nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 21. hétfõ)

Napi horoszkóp (01. 21. hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes fényszögben áll a Merkúrral. Lehet, hogy aki szerencsés a szerelemben, az vesztes a hivatásában? Erre a napra ez még nem érvényes. Sőt, úgy tűnik, hogy szakmádban vagy vállalkozásodban is jelentős fordulat várható. Megfontolandó ajánlatokat is kaphatsz, és nincs kizárva, hogy új irányt szabhatsz életednek. Mielőtt végleges elhatározásra jutnál, fontold meg a lépésed.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban áll a Marssal. Munkahelyed olyan, mint egy felbolydult méhkas, mindenki rohan, ideges, ingerült. Amennyire lehetséges, maradj kívül a veszekedéseken, mert örömöd semmi képpen nem lenne benne. Ráadásul egy leletedért is el kellene menned, régóta húztad-halasztottad, annál is inkább, mert az eredmény megnyugtat majd. Minden a legnagyobb rendben van!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr együtt áll a Neptunnal. Lehet, hogy arra azért nem számítottál, hogy rögtön a hét első napján fog kellemetlenkedni egyik kollégád, de szerencsére ma meglehetősen jó idegállapotban vagy, úgyhogy viszonylag gyorsan sikerül leszerelned. Máskülönben kellemes feladatokat kapsz, éppen olyanokat, amilyenekkel a legszívesebben dolgozol. A meghívást, amely kissé váratlanul ér, semmiképpen se utasítsd vissza, mert döntő jelentőségű lehet az elkövetkező időszakra nézve.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen kapcsolatban van a Jupiterrel. Ilyenkor, a tél kellős közepén a hétfő még elkeserítőbb tud lenni, mint máskor. Elkelne egy kis derű meg egy kis erő. Ezeket persze nem mindig könnyű elő bányászni lelkünk legmélyéről. A legjobb ilyenkor beleszeretni valakibe. Egy ismeretlenbe, egy ismerősbe, vagy újból abba, akit eddig is szerettél. Kérlek arra, hogy ennél több vitamint egyél naponta! A zöldségessel meg a piaci kofákkal mégiscsak jobban elboldogul az ember, mint a saját lelkével.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, épp most lépett a Vízöntő jegyébe, itt nagyon nem szeret lenni. Egy újabb, pokolian hosszúnak tűnő hét, s már reggel felbosszantanak a kollégáid. De mintha te is kissé nyűgös volnál! Tudd le legsürgősebb teendőidet, és délután tedd azt, amihez leginkább kedvet érzel. Ám ha végképp nem leled örömödet semmiben, tartózkodj attól, hogy mindezért a családodat okold.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, jól kapcsolódik a Marshoz, de nem szeret a Neptun társaságában reggelizni. Nem is csoda, hogy egy olyan gyönyörű nap után, mint a tegnapi, minden szürkének, hétköznapinak látszik. Kissé álmosan kezded a hetet, s valahogy egész nap érzed, hogy ez a hétfő nem az igazi. Ilyenkor semmi sem úgy működik, mint egy rendes hétköznapon.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód a Vénusz, feszült kapcsolatban van a Marssal. Sok feladat vár rád, ráadásul egyedül kell megbirkóznod velük. Ha rendszerezed teendőidet, felállítod a fontossági sorrendet, és szorgalmasan nekilátsz a munkának, meglátod, milyen gyorsan haladsz előre. De nemcsak a munkahelyeden, otthon is rendkívül aktív, kreatív vagy. Partnered boldog lesz, hogy végre kiveszed részed a tennivalókból.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódhoz a Plútóhoz, közelít a Vénusz. Alapvetően az a baj, hogy vágyaidat állandóan összekevered a valósággal, álmaidat a realitással. Ebből újabb és újabb bonyodalmak származhatnak. Egyszerűen nem tudod megérteni, hogy az elképzelés és a megvalósulás között sokszor nem elég egyetlen lépcsőfokot átlépned. Kitartás híján a legszebb tervek sem válhatnak valóra. Át kell alakítanod értékrendszeredet, ha nem akarsz állandóan kudarcot vallani.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes kapcsolatban áll a Szaturnusszal. Ma sok kellemes órát szerezhetsz magadnak. Jó lenne az ilyen napokból minél több. Jut időd vásárlásra, kisebb elintéznivalókra, sőt még rokonlátogatásra is. Megeshet, hogy összefutsz valakivel, akit régen nem láttál, s aki fontos szerepet játszott az életedben. Érdemes elgondolkodni, hogy szakításotok óta milyen sokat változtál – előnyödre.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, számára kellemes jegyben, és kellemes fényszögekben áll. Megindulhat a szekered. „Az jó hírért, névért” mindent hátrahagyhatsz. Hívnak, foglalkoztatnak, elismerik tudásodat, szakmai gyakorlatodat. Szerelmed, segítőtársad, munkahelyi partnered is egyben, aki nem enged túlzásokba esni, de fantáziájával segíti az elgondolásaidat. Holtfáradtan esel az ágyba, de elégedetten.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, az örömök területéről kezdi az útját. Rosszkedvedet mintha elfújták volna. Kellemes izgalom bizserget már kora reggel. Munkádra nem tudsz igazán odafigyelni, rutinod azonban megóv attól, hogy nagyobb hibát kövess el. Alig várod, hogy leteljen a munkaidő, és végre találkozhass kedveseddel. Most már tudod: ez foglalkoztatott egész nap. Ma kivételesen nagy élményben lesz részed a szerelemben.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, nem szeret a Vízöntő jegyében lenni, főleg nem szereti, hogy a Merkúr kritizálja. Morcos, ingerlékeny lehetsz, zúg a fejed, mintha másnaposság gyötörné… Állandóan egy belső úton jársz, amelyet a külső benyomások érzelmi síkon módosítanak. Várd az új hatást, a célt, amely magával ragadhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top