nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 29. péntek)

Napi horoszkóp (02. 29. péntek)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Arra ébredsz, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott vagy. Semmi sem izgat különösebben. Talán még az sem rendítene meg, ha állás nélkül maradnál, aminek mindig fennáll az eshetősége. Mindent úgy fogadsz el, ahogy odakínálják, környezeted nem kis meglepetésére. Talán a kezdődő tavaszi fáradtság teszi, de szokatlanul jámbor vagy. Eszedbe sem jut, hogy bárkit megbánts.

 


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Úgy ébredsz, mint gyermekkorodban: tested-lelked könnyű, kipihented magad. Jókedvű, vidám vagy, s még útközben is a reggel hallott dallamot dúdolod. Munkahelyeden minden akadálytalanul megy a maga útján, úgy, ahogyan kell. Több fontos tárgyalásod is van ma, nem okozhatnak nehézséget. Ami pedig az estét illeti, a csendes szerelemről csak az mondhatja, hogy „ugyan”, aki járatlan az ilyen dolgokban.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Reggel, amikor meglátod a jól ismert arcokat, heves vágyat érzel magadban, hogy újakat láss helyettük, hiszen már annyira megszoktad őket. Pontosan tudod, mire hogyan fognak reagálni, mit éreznek, mit terveznek. Merő megszokás, csak éppen fogalmad sincs róla, hogyan lehetne változtatni ezen. Arra azért vigyázz, nehogy a többiek észrevegyék, mit forgatsz a fejedben.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Aprólékos munkát, feladatot kellene megoldanod, de nem igazán lelkesít a lehetőség. Nem szereted a hétköznapi, szürke feladatokat. Annyira tudsz szenvedni, hogy időnként az önbizalmadat is elveszted. Ha valamihez nincs kedved, könnyen ráfogod, hogy nem vagy képes megcsinálni. Próbálkozz más módot keresve rájönni a dolog nyitjára! Ha teheted, már kora reggel ússz egyet!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Reggel, mielőtt rányitnád a szemed a világra, határozd el, hogy ezt a napot kellemesen töltöd. Mindez még nem zárja ki a kemény és céltudatos munkát. Ha ezt mégis elmulasztottad volna, sebaj! Sosem késő olyan döntést hozni, amely megkönnyíti az életedet. Este pedig tégy úgy, ahogy a dalban éneklik: fogj egy sétapálcát, és légy vidám! Lehet, hogy nem is kell hozzá sétapálca!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Helyesen döntöttél. Ez a bölcs döntés hosszú távon befolyásolja életedet. Ez után a feszült nap után megérdemelsz egy kellemes délutánt. A legjobban teszed, ha barátaid társaságában oldod fel feszültségedet, már csak azért is, mert ők is tartogatnak meglepetéseket neked. Ennyi jó hír megérdemel egy igazi ünnepséget. A finom ebéd után nyiss pezsgőt! Ez a rendkívüli alkalom igazán megér ennyit.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban áll a Holddal. Túl nagy a rizikófaktor. Kockázatot csak az ésszerűség határain belül vállalj! Ez a nap nem alkalmas arra, hogy mindent feltegyél egy lapra. Míg a kisebb üzletek lebonyolítása sikerrel járhat, nagyobb befektetésekbe belebukhatsz.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Lehetőséged adódik arra, hogy a hétvégén megszabadulj a napi rutintól, s ha csak egy kis időre is, de felhőtlenül élvezd az életet. Vetkőzd le gátlásaidat és szorongásaidat, felejtsd el a mindennapi gondokat, s legalább ma ne vegyél tudomást korlátaidról. Magánéleted összekuszált szálait ne ma bogozd ki, erre hamarosan jobb alkalmad lesz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szereplési vágyadat ma kiélheted a munkahelyeden, ugyanis kiváló alkalom adódik elképzeléseid elfogadtatására, mások meggyőzésére. Pénzügyi helyzetedben is könnyen állhat be kedvező fordulat. A Nyilas szülő számára a délután és az este folyamán jó lehetőség kínálkozik arra, hogy gyermekével végre hosszasabban elbeszélgethessen. Megoszthatja veled, ami a szívét nyomja.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Meglepően gyorsan egyezségre jutsz megrögzött ellenlábasaiddal is. Magabiztosan állsz a lábadon. Régen húzódó, elfekvő ügyeket érdemes most napirendre tűzni, végre megoldás születik. A rugalmasság mindenekelőtt a te részedről kötelező. Az agytornát sikerrel egészítenék ki a testi gyakorlatok, pl. egy könnyű séta.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Fáradtnak, levertnek érezheted magad. A szíved is mintha rendetlenkedne, a fejed is fáj. Szerencsére itt a hétvége, s ha minden jól megy, kipihenheted magad. Az egészséges életmódra vonatkozó fogadalmaidat mindenesetre tartsd be, s az sem ártana, ha komolyan fontolóra vennéd a dohányzásról való leszokást. Estére jobban érzed magad, és kedvesed kiváltságos percekkel ajándékoz meg.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Elfelejtett ismerős bukkan fel a távoli múltból. Közelsége édesen keserű emlékeket juttat eszedbe. Tudod, hogy vannak dolgok, amelyeket jobb nem megbolygatni, most mégis szívesen tennéd. Vajon nem vagy túlságosan önző? Hiszen lehet, hogy a másik már végérvényesen lezárta az ügyet, és a te kezdeményezésed csupán fájdalmat okozna neki. Persze mindennek az ellenkezője is előfordulhat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top