Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 07. péntek)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

 

Uralkodó bolygód, a Mars, végre egy kellemes fényszöget is kap a Szaturnusztól. Megkönnyebbülhetsz: vége a hétnek, talán vége a megpróbáltatásaidnak is. Hivatásodban nem sok örömöt találtál mostanában, ezért várod nagyon a küszöbönálló családi eseményt. Végre egy alkalom, amikor megcsillogtathatod rendkívüli képességeidet: magadhoz ragadhatod a hatalmat az ünnepi felkészülésben. Valósággal ki vagy éhezve arra, hogy te legyél a főszereplő, akár legszűkebb környezetedben is.

 


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

 

Uralkodó bolygód, a Vénusz, a Merkúr és a Neptun között áll. Egyik sem híres az igazmondásáról. Ha ma péntek van, akkor holnap testvérek között is szombat lesz, a péntek pedig úgymond kisszombat. Csak a munkaidő telik nagyon lassan, legalább eszedbe kellene, hogy jusson egy kevésbé átlátszó kifogás, amellyel még sohasem hozakodtál elő. Egy jó tanács: füllenteni nagyot kell.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, együtt áll a Neptunnal. Nem veszed észre, hogy azzal nem jutsz előbbre, ha a felgyülemlett munkákat lázas sietségedben összevissza kísérled meg elvégezni. Ezzel a fejvesztett igyekezettel nemhogy csökkentenéd lemaradásodat, hanem még növeled is. Ha másként nem megy, állj le egy kis időre, szedd rendbe a gondolataidat, s csak akkor fogj bele újra, amikor már higgadtan képes vagy rá.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold, a Halak jegyében áll. Lassan döntesz, mindent késve értesz meg mostanság. Bár az is lehet, hogy ez egyfajta védekezés. Szereted, ha békén hagynak, és egyedül rágódhatsz egy-egy problémán. Most mégis szívesen kikérnéd barátaid véleményét, de ők nem tudnak okos tanáccsal szolgálni ez egyszer. Merj kockáztatni, hiszen aki mer, az nyer!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód, a Nap, együtt áll az Uránusszal. A karosszékben elnyújtózó férfi újratermeli az energiáit, ha a nő teszi ugyanezt, elhanyagolja a teendőit. A világ már csak ilyen, s az idő egyáltalán nem alkalmas rá, hogy éppen most változtass rajta. Az Oroszlán hölgyek amúgy sem szeretnek lustálkodni. Utazni annál inkább. Erre most kiváló lehetőségek nyílnak.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, két jó hatású bolygóval áll együtt. Ha korán felébredsz, rengeteg időd lesz ma. Mielőtt elkezdődik ez a nap, gondolkodj el azon, hogyan javíthatnál életmódodon. Túlzottan „magyar” módon élsz. Rengeteg zsíros ételt eszel és keveset mozogsz. Csak elhatározás kérdése, hogy változtass ezen. Kezdd mindjárt azzal, hogy a kerti munkákat még délelőtt elvégzed.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, együtt áll a Neptunnal, versenyeznek, hogy ki tud jobban szeretni. Az utóbbi időben kiéheztél egy kis szeretetre, gyöngédségre. Ha nem szalasztod el az alkalmat, ma részed lehet benne. Régóta kiszemelt áldozatod ma viszonozni látszik érzéseidet. Ettől megnő a magabiztosságod és a határozottságod. Olyasmitől sem riadsz vissza, ami egyébként nem jellemző rád.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Uralkodó bolygód, a Plútó még mindig szemben áll a Marssal. A legutóbbi időben annyi váratlan esemény és csalódás ért, hogy már semmiben sem tudsz hinni. Cselekvőképességedet is gúzsba kötik a napi gondok, ráadásul ismételten elővesz a kellemetlen fejfájás. Ilyenkor a legcélszerűbb a kivárás taktikája. Olyan sok a bizonytalan pont, hogy kétséges, jó irányba mozdítod-e sorsod szekerét.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

 

Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes fényszögben áll a Nappal, mégis, a mai nap az aprómunkáé lesz, a telefonok, levelek elintézése a fő feladat. Vár rád egy tárgyalás is lényegtelennek látszó részletkérdésekről. Nem részletkérdés viszont az adóbevallás, most már végképp ne halogasd a papírmunkát. Nézz bele a határidőnaplódba, hogy meg ne feledkezz néhány – mostanában esedékes – fontos születés- és névnapról. Közülük egyvalakié különösen jelentős számodra.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

 

Hálát adhatsz az égnek, hogy volt erőd fontolóra venni mások jó tanácsait. Kisimul a lelked. Változatlan kíváncsisággal és várakozással tekinthetsz az újabb kihívások elé. Ajánlatot kapsz, de ne mondj rá mindjárt igent. Lehet, hogy előbb szabadulnál, de utólag nagyon bánnád. Érzékenységed sebezhetővé tesz. Ne félj most műszaki cikket vásárolni! Lehet az centrifuga, masszázsgép…

 


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Összeszedett és tettre kész vagy. Csak úgy ég a kezed alatt a munka. Megunván a buta gondolatokat, szereted az efféle napokat. Szívesen belefeledkezel a nehéz kalapácsok emelgetésébe, avagy éppen a hagymavágás rejtelmeibe. Igazából semmi említésre méltó dolog nem történik, mégis minden perced örömmel tölt el.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

 

Munkabíró, sőt egészséges vagy, mint a makk. Csak nem erről álmodtál? Íme, álmod valósággá lett. Micsoda pompás érzés. Nem is igen emlékszel, mikor voltál így utoljára. Hetekkel, talán hónapokkal ezelőtt. Pedig elsősorban rajtad múlik. Nem kellene már végre elhatároznod, hogy felhagysz káros szenvedélyeiddel? Na nem egyszerre, csak úgy apránként. Az is biztató kezdet lehet, ha most tüstént elnyomod égő cigarettádat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top