Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 08. szombat)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

 

Uralkodó bolygód, a Mars, csak három fokkal marad el a Szaturnusz kellemes fényszögétől. Esküvő, névnap, házassági évforduló – mindegy, hogy mi, végre elfoglaltságot találsz magadnak. Szervezhetsz, intézkedhetsz, vendégeket fogadhatsz, vagy ünnepeltként sütkérezhetsz szerető hozzátartozóid körében. A szomszédok is izgalmas lépésre szánják el magukat.

 


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, egy lépéssel már elhagyta a Neptunt. Nők napja van, és a Zoltánok névnapja. Ne felejtsd el azt sem, amire választottad vágyik, akkor soha nem tapasztalt dolgokban lehet részed. De mi is az, mit is kellene venni? Nos, ha te nem tudod, akkor ugyan ki tudhatná?

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

 

Uralkodó bolygód, a Merkúr, együtt áll a Neptunnal. Lehet, hogy eddig nem, de most hajlamosabb leszel hinni az olyan babonákban, mint az úton átkelő fekete macska és a szembejövő kéményseprő. Sose bánd, ha hiszel bennük, nem ártasz ezzel senkinek, sőt neked kifejezetten használ, hiszen a szőrös állat látványa óvatosságra késztet.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold, együtt áll az Uránusszal. Nem várt régi barát vagy régi nagy szerelem bukkan fel a múltból. Felkavar, s első zavarodban nem is tudsz vele mit kezdeni. Ráadásul számolnod kell kedvesed féltékenységével. Most már csak azért is el szeretnél menni otthonról, de te sem érzed jól magad.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Mivel az Oroszlán férfi nemcsak szereti a nőket, hanem tiszteli is, ezen a napon éppúgy gáláns és nagyvonalú lesz velük, mint egyébkor, az év minden napján. A másik nemnél aratott győzelmeit is jórészt lebilincselő modorának köszönheti, hiszen bőven akadnak férfitársai, akik még nőnapon sem képesek elővenni kedvesebb arcukat. Így számtalan hölgy csak a szakszervezet apró figyelmességére számíthat. Oroszlán nőket ez a veszély nem fenyegeti.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A Szűz férfiak ne feledjék ma virággal köszönteni a hölgyeket, a Szűz hölgyek pedig tiszteljék meg eleganciájukkal a nők napját. Az ilyen ünnepi hangulatú napok mindig jó indokként szolgálnak a munka elodázására, ne feledd azonban, hogy lejár a határidő, és nem fecsérelheted el az idődet. Az esti összejövetelre mindenképpen el kellene menned.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ezen a hosszú hétvégén jól teszed, ha szervezel egy kirándulást. A hegyekben rendkívül jó idő ígérkezik egy kis kiránduláshoz. Élvezd a jó időt, a friss levegőt, a természetet. Ha mégsem bírnád ki, hogy társasági élet nélkül teljen a víkend, készülj fel rá, hogy a flört, amelybe belecsöppensz, kudarccal is végződhetne. Végül is nem vártál tőle életre szóló kapcsolatot…

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A meglepetések és csodálkozások napja. Üzeneted megjelenik ott és úgy, ahogyan szeretted volna. Csupán azért kell szurkolnod, hogy a címzett is észrevegye. Kísérd figyelemmel az apróhirdetési rovatokat is, mert nagyszerű ajánlatra bukkanhatsz. Ha tudsz, már holnap reagálj rá, akár telefonon, akár írásban, de ha egyikben sem bízol, nyugodtan a nyakadba veheted a várost, és személyesen is felkeresheted a hirdetőt.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

 

Egész heti állhatatos és fárasztó munkád után jóleshet egy kis fizikai kikapcsolódás. A legjobb, ha nagyobb túrára indulsz a hegyekbe, vagy esetleg biciklizel egyet. Akármibe is fogsz, jót fog tenni, felfrissülsz tőle. Az izzasztó programot bőséges, de nem túl fűszeres ebéddel koronázhatod meg. Próbáld elengedni magad, bár az agyad nyilván szüntelenül jár, ezúttal is valami merészet forralsz magadban.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Nem idegen tőled, hogy egy jótékony célú rendezvényt támogass. Lehet, hogy egy olyan csoportosulás tagjai sorába lépsz, ahol szociális segélyt, lelki támogatást tudsz nyújtani. Ami másokat visszariaszt, azt te nem érzed akadálynak. Nem ajánlatos hosszú távra szóló terveket szőni, vásárlásokba bonyolódni. Ne engedd, hogy ma pénzt csaljanak ki tőled!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Bizonytalan, egyensúlyodat vesztett vagy még, de már szeretnél a bűvös körön kívül kerülni. Kolléganőid derűs kedve döbbent rá, hogy valamiféle jeles nap van ma. Nem rajongsz különösebben a közös ünnepekért, most azonban kimondottan hálás vagy, hogy a nőnap kiszabadít gondolataid börtönéből.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

 

Lázas készülődésbe kezdesz, de most már akárhogyan is sietsz, csak csúcsforgalomban utazhattok, hiszen e hosszú hétvége első napján mindenki, aki csak teheti, nyakába kapja a lábát, pontosabban maga alá az autóját, és végeláthatatlan sorok lepik el a városból kivezető utakat. Ne rohanj! Inkább engedd előre a villogtató, tülkölő vad vezetőket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top