Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 04. kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Uralkodó bolygód, a Mars, nem tudja még eldönteni, hogy átlépjen-e a Rák jegyébe. Hirtelen kilátástalannak érzed a helyzeted, és attól szenvedsz a legjobban, hogy nem tudsz mit kezdeni magaddal. Nem találsz olyan helyet, ahol kibontakozhatnál, ahol szabadon megvalósíthatnád elképzeléseidet. Hasonló a helyzet akkor is, ha van ugyan munkád, de nem tölti ki az életed. Győzd le kishitűségedet, és szedd össze magad. Az élesedő megélhetési küzdelemben neked is nagy szükséged van önbizalmadra, erőszakosságodra és erődre.

 


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A szerencse már egy ideje kerülget, s igazán nem szép dolog tőled, hogy barátságtalanul bánsz vele, mintha csak azt mondanád: „Várj a sorodra!” A szerencsének a kitartás nem sajátja. Ragadd hát gyorsan üstökön, de módjával. Vigyázz arra, hogy a pénztárcád teljesen ne ürüljön ki. Este váratlan, de nagyon kedves vendégek érkeznek.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, közelít a Vénuszhoz. Nincs annál keserűbb dolog, ha úgy mégy el életed lehetséges fordulópontja mellett, hogy észre sem veszed. A mindennapok szürkeségét és egyhangúságát okolhatod azért, hogyha elveszíted érzékenységed, de ez a szép magyarázat nem vigasz. Ne hagyd, hogy a rutin és a szokások uralkodjanak az életeden!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold, „rangját veszti” a Bak jegyében, nagyon nem érzi jól magát. Úgy látszik, valami hiba csúszott a számításodba. Talán túl felpörgetett voltál, vagy nem figyeltél partnered kívánságaira. Valld be, ez mostanában egyre gyakrabban fordul elő veled. Míg munkahelyeden ma sikereid lehetnek, otthon nem kerülöd el az égiháborút.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód, a Nap, jó kapcsolatba került a Jupiterrel. Jól érzed, pontosan itt az ideje, hogy bejelentkezz a fodrászhoz, hogy időpontot kérj a kozmetikustól, és tárgyalj a varrónőddel az új ruhákról. Mindenki érzi a tavaszt, ezt te sem kerülheted el. Ilyenkor költekezőbbé válhatsz, hiszen szeretsz öltözködni. Ne vakítson el a nap fénye, ez még nem melegít. Vigyázz, nehogy költségvetésedben hiány mutatkozzon.

 


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, csak négy fok távolságban van a Vénusztól, a kis szerencse bolygójától. Erre mondják azt: szerencsés csillagzat alatt születtél. Teljes siker a munkádban, tökéletes harmónia a családi életedben, és a szerelemben is minden a legnagyobb rendben van. Ezt a rendkívüli napot töltsd kedvesed társaságában. Ne lepődj meg azon sem, ha valamilyen váratlan, nagy bejelentéssel áll elő partnered. Valld be, a szíved mélyén már alig vártad ezt a hírt. A boldog este megérdemel egy gyertyafényes vacsorát.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Legfőbb ideje, hogy orvosoddal kivizsgáltasd magad. Ugyan nincs okod panaszra, de mégis kiderülhet valamilyen rejtett hiba. Sajnos szavatosságot senki nem vállal, de akadnak, akik orvosolják a bajt, ha szükséges. Ez után az izgalmas nap után az esti színházi előadás kellemes programnak ígérkezik, ha megtoldod egy vacsorameghívással, máris ünnepivé varázsolhatod ezt a hétköznapot.

 

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Uralkodó bolygód, a Plútó, már a Szaturnusz hatókörében áll. Néha valóságos csodákra vagy képes. Egy pillanat alatt el tudod bűvölni a családot, s kellemes meglepetést szerzel. Legyen ez a szürke hétköznap is unikum. Főzz egy igazi különlegességet, vagy hívd meg szeretteidet egy étterembe. Végül is itt a tavasz, bár az időjárás még nem ezt mutatja.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Munkahelyeden főnököd fontos bejelentéssel várhat: előfordulhat, hogy te utazol a cég képviseletében külföldre. Kollégáid előtt palástold az örömöd, a jó hírről szerényen számolj be, nehogy irigyeid támadjanak. A titkon, régen várt utazás – ha nem is oda, ahova tervezted – ilyen formában mégis megvalósul. A kedvező fejleményektől ég a kezed alatt a munka. S még estére is bőven marad feldobottságodból, kirobbanó jókedvedből.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes kapcsolatban áll a Plútóval. Úgy érzed, biztos anyagi háttérrel rendelkezel. Nem rossz érzés ez manapság. Biztonságod önmagadból fakad, abból, hogy ma legyőzhetetlennek érzed magad. Hétköznapi boldogságod azonban elképzelhetetlen hivatásod gyakorlása nélkül, úgyhogy az átmeneti szélcsend után igyekezz valami elfoglaltság után nézni. Igyekezz feljebb jutni a szakmai ranglétra fokán.

 


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes fényszögben áll a Jupiterrel. A terápia nem is bizonyul olyan rossznak! Ma már sokkal vidámabb leszel. Sőt ahhoz is kedved támadhat, hogy végiggondold újabb „korszakalkotó” ötletedet. Az öngúny fegyverével azonban csínján bánj! Eszed helyett hagyd, hogy az érzelmeid irányítsanak! Néha ez sokkal célravezetőbb!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

 

Egy pillanatra az a benyomásod, hogy most megfogtak. Pedig lehet, hogy csak te fogtad ki. Nem sejtetted, hogy már a kezdet kezdetén ennyi nehézséggel, szinte megoldhatatlan kérdéssel találod magad szembe. Nem egészen úgy haladnak a dolgok, ahogy elképzelted. Ennek ellenére biztos lehetsz magadban, hited nem inog meg, mert tudod: a többség téged támogat, és ez, mint annyiszor, most is új erőt ad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top