés!

Szerelem: Nagyszerű, romantikus napok következnek, fellendülhet érzelmi életed! Régi kapcsolatodat kimozdíthatod a holtpontról, de, ha akarod, kereshetsz magadnak új partnert is!

Oroszlán

Sehogy sem találod a helyed, mintha az egész világ egyként fogott volna össze ellened! Pedig erről szó sincs! Csupán egy kellemetlen csillagállás okozza ezt az érzést, s ez a teljes hetet meghatározza. Hidd el, senki nincs ellened, sokkal inkább melletted. Szánj elegendő időt a pihenésnek, s eltévedt gondolataidnak is gyorsan nyoma veszhet! Keress olyan kikapcsolódási lehetőséget, mely fizikailag nem terhel le túlzottan.

Szerelem: Meglévő kapcsolatodba ne akarj olyat belelátni, ami nincs jelen, – azaz kerüld a féltékenykedést. Ha még szingli vagy, jó eséllyel találkozol valakivel, de nehogy félreismerd, s csalódnod kelljen.

Szűz

Régóta feledésbe merült terveid, ötleteid kerülhetnek ismét elő. Egy új vállalkozás, munkahelyváltás, tanulás vagy a rég áhított szabadság lehetősége is fellelkesíthet. Azonban, mielőtt belekezdesz valamelyikbe, gondold át lépéseidet egyenként, így sehol nem érhet kellemetlen meglepetés! Bánj óvatosan a pénzügyekkel, megeshet, hogy jóval többet költenél, mint amennyire lehetőséged van!

Szerelem: Szívügyeid rendben vannak, nincs ok az izgalomra. Ha még keresed a párod, szerdától fokozódhat ez az életterületed, s szinte bárkit elcsábíthatsz!

Mérleg

A hét elején a Hold a jegyedben jár, s ez főleg szerelmi ügyeidnek kedvezhet, de, ha netán anyagi vagy más jellegű problémáidat szeretnéd mihamarabb megoldani, abban is segítséget kapsz a bolygóktól. Egészségi téren adódhatnak váratlan problémák, de ez elsősorban lelki gondjaidnak eredménye. A folyamatos stressz most jön ki rajtad, ideje lenne, hogy pihenj néhány napot.

Szerelem: párkapcsolatodban ideje, hogy tisztázzatok minden problémát, akár új lappal is kezdhettek, mentsétek a menthetőt! A szingliknek csütörtök és péntek kedvez a párkereséshez!

Skorpió

A hét közepén a Hold a Skorpió jegyben jár, ezek a napok a töprengésnek, mélázásnak, mély gondolatoknak kedveznek, ezek a napok nem alkalmasak arra, hogy nagyszabású dolgokat vigyél véghez. Régi dolgokon tűnődsz, sokszor olyanokon, amelyek már rég nem aktuálisak. Viszont valóban lenne egy-két dolog, amit le kellene végre zárni, mihamarabb…

Szerelem: Szívügyeidet is helyre kell hoznod, a bonyodalom csak fokozódik, ha struccpolitikát folytatsz. Ha szingli vagy, ezek a napok nem túl kedvezőek számodra.

Nyilas

Nagy döntések meghozatalára alkalmasak a következő napok, gondol át, mi az, amit meg szeretnél végre valósítani a közeljövőben, s bármibe is kezdj ezen a héten, azt sikerrel véghez is viheted. De arra figyelj oda, hogy ne vállald túl magad, különben számod kellemetlen pillanatban lehet részed. A hét vége már kellemesen és nyugodtan telik, semmilyen meghívást, társasági eseményt ne utasíts vissza!

Szerelem: Párkapcsolatban élőkre romantikával teli napok várnak. Aki még keresi az igazit, készülődjön a hétvégére! Nagy fordulat jöhet!

Bak

A múlt héten jegyedbe lépett Vénusz sokat segíthet abban, hogy az elmúlt időszakban összegyűlt feszültségre megoldást találj, s nyugodtabb napok köszöntsenek rád! A megfelelő csillagállás hozzásegít problémás, lerendezetlen dolgaid mihamarabbi megoldásához. Ha ingatlanügyleten, új munkán, tanuláson töröd a fejed, akkor ez a hét kiváló terveid megvalósításához vagy a megkezdésükhöz.

Szerelem: Akármi jellemezze szívügyeidet most, új szerelem is beléphet az életedbe csütörtökig! Akik már elkötelezettek, alaposan gondolják meg, érdemes-e belevágni egy kalandba, nagy a kockázat!

Vízöntő

A Nap, a Merkúr és a Neptun is egyidőben járja a Vízöntő jegyét, ez most különösen felerősödő szociális érzékenységedben fog megmutatkozni. Ugyanakkor ne feledd, nem engedheted meg magadnak, hogy a világ összes gondját, baját a nyakadba vedd. Nem segíthetsz mindenkinek, sőt ha megteszed, könnyen kihasználhatják jóindulatodat. Ha segíteni támad kedved, akkor segíts közvetlen környezetednek, s ne feledkezz el mindeközben magadról sem!

Szerelem: Aka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top