nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 09. vasárnap)

Napi horoszkóp (03. 09. vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

 

Uralkodó bolygód, a Mars, kellemetlen kapcsolatba került a Holddal. A Kos jegy szülöttei rendkívül mozgékonyak, ezért azonnal pánikba esnek, ha a legkisebb betegség is leveri őket a lábukról. Talán előző nap túl sokat ettél, megterhelted a gyomrod, és ennek érzed az utóhatását. Ha teheted, aludd át a vasárnapot. Ez remélhetőleg helyrehoz, és feltölt energiával. Arra is jó, hogy kiheverd a kellemetlenségeket.

 


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

 

Uralkodó bolygód, a Vénusz, a testvérek házában áll. Lehet, hogy a távoli rokonok beállítanak, vagy legalább határozott életjelet adnak magukról: jönnek, több napra. Velük ugyan nem lesz gond, ők bárhol megalszanak. „Csak felhajtás ne legyen!” Ilyen nehéz helyzetben semmi jóra nem vezet azt firtatni: kinek is a rokonai?

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

 

Uralkodó bolygód, a Merkúr, nagyon jól érzi magát a Vízöntő jegyében, és uralomban van az égi horoszkóp harmadik házában. Erőd, képességeid csúcspontján vagy, vagyis erődet meghaladó feladatokat is el tudsz végezni. Ilyen például a mosogatás, amelyet rendszerint minden ember utál. Máskülönben pedig mindenki szeret tiszta tányérból enni, ezért ne rettenj meg az efféle munkáktól sem.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

 

Uralkodó bolygód, a Hold, most támadást kap mindenkitől. Tegnap még kicsit feldúlt voltál, mára már minden lecsendesedett. Pihenj egy kicsit! Állj meg egy pillanatra, ne rohanj el minden mellett. Úgy érezheted, kiégtél, lelked kiüresedett. Pedig ezek a hirtelen fellobbanások nem ezt mutatják, de érzelmeidet nem szabadna állandó, logikus érveléssel megmagyarázni. Fogadd el végre, hogy ilyen vagy.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód, a Nap, az otthon területén áll, de számára kellemetlen jegyben. A hegyekben még javában tart a síszezon, de itthon is kezdhet magával valamit az ember. Ha például anyósod látogatása időszerű, jobban teszed, ha gyorsan keresel valami halaszthatatlan elfoglaltságot a ház körül, s a munkába temetkezel. Nem te vagy az egyetlen, aki a saját anyukájának könnyedén megbocsátja, amit az anyósának soha.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

 

Uralkodó bolygód, a Merkúr, ma a lehető legjobb pozícióban van. Ragyogóan érzed magad! Belátod, hogy szükséged van a változatosságra. Ezt nem feltétlenül a szerelemben kell gyakorolnod, hiszen kedvesed valószínűleg nem nézné ezt jó szemmel. Ma este még váratlan és nem is túl kellemes feladatok várnak rád. Itt az ideje, hogy egy régi félreértést megmagyarázz, és végre békét köss ennyi év után.

 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

 

Ahelyett, hogy élveznéd a hétvége nyugalmát, lelkiismeret-furdalásod támad. Egészen véletlenül eszedbe jut, hogy elmulasztottál valamit a munkahelyeden, és képtelen vagy belenyugodni, hogy hétfőig nem tudsz változtatni rajta. Ez a nyomasztó érzés tönkreteheti az egész család vasárnapját. Legalább a szeretteidre légy tekintettel, szedd össze magad. A családi ebéden feltétlenül vegyél részt, csak utána vonulj vissza.

 

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Uralkodó bolygód, a Plútó, nemcsak a Marssal, de a Holddal is kellemetlen kapcsolatban áll. Ma különösen érzékeny napod lesz. Hirtelen és indulatosan reagálsz mindenre, ami veled történik. Elég egy kétértelmű célzás, egy rossz hangsúly, s máris elveszted a béketűrésed. Ne gondold, hogy a világ egyszerre ellened fordult. Talán csak te vagy érzékenyebb a kelleténél.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

 

Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes kapcsolatban áll az Uránusszal. Ha ebédmeghívásod van egy kedves ismerősödhöz, ne habozz elmenni. Indulás előtt alaposan nézd meg a címet, s esetleg keresd meg a térképen, mert nem könnyű odatalálni. A Nyilas férj vagy a Nyilas feleség ne húzódozzon a sétától, mert végre tisztázhatják egy régóta szőnyeg alá söpört problémájukat.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

 

A nagyvonalúság időnként dicséretes. Ma azonban fontos részletek sikkadnak el, ha nem figyelsz kellőképpen. Ne állj kötélnek, még akkor sem, ha csak egy ünnepi ebéd készítésére akarnak rávenni. Ma mindenekelőtt arra van szükséged, hogy összeszedd a gondolataidat. Ha lehet, egyedül, saját tempód szerint pergesd a napod.

 


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Uralkodó bolygód, az Uránusz, együtt áll a Nappal. Kellemes, meghitt, családias nap vár rád. Félszavakból érted a többieket, és ők is téged. Olyan nagyszerűen érzed magad, hogy az sem bosszant, hogy váratlan vendégek érkeznek. Mi több: kedves, szeretetre méltó házigazdaként fenséges eledelekkel és itókákkal traktálod a hívatlanul érkezőket.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

 

Valami van a levegőben. Új, friss illatokat hoz magával a pajkos szél. Az ég kékjén játékos felhőpamacsok kergetik egymást. Az árokparti fűben apró rovarok szorgoskodnak. A természet e csodálatos megújulása láttán titokzatos érzések rohannak meg. Ilyenkor fogod fel igazán, milyen világban is él a „civilizált” ember, és mélyen elszomorodsz… Még szerencse, hogy Halak vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top