nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 04. hétfő)

Napi horoszkóp (02. 04. hétfő)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, az égi horoszkóp egy kellemetlen házában áll. Jól érzed: valami nincs rendjén a munkahelyeden. Kénytelen leszel olyan megbízásoknak is eleget tenni, amelyekhez nem érzel elég erőt magadban. Döntened kell, hogy vagy kevesebbel is beéred, vagy gőzerővel rákapcsolsz a pénzszerzésre. Persze, könnyű azt tanácsolni, hogy semmi olyat ne vállalj, ami kikészíthet idegileg és fizikailag.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, az égi horoszkóp egyik jövő-menő területén áll. Véletlenül összefuthatsz valakivel, akivel különösen vonzódtatok egymáshoz, de ezt sohasem vallottátok meg. Neki is volt mindig valakije, neked is. A mostani találkozás azonban elemi erővel hat rád, személyiségének varázsa elvakít. Nem vagy képes másra még gondolni sem. Vele szeretnél élni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll a Marssal. Hála a kétnapos pihenésnek, ma vág az eszed, mint a borotva, remek taktikai érzékkel simítod el a legkényesebb konfliktusokat is. Készülj fel egy kellemetlen telefonhívásra, amely keserű pillanatokat szerez neked. Emlékeztetnek egy régi – talán kissé felelőtlenül tett – ígéretedre, amelyről ugyan nem feledkeztél el, de vonakodtál eleget tenni neki.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold éppen jegyet váltott, és a Nyilas jegyében folyatja útját. Lehet, hogy ma kotnyeles és fontoskodó emberekkel találkozol. Semmiképp se hagyd magad eltéríteni eredeti szándékodtól. Ügyelj arra is, hogy a téged befolyásolni akarók erőszakossága ne hozzon ki a sodrodból. Törődj bele, hogy vannak ilyen emberek is. Ellenkezésük, károgásuk akár megerősítése is lehet, hogy jó úton jársz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Bizonyára hallottál már arról, hogy a sikeres ember reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van. Ha ezt tapasztalatból tudod, akkor nemcsak sikeres, de feltehetően boldog is vagy. Aki viszont csak hallomásból ismeri ezt az érzést, keressen tovább. Soha nem késő változtatni. Ne elégedj meg morzsákkal! Ma reggel süt a nap, tiszta a levegő, mindez megsokszorozza energiáidat.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, együtt áll a Neptunnal. Alig akad tennivalód, így jut időd néhány régóta húzódó ügyed elintézésére. Írd meg halogatott leveleidet, fizesd be elfelejtett csekkjeidet! A nap végére egészen megkönnyebbülsz. Nem is gondoltad, hogy ez a sok kis apróság ennyi figyelmet kíván, és ennyi fejtörést okoz majd. Megszabadulva a terhektől, töltsd partnereddel a szépnek ígérkező estét.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz együtt áll a Jupiterrel. A mai nap folyamán egy váratlan hír billent ki lelki egyensúlyodból. Elképzelhető, hogy a legrosszabbra is fel kell készülnöd. Az ember nehezen viseli a tragikusan szomorú eseményeket, főleg ha egy barátról van szó. Estére szívesen vonulsz vissza. Ma még a saját társaságodat is terhesnek találod. Feküdj le mielőbb, bár valószínűleg hosszú ideig képtelen leszel elaludni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, közelít a Vénuszhoz, de most fényszög nélkül áll. Lehet, hogy olyasmihez nyúltál, amihez nem értesz, lehet, hogy őszinteséged teljességgel alkalmatlanná tesz minden olyan tevékenységre, amiben egy kis ámítás van. Főként, ha hazudozni vagy ígérgetni kell. Te erre nem vagy alkalmas, felejtsd el az egészet! Sokkal hasznosabb lenne, ha már most nekilátnál adóbevallásod előkészítésének. Még nem késő segítséget kérned egy tapasztalt szakembertől.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter együtt áll a Vénusszal. Talán másképpen képzelted el a dolgok megvalósítását, s – nagyon helyesen – nem is akarod hagyni, hogy mások hibájából, lustaságából esetleg rajtad verjék el a port. Ahelyett, hogy dühbe gurulnál, próbáld meggyőzni a többieket szép szóval – értesz hozzá. Akárhogy is alakul, nem tudsz teljesen megnyugodni. Ilyenkor akármi megtörténhet veled, szerencsére ezúttal simán megúszod.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Jupiterrel, a külföld bolygójával. Ha útra kelsz, indulás előtt szigorúan ellenőrizd: rendben vannak-e a szükséges iratok, megvannak-e a tárgyaláshoz szükséges dokumentumok, nem felejtetted-e ki a csomagból a fogkefédet. Fontos tudatosítanod magadban, hogy az útviszonyoknak megfelelően vezess. Minden kellemetlenségnek elejét veheted, ha gondosan előrelátóan készülsz a mai teendőkre.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mindig is fárasztott az ügyintézés. Valahogy végtelenül unalmasnak tartod. Hosszú, sorban állással eltöltött értelmetlen, fontoskodó órák. Ráadásul ma többre, más, értékesebb feladatok elvégzésére érzed magad hivatottnak. No de mindegy, hiszen elvállaltad. Kösd meg tehát a rég lejárt cascót, ha tudod, zarándokolj el a Gázművekhez, s ha már így belejöttél, nem árt, ha bankszámláidnak is utánanézel.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, együtt áll a Merkúrral. Igazán nem panaszkodhatsz, hogy rosszul alakulnak a dolgaid. Ma van az a nap, amikor többet kockáztathatsz. Légy nyugodt, minden rendben lesz. De ne feledd, jártál már ennél sokkal nehezebb szakaszokon is. Talán megnyugtatna, ha legalább egy köszönömöt mondanál Neptunnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top