Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 05. kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, igazán nem panaszkodhat, jó pozícióban áll. Ahhoz képest, amiken átmentél, ma tűrhetően érezheted magad, bár kedélyed továbbra is hullámzó. Nehezen barátkozol meg új helyzeteddel. Támpontot keresel, biztos állást – hol van ma ilyen? – vagy barátot, férjet, házastársat, gyereket, valakit, akibe belekapaszkodhatnál. Most tudsz csak igazán különbséget tenni az önzetlen jó barát és a pecsenyéjüket mindig a mások tüzénél sütögetők között.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, közelít a Holdhoz, a változások bolygójához. Sem nem rossz, sem nem jó, tulajdonképpen az egész nap semleges. A munkahelyen a munka ugyanolyan, az ebéd se nem sós, se nem édes, ehető és koleszterinben feltehetően szegény, a kolléganők hangulata mérsékeltebb, a tv-műsor még éppen nézhető, gyermeked ellenőrzőjében fásultan írod alá a hármast és a rovót: „Az órán gyermeke beszélgetett és feleselt” – „én is beszélgettem volna” – gondolod fogmosás közben.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes helyzetben áll. Ha arra gondolsz, hogy erre a napra kellene minden kellemetlenségnek összejönnie, nagyon tévedsz. Az okot nem a külvilágban, hanem önmagadban kell keresgélned. Lelki bizonytalanságod, tétovaságod – ami különben nem jellemző rád – szinte vonzza a bajokat, s ezért a megoldást is belül kell megtalálnod.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a Bak jegyében áll, itt nem érzi jól magát. Ma hozzáfoghatsz a nagy feladat megoldásához. Nem lesz könnyű dolgod, de az eredmény kárpótol a lemondásért és a fáradságért. Magánéletedben kényes helyzet alakulhat ki. Ezúttal a legjobb, amit csak tehetsz, az a várakozás. Ha időd engedi, feltétlenül keresd fel orvosod, és számolj be neki az általad tapasztalt tünetekről.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát a Marssal. Nem ismersz tréfát, ha célod eléréséről van szó. Nem adod fel egykönnyen a harcot. De az Oroszlán szereti, ha sokan ugrálnak körülötte. Még munkatársai elégtelen teljesítményét is képes saját kudarcának tekinteni. Márpedig a környezeted kevésbé bírja az általad diktált tempót, ezért nem szabadna haragudnod rájuk. Szerencsére, ha valaki dühösebb, mint te, megnyugszol.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, nagyon jó pozícióban áll. Kevés befektetéssel hatalmas vagyonra tehetsz szert, csak merj kockáztatni! S ha mégsem lesz belőled nyomban multimilliomos, akkor is számíthatsz egy jókora fordulatra. Most végre eléred, amire évek óta vágytál. Csak nehogy a fejedbe szálljon a dicsőség! Már csak azért sem, mert a szerelemben is a lehető legjobban megy minden, s partnered éppen a szerénységedért szeret.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, még mindig a hivatás jegyében áll. Teljes mértékben beletemetkezel a munkádba, olyannyira, hogy újra és újra felfedezed szakmád minden szépségét. Eddig is szívesen és precízen végezted a dolgod, ezután valószínűleg még nagyobb teljesítményekre leszel képes. A munka mellett hagyj időt a szerelemre is, nem beszélve arról, hogy kár lenne minden energiát elpazarolnod.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, éppen jegyet váltott, és a Bak jegyében jár. Már csak néhány nap, s a nagy Ő elolvashatja vallomásodat. Valentin-napra mindenképpen szedd össze magad. Nem szabad őt kétségek között hagynod. Ha szereted, akkor mások előtt is vállald kapcsolatotokat. Attól, hogy egy kicsit romantikus formában közlöd vele érzelmeidet, cseppet sem veszítesz „nagyságodból”, sőt igazán így tudod meghódítani a szívét.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygódat, a Jupitert a Szaturnusz is és a Vénusz is segíti. Végre egy csendes, nyugodt nap. Ma mindenre jut időd, nem kell rohannod. Intézd el egy-két régóta elfektetett ügyed. A fogorvost és az ügyvédet semmiképpen sem kerülheted ki. Lakáscseréddel kapcsolatban újabb lépéseket tehetnél. A gyerekek iskolai felkészülését is ellenőrizhetnéd, esetleg együtt tanulhatnátok. Az influenza réme viszont megjelenhet a családban….

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Jupiterrel és a Vénusszal. Hirtelen döntésekre kényszerítenek, amelyek az adott pillanatban sokkolnak, megemelik a vérnyomásodat, de végül is az eredményesség érzésével töltenek el. Próbáld csökkenteni a rizikófaktorokat! Ne vállalj többet, mint ami a nap 24 órájába belefér, igyekezz egy témakörbe csoportosítani a teendőidet.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes kapcsolatban áll a Vénusszal. Könnyed, magabiztos és sziporkázóan okos vagy. Ma nem lehet olyat kérdezni tőled, amire ne tudnád azonnal a választ, amit ne tudnál nyomban megoldani. S mindezt csupán félgőzzel csinálod, hiszen ismét valami eddig soha nem látott dolog foglalkoztat. Megnyugvást ma csak a szerelemben találsz. Sikereid itt még a munkahelyeden elérteknél is nagyobbak lesznek.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, mindenkitől támogatást kap. Ha van valamely dédelgetett terved, akkor ma a siker reményében láthatsz neki a megvalósításnak. Ha több ilyen is akad, azt vedd elő, amelyik a legtöbb erőfeszítést kívánja; ne tarts attól, hogy a cél előtt kifulladsz. Ne mérlegelj túl sokat, hiszen az összes tényezőt úgyis képtelenség figyelembe venni, és közben még elszalaszthatod a kedvező alkalmat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top