Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. február 25-től 2008. március 02-ig

Kos

Az elmúlt napok hozhattak számodra néhány problémát, azonban végre a szokottnál elevenebb, határozottabb lehetsz, jól érzed magad a bőrödben, önbizalmad ismét erős, és olyan lépések megtételére is képessé válsz, melyekhez régebben nem lett volna merszed vagy épp kedved… Az e heti csillagállások kedveznek a kreativitásnak és az új ötletek megszületésének.

Szerelem: Szívügyek terén új kapuk nyílnak meg a Kosok előtt. A meglévő szerelmi kapcsolatokat tovább lehet mélyíteni, a kialakulóban lévőket pedig fokozni kell.

Bika

Nagyszerű lehetőségek várnak rád, szerda és csütörtök igazán kedvező arra, hogy egzisztenciális helyzeted jobbítása érdekében extra energiákat vess be. Használd ki azt a lehetőséget, hogy most szinte bárkit, bármiről meggyőzöl. Ha csak egyszerűen mindennapi problémáidat szeretnéd végre orvosolni, légy a szokottnál is megfontoltabb és előrelátóbb! Bármilyen terved is legyen, ezen a héten le tudod rakni ennek az alapjait!

Szerelem: Érzelmi életed felpörgetésére a hét első napjai kiválóak, különösen, ha még keresed a párod. Ne utasíts vissza semmilyen meghívást. Ha már van kapcsolatod, itt az ideje, hogy újra életet vigyél a mindennapokba!

 

Ikrek

Óriási mennyiségű tennivaló vár rád ezen a héten, nemcsak munkahelyeden, hanem bizony otthon is! A hét közepére kifejezetten ingerültté válhatsz, és úgy érezheted, hogy az egész világ ellened fordult. Mielőtt kitörne belőled a rosszabbik éned, lázadás és veszekedés helyett próbáld nézeteltéréseidet őszintén és barátságos hangnemben megbeszélni az érintettekkel, és könnyen rendbe jönnek a dolgok.

Szerelem: Érzelmi téren is megvan az esélyed egy kiadósabb veszekedésre, de ehelyett, inkább egy alapos beszélgetés tenne jót mindkettőtöknek. Magányosoknak csak a vasárnap kedvez kapcsolatépítésre.

 

Rák

Az előtted álló héten Vénusz különösen az új elképzelések, ötletek megvalósításának kedvez, bátran tervezgesd a közeli és távoli jövőt, fókuszálj az új lehetőségekre, váratlanul eléd toppanó emberekre, mert most bármire képes vagy, bárkit képes vagy meghódítani! Egészen péntekig teljes erőbedobással törj előre, a hétvégén azonban családod, barátaid már egy kicsit rossz néven vehetik túlzott ambícióidat.
Szerelem: Szívügyeid jól alakulnak, sőt újra megélheted benne a vad, szenvedélyes, mindent elsöprő szerelmet. A párkereső Rák kívánsága is meghallgatásra találhat, jöhet egy új szerelem.

Oroszlán

Fordulópont lehet ez a hét számodra. Ha döntésre készülsz – üzleti vagy magánéleti téren -, racionalitásod és kellő merészséged segítségével most ösztönösen jó irányba terelheted sorsod. A lehetőségek a hét közepén megsokszorozódnak, így ha teheted, időzíts minden döntéshozatalt ezekre a napokra! Most olyan lépéseket is megtehetsz, amelyektől más esetekben kimondottan visszakoznál.

Szerelem: Kialakulóban lévő szerelem esetén, ne kergess túl nagy reményeket, inkább csak élj a mának. Ha már kapcsolatban élsz, ezekben a napokban kicsit nehezebben tűröd a konfliktushelyzeteket.

Szűz

Ez a hét leginkább érzelmi életedet befolyásolhatja. Különböző emberi kapcsolataid minősége jelentősen javulhat ezekben a napokban, hivatásod vagy tanulmányaid területén sokkal többre leszel képes, mint azt várnád! A heti csillagállás arra ösztönözhet, hogy rejtett tehetségedet, értékeidet a felszínre hozd. A pillanatnyi lehetőségek váratlan, kimondottan szerencsés, pozitív irányú fordulatot hozhatnak életedbe.

Szerelem: átmeneti feszültségek mutatkoznak szerelmi életedben, melyet a hétvégén helyre tudsz hozni könnyedén. Ha még szingli vagy itt az idő, hogy kimozdulj otthonod négy fala közül!

Mérleg

Az e heti bolygóállás váratlan gondokat okozhat kommunikációd terén, ezért könnyen elképzelhetőek kisebb súrlódások, nézeteltérések. Ez különösen intenzívvé válhat otthon, családi vagy baráti közegben. A váratlanul felbukkanó viták abból adódhatnak, hogy mások véleményével szöges ellentétben lesz a tiéd, így a rendezéshez kompromisszumok kellenek. Ennek az egésznek a gyökere az, hogy hajlamos leszel többet vállalni a kelleténél, és ez igen frusztrálttá tesz.

Szerelem: Szívügyek terén is adódhatnak kisebb problémák, ne bonyolódj vitába, most te húzhatod a rövidebbet! A magányosok első randijukat inkább halasszák a jövő hétre!

Skorpió

Egészen szerdáig ingerlékenység és feszültség uralkodhat rajtad, – nem is fogod magad jól érezni a bőrödben. Úgy érezheted, hogy alkalmazkodóképességed a minimálisra csökkent, idegeid pattanásig feszülhetnek. Egyet tehetsz: hagyod, hogy most a maguk útján menjenek a dolgok, ne erőltess semmit. A hét további napjai már sokkal nyugodtabban telnek, fontos döntések meghozatalára alkalmas a hétvége.

Szerelem: párkapcsolati téren kialakulhat egy konfliktus, ha figyelsz, akkor még időben észreveszed, hogy meddig lehet feszíteni a húrt. A magányos Skorpióknak jó lehetőséget tartogat a hétvége ismerkedésre, flörtölésre.

Nyilas

Ha még tanulsz, vagy épp ezzel kapcsolatos lépést kívánsz megtenni, ne halogasd a kezdést, most igazán fogékony vagy, gyorsan és hatékonyan leszel képes tanulni. A hét közepén megvalósíthatsz egy olyan régi elképzelést, amely jelentős mértékben megváltoztathatja pénzügyi helyzetedet. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, jó ideig nem mutatkozik még egy ilyen kiváló alkalom.

Szerelem: Ne ülj a babérjaidon, változtatásra van szükséged, szüntesd meg kapcsolatodban az egyhangúságot, vigyél bele valami újdonságot. Ha még magányos vagy, szerdától jöhet a szerelem!

Bak

Pozitív irányú javulást hoznak a heti csillagállások életed minden területén! Szerdától váratlanul megnő az önbizalmad, tele leszel ambícióval és új ötletekkel, terveidet pedig maximálisan teljesítheted. Péntektől felvillanyozódsz, és egy kedvező üzleti vagy magánéleti lehetőségnek nem tudsz ellenállni. Ne is tedd, hetekig nem lesz újra ilyen kedvező bolygóállás.

Szerelem: Társaddal talán kicsit szigorúbb vagy a kelleténél, de a hét végén meghitt pillanatokat élhettek át együtt. A szingli Bakoknak is megérkezhet a szerelem a hétvégén!

Vízöntő

A most következő napok a fizikális és mentális takarításnak kedveznek. Ahhoz, hogy minden jól alakuljon, szükség lesz jóindulatodra, észszerűségedre és a rátermettségedre is. Ezek együttes erejét tudod a magad hasznára fordítani, s képessé válhatsz számos függőben lévő ügyes-bajos dolgot elrendezni. Hozd helyre emberi kapcsolataidat, s csapj egy nagytakarítást otthon. Ha a hét végén kedved támad néhány napra elutazni, pihend ki magad alaposan.

Szerelem: Ha párkapcsolatodból hiányolsz valamit, akkor tegyél azért, hogy változzon a helyzet! Ha szingli Vízöntő vagy, ne keseregj tovább, a hétvégénél jobb időszakot nem találsz új szerelem megérkezésére!

Halak

Ezen a héten nem lesz rád jó hatással a Mars, így előfordulhat, hogy néhányszor elragadhatnak az indulataid, tőled teljesen szokatlan és váratlan kitöréseket produkálsz, ami nem csak téged, hanem környezetedet is megrémítheti. Fizikai állapotodban is felléphet némi zűrzavar, – gyomor- vagy épp emésztési problémák. Várd ki a hétvégét, addigra teljesen rendeződik a helyzet!

Szerelem: Igazi bonyodalom kerekedhet érzelmi életed terén is, vigyázz, ne mondj ki semmit elhamarkodottan! A magányos Halak ne erre a hétre tervezzenek első randevút, kevés esély van a sikerre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top