nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 11. hétfő)

Napi horoszkóp (02. 11. hétfő)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Sikerélményeid feldobnak, ezért magabiztosan, újjászületve kezded a hetet. Nem hagyod elrontani a napod, és ebben a csillagok is segítenek. Állásgondjaid maguktól megoldódhatnak, szorgalmad elnyeri méltó jutalmát. Minden, amibe ma belefogsz, szerencsés lehet. Pénzügyeid rendeződnek, talán egy szép külföldi út is az öledbe hull. Este pedig meggyőződhetsz róla, hogy még mindig forrón szeretnek.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ma mindenki veled akar tárgyalni, találkozni, beszélni, a határidőnaplódba már alig van hely az időpontoknak, de semmi sem úgy alakul, ahogy megbeszélted, nem szűnik a kavarodás. Véget vetni csak úgy tudsz az egésznek, ha elmégy, elintézel egy-két dolgot a városban vagy máshol. De bármerre mégy is, ismerősökkel kell találkoznod, még akkor is, ha olyan helyeken jársz, netán külföldön, ahol még sohasem. Ma semmin se lepődj meg!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egyre jobban idegesít a városi közlekedés, a tülekedés, a bűzös levegő. Gyakran gondolsz arra, hogy el kellene költözni innen, jó messze a forgatagtól, csakhogy itt nőttél fel, ide köt minden, így egyszerűen kivihetetlennek látszik, az elképzelésed. Valószínűleg a családod, a gyerekek sem fogadnák rajongással ötletedet, ezért mindez szép csendesen átkerül az álmok birodalmába.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma ne hagyd magad felidegesíteni! Légy nyugodt, tedd a dolgod, de ne akarj csodát művelni! Légy türelmes is, hallgasd meg mindazokat, akik meg akarják osztani veled örömüket, bánatukat, kétségeiket. Vedd úgy, hogy ez a mások örömének, bánatának, kétségeinek a napja, és ne törődj a magadéival.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, nem érzi jól magát a Vízöntő jegyében, és ezt még tetőzi az is, hogy az otthonnal kapcsolatos területen áll együtt a Neptunnal. Jól tennéd, ha felhívnád ismerőseidet, ki tud olyan vízvezeték szerelő telefonszámot adni neked, aki azonnal odafut a helyszínre, érti a dolgát, és megbízható!! Számítanod kell ugyanis vízvezeték, vagy vízzel működő háztartási gépek meghibásodására.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem lehet azt mondani, hogy megerőltetted magad, mégis a te oldaladra billen a mérleg nyelve. Hogy miért? Ezt csakis a szerencsédnek köszönheted. Mintha valaki úgy irányítaná az eseményeket, hogy azok neked kedvezzenek. Használd ki a kínálkozó lehetőségeket, de kerüld a túlzásokat s az újabb válaszutakat!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Lehet, hogy túl sok mindent vállaltál egyszerre, de az is lehet, hogy tél végi fáradtságról van szó csupán. Mindenesetre nehezebben összpontosítasz. Próbálj ma olyasmivel foglalkozni, ami nem kíván különösebb figyelmet és fegyelmet. Például legfőbb ideje lenne kicsit rendet rakni közvetlen munkahelyeden, hiszen már saját magad sem igazodsz ki az íróasztalodon az irathalmazok között.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Van valami, amit sem megvenni, sem megrendelni nem lehet, s ez a szerencse, amely ráadásul még váratlanul is jön. Most egy ilyen kedvező változást hoz az életedbe. No, nem kerülsz rögvest a kiváltságosak közé, a gazdagok táborába, de határozottan nagy lépést teszel előre annak érdekében, hogy anyagi helyzetedet stabilizáld.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Aktivitásod változatlan, újult energiákkal veted bele magad a munkába. De azért a kis ördög egész nap mocorog benned, az foglalkoztat, hogy miképp is értsd, amit néhány nappal ezelőtt kedvesed csak úgy látszólag, mellékesen vetett oda neked. Addig-addig rágod azt az egy-két mondatot, amíg úgy érzed, a másiknak volt igaza. Elmélkedéseid, töprengéseid végén elhatározod, igyekszel egy kicsit változtatni a magatartásodon.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Plútó a Bak jegyében áll. Készülj fel arra, hogy láthatatlan kismanók kiverik a kezedből a tárgyakat, amitől kellően idegessé válhatsz. Számolj azzal, hogy ma nem sorolhatod magad a villámkezű ügyesek közé. Ezen kívül már csak a füleddel lehet baj. Nem csak azt nem hallod meg, amit nem akarsz. Érdemes lenne megnézetni. Mindent egybevetve: egészséged több odafigyelést érdemel!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Helyesen tetted, hogy reggel úszással kezdted a napot. Megérte, hogy előszedted híres akaraterődet, és rákényszerítetted magad erre a lépésre. Most frissnek s egyúttal nyugodtabbnak kiegyensúlyozottabbnak is érzed magad. A munkahelyeden történteket nem látod már olyan sötét színben. No persze, nem vagy a villámgyors megoldások embere. Szereted megfontolni, amit teszel. S ez az erényed ma busásan kamatozni fog.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Jobban oda kell figyelned másokra és együttérzőbbé kellene válnod. Egódat kissé szorítsd háttérbe, így önzetlenebbé válhatsz. Korábbi kapcsolataid egyszer csak többet jelentenek a számodra, ugyanakkor az újakat hajlamos leszel túl idealizálni, ami persze egyik fél számára sem hasznos. Megnő az érdeklődésed az élet spirituális, metafizikai oldalai iránt és sokat tanulhatsz, még a mindennapi élet dolgaiból is, ha odafigyelsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top