nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 02. vasárnap)

Napi horoszkóp (03. 02. vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Uralkodó bolygód, a Mars szemben áll a Holddal. A légkör továbbra is kellemes, nyugtató. Az égvilágon semmi nem történik, ami kihozhatna a sodrodból. Vagy talán éppen ez nyugtalanít? Egy kicsit már elteltél a nagy békességgel. Ne is tagadd, hogy új kalandokra, vérpezsdítő izgalmakra vágysz.

 


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Remek ötleteid vannak – legalábbis úgy hiszed –, és azonnal meg is valósítanád őket. No nem egyedül, ma mindenhez társak kellenek neked. Vagy talán csak nézők? Egyszóval: „Egyedül nem megy!” De nem is vagy egyedül. Hallgasd meg a többieket, hadd formálódjék egy-két részlet úgy, ahogyan ők akarják.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Egész nyugodtan maradj az ágyban, ameddig csak jólesik, senkinek nem lesz baja ettől. Mi több, a reggelit is kérheted a hálószobába, még attól se dől össze a világ. Minthogy mindig is jó voltál történelemből, azt is tudod, hogy a világ akkor is világ mard, ha egész napodat az ágyban töltöd.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Még szerencse, hogy vasárnap van, mert nehezedre esne a szokványos feladatok elvégzése. Akkor sem volna ez a számodra érdekes, ha újfajta terveken kellene törnöd a fejed. Ma kivételes módon élvezed a semmittevést. Ennek úgyis nagymestere vagy. Ha nem is vallod be, szeretsz semmit sem csinálni: csak pihenni, szórakozni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ne bízd magad teljesen a meteorológusok előrejelzésére. Még koránt sincs itt az ideje, hogy télikabátodat, sáladat egy szekrény mélyére ásd. Sok náthás, tüsszögő emberrel találkozol mostanában. Ők mind idejekorán nekivetkőztek. Jó alkalom kínálkozik egy kellemes baráti csevegésre. Az Oroszlánokra amúgy is társasági sikerek várnak ezekben a napokban.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Nagyon szereted a vasárnapi családi ebédet. Ilyenkor feltűnően kellemes a hangulat, s annyi mindent megbeszélhettek. Így lesz ez ma is. Ne halogasd tovább bejelentésedet, senki nem fogja leharapni a fejed. Ellenkezőleg! Te is meglepődsz azon, hogy milyen jól fogadják.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Jól érzed magad, hiszen minden a terveid szerint alakul. Csupán az bosszant, hogy gyermekeiddel képtelen vagy megtalálni a hangot. Tegyél még egy kísérletet, hátha ma sikerül. Próbáld meg az ő szemszögükből szemlélni az életet, s mára valami olyan programot szervezni, amelynek nagyon örülnek. Meglátod, bőven lesz időtök beszélgetni is, és talán megtörik a jég. Semmiképpen ne akarj bölcs felnőttként tanácsokat osztogatni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Azt gondoltad, hogy következmények nélkül kapcsolhatod ki magad, hogy majd más megteszi azt, amit neked kellett volna. Ismét a régi hibába estél. Azt hitted, majdcsak megoldódik a probléma önmagától is. Teljes sebességre kell kapcsolnod, hogy mentsd a még menthetőt. Sőt egyszerre több fronton is állnod kell a versenyt, mert csak így tudod pótolni a lemaradást.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Egy befolyásos emberhez vagy hivatalos este, nagyobb szabású társasági összejövetelre. Itt az alkalom, hogy segítségét, befolyását kérd. Csak vigyázz, beszélőkédet fogd egy kicsit vissza. Vedd elő megfontolt és nyugodt önmagad – nem várt eredménye lehet. Hiszen a vendégek között rábukkanhatsz még valakire, aki szintén nagyon sokat tehet érted.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Mindenki hozzád bújik, menekül. Rendkívül jó lelki-, hangulati állapotod mindenkiben bizalmat kelt. Most időd is, kedved is van hozzá, hogy mások bajainak megoldásában segíts, ne tagadd hát meg magad. Óvakodj viszont az ígéretektől. Nehogy bedőlj hazug ígérgetéseknek. Ne kockáztass! Nem éri meg.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A keleti bölcsek nyugalmával töprengsz életed folyásán. Így távolról s kívülről nézve magad sem érted, minek lótsz-futsz annyit, minek vállalsz annyi munkát… Holott jól tudod, hogy a hétköznapi sikerek nem elégítenek ki, hogy nagyobb dolgokra vagy hivatott, hogy többre, másra vágysz, hogy…, hogy… Nos, a legjobb, ha a mélyenszántó gondolatokat papucsra, de legalább fotelra cseréled föl, s békével tűröd szeretteid gondoskodását.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ez a te napod. Ma minden sikerül. Nem ég oda a pirítós, utódaid nem díszítik újabb foltokkal a pizsamádat, és még a macska sem feledkezett el magáról. Izgatottan készülsz az estére, mert vendégeket hívtál, akikkel szeretnéd megosztani kitűnő hangulatodat, valamint elmélyült konyhai kreativitásod eredményét. Elégedetten ülik körül az asztalt, és csak akkor fogsz elszomorodni kissé, amikor mindenki eltávozott: ma te vagy a mosogatófelelős…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top