Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. március 03-tól 2008. március 09-ig

Kos

Kizökkenhetsz nyugalmadból, közérzeted sem a legjobb. Az elmúlt hetekben nem volt lehetőséged arra, hogy csönd és nyugalom vegyen körül, pedig nagyon nagy szükséged lenne rá – különösen azért, mert néhány dolgot alaposan át kellene gondolnod. Vedd számba lezáratlan ügyeidet, s egyenként kezdd el megoldani ezeket, ne egyszerre vágj bele mindbe.

Szerelem: A rajtad eluralkodó feszültség konfliktusokhoz vezethet, ez most igazán nem tesz jót a kapcsolatotoknak. Ha még a szinglik táborát erősíted, ne csüggedj, ha ezen a héten falakba ütközöl.

Bika

Energiád, tettvágyad és lehengerlő, szellemes éned ezen a héten bárkit könnyen levesz a lábáról. A körülötted lévő emberek nem tudnak nemet mondani neked, ötleteidnek. Ha van a tarsolyodban olyan egyedi dolog, amellyel felettesedet, üzleti partneredet vagy épp a családodat el tudod varázsolni, tedd meg a kellő lépéseket, most biztos, hogy nem utasítanak vissza.

Szerelem: A szívügyek terén is elkél valami újdonság, bűvöld el valamivel partneredet. Ha még keresed a párod, tedd meg az első lépéseket, és hódítsd meg kiszemeltedet!

Ikrek

A hét elején kilép saját jegyedből a Mars, ez azt eredményezheti, hogy a szokásosnál is jobban tele leszel erővel és energiával. Akkor teszed jól, ha ezt a rengeteg tettvágyat a munkádra, karrieredre fordítod. Nagyszerű lehetőségeket kínálnak a most következő napok, főleg karrieredet építgetheted, és hosszú távú terveidhez stabil alapot teremthetsz. Járj nyitott szemmel, s vedd észre, ahogy a lehetőségeket tálcán kínálja neked a sors…

Szerelem: Társadat el tudod bűvölni, romantikus napok követik egymást. Ha eddig a magány volt a társad, akkor most adj teret a szerelemnek, hisz kiváló időszaknak nézel elébe, megérkezhet valaki…

 

Rák

A Mars a Rák jegybe lép a héten, így ezek a napok számos, régen szőnyeg alá söpört probléma megjelenését okozhatják. Ezek gyökere ott keresendő, hogy nehezen hajlottál mostanában a kompromisszumokra, anélkül, hogy meghallgattad volna mások érveit, úgy döntöttél: neked van igazad. Pedig néha be kellene látnod: neked is engedned kell ahhoz, hogy könnyebben megoldódjanak a nehézkes ügyek.

Szerelem: A szívügyeid terén is keletkezhet némi feszültség, s ez vitákban és veszekedésekben jelentkezhet. Muszáj lesz engedned, ha nem akarod kenyértörésre vinni a dolgot. Még keresed a párod? Akkor ráérsz megbeszélni az első randit a jövő héten is.

Oroszlán

Sok-sok fölös energia gyűlik fel benned a hét első két napján, s valahogyan ezeket ésszerűen fel is kellene használnod. Persze csak pozitív, építő tevékenységre használd az erődet és ötleteidet, hisz bármi negatív dolog jár is a fejedben, az etikátlan és méltatlan lenne hozzád. Hozz létre valami újat és szokatlant, valami nagyon vonzót. Sutba dobott ötleteid megvalósításának végre eljött az ideje.

Szerelem: Az érzelmek terén itt az idő a cselekvésre, párod is meghálálja a nagyobb odafigyelést. Ha még szingli vagy, egyik pillanatról a másikra jöhet az igazi, a legnagyobb esélyt szombaton kapod.

Szűz

Kiváló lehetőségeket hoz számodra ez a hét, hogy megállapodásokat köss, új munka mellett kötelezd el magad, egy biztos: ez összefüggésben lesz munkáddal, karriereddel. Legyen üzleti vagy magánjellegű megbeszélésed, most bárkit levehetsz a lábáról, és meg fogsz tudni arról győzni, hogy amit te mondasz, az mindenki hasznára válhat. Ha most gondolkozol költözésen, az is nagyon jó lépés lenne.

Szerelem: A most következő napok arra alkalmasak, hogy beszélgessetek, különösen a közös jövő témája válik aktuálissá. A Szűzek derűsek, így könnyen felkelthetik a szintén magányos párkeresők figyelmét.

Mérleg

Ne vegye el a kedved az, ha ezen a héten a cél nem mindig fogja szentesíteni az eszközt. Ne légy túl szigorú vagy éppen kritikus önmagadhoz, elég, ha a környezetedben lévő emberek szigorúbbak most veled. Légy önmagad, és végezd el azokat a feladatokat, amelyekkel megbíznak. Nem teljesíthetsz mindent tökéletesen, ezt mások sem várják el tőled. Ha mosolyogsz, az mindenre megoldás lehet!

Szerelem: A párodról se feledkezz meg, különben nemtörődömséged már szerda környékén nézeteltérést okozhat kettőtök között. Aki magányos, hétvégén találkozhat egy kedves, szintén a párját kereső személlyel.

Skorpió

Kiegyensúlyozott hét vár rád, nemcsak az eleje, hanem a hétvége is jól telik, különösen a pénteki és a szombati nap hozhat érdekes fordulatot, a magánélet terén pozitív változást. Ez nem feltétlenül szerelem, inkább egy családi-rokoni kötelék megerősödése. Ha valaki szívességet kér tőled, ne mondj nemet, hisz legközelebb épp neked lehet szükséged mások segítségére. Ha új dolgokba kezdenél, akkor arra kiváló a csütörtök és a péntek!

Szerelem: A kiegyensúlyozott szerelem erőt adhat neked a mindennapokhoz. Ha még keresed az igazit, akkor ne utasíts vissza senkit, különösen azért, mert nem biztos, hogy első látásra kell ítélned.

Nyilas

A most beköszöntő hét váratlan történései még téged is meglephetnek. De nem problémából, hanem nyugalomból, jó hírekből és harmóniából lesz sok. Elsősorban azt veheted észre, hogy – a Vénusz jótékony hatásának köszönhetően – a munkahelyeden, otthon is minden rendben megy. Nem ártana, ha a benned összegyűlő és felhasználásra váró energiát ki is tudnád aknázni.

Szerelem: Párkapcsolatodban maguktól működnek jól a dolgok, most akár végleg el is kötelezhetitek magatokat egymás mellett. Akik még keresik párjukat, most megtalálhatják a hét bármely napján!

Bak

Emberi kapcsolataid most jelentős szerepet kapnak, és komolyan befolyásolhatják mindennapjaidat, érzelmeidet, főleg a Vénusz hatására. Baráti, családi kapcsolataid kerülhetnek előtérbe, bár nem mindig pozitív megközelítésben. Az elmúlt időszak több kellemetlen eseménye miatt nem igazán vagy jókedvedben, ez azt eredményezi, hogy megbánthatsz olyan embereket, akiket valójában szeretsz.

Szerelem: Nehézségeid legyőzésében nagy segítségedre lehet a partnered, aki a kellemetlenségek ellenére is türelmet tanúsít irántad. A párjukat még keresők az ismerkedést halasszák a jövő hétre.

Vízöntő

A bizonytalanság és a kétség érzése uralkodhat el rajtad a következő napokban, ez érintheti munkádat, kapcsolataidat, pénzügyeidet egyaránt. Munkahelyváltás, lakáscsere gondolata is felmerülhet, úgy érezheted, sürgősen szükséged lenne valami gyökeres változtatásra. A bizonytalanság igencsak rossz érzés, épp ezért mihamarabb értékeld át életedet, eddigi sikereidet és kudarcaidat. Mielőtt meggondolatlanul ugranál bele az ismeretlenbe, gondolkodj.

Szerelem: Érzelmi életedet illetően se hozz gyors, átgondolatlan döntést, nagyon megbánhatod. Ha viszont még szingli vagy, jó lehetőség kínálkozik néhány flörtre.

Halak

Most nehezen rázódsz vissza a mindennapokba, a hét első felében még alkalmatlan vagy a mélyebb szintű kommunikációra, többek közt azért, mert kissé szétszórt és figyelmetlen vagy. Könnyen megeshet, hogy belekeveredhetsz kisebb vitákba, amelyekből vesztesként kerülhetsz ki. Mivel igen nehezen vagy képes megértetni magad környezeteddel, ez hátrányokat jelenthet most számodra.

Szerelem: Szerelmi életedben is felbukkanhat egy-két kisebb vita, ne kiabálással, üvegtöréssel oldd meg a problémát. A magányos Halaknak sem túl kedvező ez a hét, legfeljebb egy futó kalandra, flörtre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top