nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 14. csütörtök)

Napi horoszkóp (02. 14. csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Fantasztikus bemutatkozással kezdhetsz új munkahelyeden, ma általában képes vagy kiugró teljesítményekre. Ez persze nem szokatlan tőled. Nagyobb baj, hogy nincs elég kitartásod befejezni azt, amit elkezdtél. Emiatt szemrehányás érhet. Kivételesen hallgasd meg a kritikát, mielőtt bármiért is megsértődnél. Vigyázz, nehogy egyik végletből a másikba ess, igyekezz azon, hogy rossz kedved ne tartson sokáig.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Amit az adóív láttán gondolsz, jogos, de ki ne mondd! Hiába osztottál-szoroztál, ha jól számoltál, akkor csinos összeget fizethetsz be az idén is, s még oszthatsz is, szorozhatsz is újra, mert megint megváltozott minden. Jutalmazd meg magad egy fagyival, amiért első dühödben, nem szaggattad miszlikbe az egész paksamétát. Egyik ismerősöd adószakértő lett, inkább keresd fel őt, hiszen az utóbbi időben felé sem néztél.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha cserbenhagy a józan ítélőképességed, nyugodtan hagyatkozz a megérzéseidre, ilyenkor azok veszik át a higgadt gondolkodástól az irányító szerepet. Hidd el, néha sokkal szerencsésebben alakulnak a dolgok, ha nem az eszedre, hanem a szívedre, érzelmeidre hallgatsz. Talán egyedül az üzleti élet döntései a kivételek ez alól.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Még mindig tart a szélcsend. Emiatt egyáltalán nem kell aggódnod, sokak szerint az már maga a boldogság, ha nem történik az emberrel semmi rossz. Amúgy meg kívánni sem lehet ennél alkalmasabb időszakot a gondolkodásra, az elmélyülésre. Nem is kell ahhoz különösebben mélyre tekintened a lelkedbe, hogy találj megoldásra váró problémát. Élj csöndes, belső életet!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az Oroszlán ritkán siet a házasságkötéssel. Miközben az igazit keresi, mindent megkóstol, kipróbál, ami az útjába kerül. Ahogy Oscar Wilde mondta, a tojás mindig nagy kaland: talán ez valami más lesz. Valahogy így vagy te a másik nem képviselőivel. Kíváncsiságod az évek múlásával sem csökken, inkább lustaságod növekszik. Ha már érzed ezt, eljött a fészekrakás ideje. Jusson azért eszedbe, hogy ez a hónap inkább a farsangé.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Te is tudod, hogy a télnek egyszer vége lesz, s ha elmúlt, nem tudsz majd mire hivatkozni, nem tudod majd lustaságodat mivel magyarázni. Ha már most megmozgatod berozsdásodott izmaidat, csontjaidat, tavasszal sokkal könnyebben bírod majd az iramot. Kedélyállapotod is jobb lesz, arról nem is beszélve, hogy így szép lassan belefogysz régi, kedvenc ruhadarabjaidba. Kellemes testedzést!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Rég érezted már ekkora szükségét annak, hogy szeretteid vegyenek körül és pátyolgassanak egy kicsit. Ilyenkor általában néhány órán belül kiderül, hogy a saját gondod-bajod a többiekéhez képest elenyésző. Ne ez adja meg együttlétetek alaphangulatát. Élvezzétek, hogy a sors megajándékozott néhány szabad órával, és szomorkodás helyett próbáljátok vidáman eltölteni az időt. A telefonon érkező hírtől ne várj sok jót.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Most, hogy te végzed el a nagy bevásárlásokat, rádöbbensz két nagy igazságra, nevezetesen, hogy a boltban tolongani nem kimondott gyönyörűség, s hogy az árak már a csillagos eget verdesik. Ettől függetlenül be kell szerezned a hétvégére valókat, mert most nem teszi meg más helyetted. Ha még a főzéshez is kedvet éreznél, igazi meglepetést okoznál.

 

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Otthon váratlan konfliktus adódhat, de ha szívedre teszed a kezed, akkor beismered, hogy ennek a gyökerei az előző napokban tanúsított viselkedésedben rejlenek. Talán nem is kell különösebb erőfeszítés a feszültségek elsimítására, csak néhány jó szó és a helyzet pontos, világos elmagyarázása. Kizárt, hogy ne értenének meg. Engedj egy kicsit, nem is kell kompromisszumot kötnöd.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Igyekezz örülni a pillanatok adta boldogságnak. Nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben mindent felborító események történnek körülötted. Ezért kell megragadni az élet adta nyugodt perceket. Töltődj fel, élvezd a szabadságod! Az egyedüllét sem jelent feltétlenül magányt. Barátaid, hozzátartozóid csak egy karnyújtásnyira vannak. Hívásra azonnal ott teremnek. Vesd bele magad valamiféle alkotói tevékenységbe!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nyűgös, rosszkedvű vagy. Jó, jó, rendben van, nem érdekelnek különösebben az anyagiak, de azért ez mégiscsak sok! – már amit adó gyanánt számításaid szerint fizetned kell. Dicséretre méltó, hogy ilyen alapos és előrelátó voltál, s kellő időben utánanéztél, mennyivel kell gazdagítanod az államkasszát. Nem ártana azonban, ha egy adószakértővel is ellenőriztetnéd számításaid helyességét. Manapság nem nehéz eltévedni a jogszabályok útvesztőiben.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A hajad azért kíméld! Fölösleges, sőt értelmetlen áldozat lenne olyasvalakiért, aki hajszálként csavart az ujja köré. Sajnos nem kevés időnek kellett eltelnie, hogy észre vedd, nem te vagy az egyedüli. Szerencse, hogy egészséged helyreállt, és már ilyen gyötrő gondolatok foglalkoztatnak. Tépd hát ki magad e szövevényes kapcsolatból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top