nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 15. péntek)

Napi horoszkóp (02. 15. péntek)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nem várt akadályok merülhetnek fel olyan ügyekben, amelyekre szeretnél mielőbb pontot tenni. Ez lehet régóta húzódó per, lakásprobléma, egészségügyi panasz, de adódhat abból is, hogy gondot jelent előteremteni a befizetendő adót. Érthető, hogy izgatnak a nyakadba zúduló kínos ügyek. Hiába szeretnél elmenekülni, nincs kiút, rá kell jönni a megoldásra. A hétvége erre alkalmas.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ma mindent és mindenkit úgy látsz, mint egy mérnöki rajzot. A dolgok, lények kimértek, pontosak, vonalasak, s legfőképpen: jottányival sem érnek túl azon, ameddig érnek. Minden és mindenki magába záródik. Ez hol dühít, hol meg nevetésre ingerel, majd megfordítva. Otthon aztán téged figyelmeztetnek ugyanerre. Szárazságodat csak némi jófajta vörösbor oldhatja valamelyest.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Vannak napok, amikor még ahhoz is verejtékes erőfeszítésre van szükséged, hogy egy gyufaszálat odébb tegyél. Ez a mai is ilyen. Ez esetben nem az a legjobb megoldás, ha nem csinálsz semmit, mert ezzel csak meghosszabbítod szenvedésedet, és a többiekkel szemben sem volna méltányos. Egy rövid beszélgetés talán feloldhatja kínzó görcsösségedet.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma végre megtörik a jég. Lehet, hogy több történésnek is szereplője leszel, mint amennyit kívánnál. Elsősorban a munkádra összpontosíts, ha most, nehéz helyzetben is megállod a helyed, sokáig nem lesznek gondjaid. Nem csoda, ha kissé fáradtnak érzed magad, hiszen hosszúra nyúlt a tél. Próbálj meg erőt meríteni a szerelemből, szerelmedből, szerelmesedből! Ugyan ki más nézne el neked annyi mindent?

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A bolygók jótékony hatása ellenére, szinte gyártod magadnak a gondokat, s ahelyett, hogy fontosságuknak megfelelően kezelnéd, inkább felnagyítod őket. Márpedig az igazi problémákat arról lehet felismerni, hogy megoldhatatlanok. Ezért aztán jobb nem gondolni rájuk. Törődj a vakondtúrásokkal. A hegyek majd csak meglesznek valahogy.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Néhány hivatali ügyedet hónapról hónapra halogattad. Ne tologasd tovább, inkább áldozz rá egy szabadnapot! Délutánra már eleged lesz a sorban állásból, a hivatali hangnemből, kioktatásból, de azért ne add fel! Gondolj arra, hogy ezeket az ügyeket úgyis neked kell elintézned – maguktól ugyanis nem intéződnek el -, s jobb, ha minél előbb túlesel rajtuk.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Határidőre, pontosan befejezted munkádat, így jut időd álmodozásra. Mire is gondolhatnál ezen a barátságtalan, téli napon, mint a nyári szabadságra? Komoly, konkrét ötleteid megvalósításához már csak némi készpénzre lesz szükséged, amit – ha jól gazdálkodsz – éppen összehozol a nyár elejére. Oszd meg partnereddel is gondolataidat, hiszen az ő nyaralása is ettől a döntéstől függ. Kellemes ábrándozást!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, szemben áll a Marssal. Egyre több jel mutat arra, hogy az év eleji hajtás nem múlt el nyomtalanul. Most, hogy egy kicsit ki tudod magad fújni, előjönnek a kellemetlen tünetek: szúrás itt, zsibbadás ott, fájás amott. Ne felejts el orvoshoz menni, mert egy alapos kivizsgálás már elkerülhetetlen.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Összefuthatsz valakivel, aki régóta tetszik neked, de eddig – akaratodon kívül – nem történt semmi. Most úgy érzed, a másik vonzódik hozzád. Most már csak rajtad múlik, lesz-e valami. Ehhez lépned kell, dolgozz ki valamilyen követendő taktikát. Figyelmedet elvonhatja, hogy ma ismét jelentkeztek azok a fiziológiai tünetek, amelyeket az elmúlt hetekben rövid időre már többször is észleltél.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az illúziók világa meglehetősen messze esik tőled. Ma is jobb, ha a valóságot értékeled. Sok és sokféle teendőd akad a mai napon, ezért célszerű már reggel összeállítani a „menetrendet”. Ne szégyelld akár egy cetlire is felírni. Könnyebben elbánsz az elintézendőkkel, kedélyállapotod kifejezetten jó lesz, aktivitásod szárnyaló. Óvatosság ajánlott, ha útra készülsz. Légy nagyon körültekintő! Csak garantáltan friss ételt fogyassz.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nem várt kihívás ér. Nem a munkahelyeden, de mindenképpen a szakmádban. Az ajánlat valóban elsőrangú: a honorárium osztályon felüli, a munka pedig igazán nem túl bonyolult. Legyezgeti is hiúságodat, hogy éppen téged kértek fel az elvégzésére. Mielőtt azonban bármit is aláírnál, gondosan olvasd el a szerződés minden pontját. Kellemetlen óráktól és veszekedésektől kímélheted így meg magad.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Lehetnél valamivel türelmesebb vagy inkább kitartóbb. Alighogy eltávozott otthonodból „Kiábrándultság”, máris szélesre tárnád ajtódat „Mélabú” előtt. Nem lenne volna okosabb legalább egy rövidke pihenőt közbeiktatni? Vagy ha már lelki problémád ily mértékben elhatalmasodott, miért nem próbálod más fogással csillapítani? Például egy jó baráti beszélgetéssel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top