nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 10. vasárnap)

Napi horoszkóp (02. 10. vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Érzelmileg teljesen feltöltődtél, szellemed friss, élénk. Könnyedén birkózol meg a legnehezebb feladatokkal, főként ha azok művészeti vagy tudományos jellegűek. Mindenre fogékony vagy, ami felkelti az érdeklődésedet. Legyen az egy jó könyv, kellemes zene, szép festmény. Mit lehet tudni, hátha egy kiállításon vagy hangversenyen találkozol valakivel, aki újra lángra lobbantja a szíved.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ma nem kell fáradnod, az események jönnek helyedbe, mintha csak egy bárgyú kívánságműsort néznél a televízióban. Ideig-óráig hitetlenkedsz, mi jöhet még, találgatod, de aztán már nem akarod kifürkészni a sors amúgy is kifürkészhetetlen útjait, hanem készen állsz bármire. A hivatástól a szerelemig sok minden jó történik ma veled. Fogd fel ajándéknak, és kedveskedj te is valamivel szeretteidnek.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, közelít a Neptunhoz, a füst bolygójához. Egyre több álláshirdetésben szabják feltételül, hogy leendő munkatársuk ne dohányozzon. Nincs messze az az idő sem, amikor a legtöbb nyilvános helyen tilos lesz füstölni. Gondolkodj el ezen, no meg a reggeli köhögési rohamokon, hátha ennyi elegendő lesz ahhoz, hogy abbahagyod, vagy legalább mérsékeled esetleges káros szenvedélyedet.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold jól érzi magát a Halak jegyében. Remek nap lesz ez. Nem mintha minden gond, baj és kellemetlenség egy csapásra megoldódna. Mégis kitűnően érezheted magad, talán éppen azért, mert ma semmit nem akarsz erőnek erejével megfejteni, megoldani. Ne is akarj ma semminek a végére járni! Tégy mindent kedved szerint, még akkor is, ha máskor ezt felelőtlenségnek gondolnád.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, nem érzi jól magát a Vízöntő jegyében. Biztos akad a közelben egy hegy, amire felmászhatsz. Nyugodtan álcázd kirándulásnak, hogy legszívesebben lemennél a térképről. Magányos Oroszlán otthon is szomorkodhat, de aki nem akarja megbántani hozzátartozóit, jobban teszi, ha indulatait máshol vezeti le. A friss levegő jótékonyan hat az elmére. Tisztázhatod például, hogy neked van bajod a világgal, vagy a világnak veled?


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kedvező helyzetben áll a Vízöntő jegyében, de nincs kapcsolata másokkal. A sok munka után fontos, hogy legyen egy pihenőnapod is, különben képtelen leszel ismét beállni a taposómalomba. Pihenj, aludj, vagy vedd elő a félbehagyott könyved! Meglátod, milyen üdítően hat egy kis olvasás. Milyen nyugtató lesz a sok zaj után a csönd.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a Bak jegyében áll. Nincs az életnek olyan területe, ahol ne találnád meg valamilyen módon számításaidat. E nap iskolapéldája lesz ennek. Mintha valami különleges hatodik érzékkel megszimatolnád, hogy mikor és hol érdemes jelen lenni, szinte elébe mehetsz az eseményeknek. Estére vidáman, elégedetten, de meglehetősen fáradtan ülsz le kedvenc karosszékedbe.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemetlen kapcsolatban áll a Holddal. Külföldi utazásod előkészítése csak nagyon nehezen halad. Váratlan akadályok merülnek fel, kiszámíthatatlan erők működnek közre abban, hogy meggátolják utazásodat. Úgy készülj, hogy akár útközben is módosítanod kell programodat, számíts nagyobb döccenőkre. Még itthon szerezd be a szükséges papírokat, mert külföldön minden sokkal, de sokkal nehezebben megy.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, a Bak jegyében áll. Aggodalmaid – legalábbis bizonyos szempontból – teljesen feleslegesnek bizonyulnak. Szerelmi téren minden rendben van. Viszont megárthat, ha idegesíted magad, hogy amit most elképzeltél, nem tudod azonnal megvalósítani. Ne légy ennyire maximalista, mert ezzel csak az egészséged károsítod.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a Szűz jegyében áll, és hátráló mozgásban van. A kritikával hadilábon állsz, hacsak nem te gyakorlod. A környezetedben élők szívesen elfogadják az irányításodat, de nem szívesen veszik, ha túl szigorú vagy velük. Próbáld meg felvenni az általuk diktált tempót! Hagyd magad elcsábítani egy sétára, vagy egy jó filmre, úgyis túlságosan feszesek a hétköznapjaid.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, a Halak jegyében, fényszög nélkül áll. Talán a rendkívüli időjárást okolhatjuk azért, ha rosszul aludtál, esetleg nyomasztó álmok gyötörtek. Valahogy mindenképpen méltatlannak tartod, ami veled történt. Legszívesebben elbújnál egy sötét sarokban, vagy végigaludnád a napot.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kerüld – amennyire csak lehetséges – a lelki megrázkódtatásokat, illetve az ezeket kiváltó konfliktushelyzeteket. Ez nem a legjobb alkalom még egy ártatlan telefonbeszélgetés lefolytatására sem. Ma jelentéktelen szóváltásból, kisebb összezördülésből is hatalmas vihar kerekedhet, melynek során sérüléseket is szerezhetsz. Légy tehát óvatos, ha a következő napokat nem sebeid nyalogatásával akarod tölteni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top