Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. március 10-től 2008. március 16-ig

Kos

 

Eljött az ideje a gyökeres változásoknak! Ha van benned kurázsi, akkor már csak egy csipetnyi elhatározás és kedv kell ahhoz, hogy akár új alapokra helyezd életedet. Újra kivirulhatsz, a kedved is jelentősen jobb lehet, mint az elmúlt időszakban. Egzisztenciálisan is nagyot léphetsz előre, bár azért titkon még néha a bizonytalanság érzése fog el. Új helyzetekkel találhatod szembe magad, ne rémülj meg a váratlan dolgoktól!

Szerelem: Menthetetlenül közeledik a tavasz, s ez nem akadálya annak, hogy párkapcsolatod továbbra is jól működjön. Ha még keresed a párod, most jó eséllyel találkozhatsz vele!

 

Bika

Annyira jól érzed magad a bőrödben, hogy szinte el sem akarod hinni. Tündökölsz és ragyogsz, szerdán és pénteken a környezeted rád sem akar ismerni. Ne csak arra figyelj, hogy mire vágyik a szíved, hanem azért ügyelj arra is, hogy az ésszerűség határain belül maradj, mielőtt bármibe gondolkodás nélkül belevágsz. Ezekben a napokban szinte bármit megkaphatsz, amit kívánsz, de semmit se akarj erőszakkal megszerezni.

Szerelem: A bolygók nagy segítségedre lesznek abban, hogy valakinek könnyedén elcsavard a fejét. Ha már van kapcsolatod, akkor nagy döntésekre szánhatjátok el magatokat…

 

Ikrek

Ezekben a napokban a legfőbb feladatod, hogy figyelj a környezetedre, különösen a szeretteidre, s ragadj meg minden alkalmat arra, hogy elmondd nekik, mit érzel irántuk, hogyan gondolkodsz róluk, s ha vannak rendezetlen ügyeid, akkor azokat mihamarabb tisztázd az érintettekkel. Erre azért kell most sort és időt kerítened, mert az e heti bolygóállás megsegít, így konfliktusok nélkül rendezheted azokat a dolgokat, amelyeket más esetben csak vitával tudnál elintézni.

Szerelem: Kapcsolatodban jól mennek a dolgok, helyén vannak az érzelmeid, jól átlátod a lehetőségeket. Ha viszont még magányos vagy, egy váratlan körülménynek köszönhetően megismerhetsz valakit, aki felkelti érdeklődésedet…

 

Rák

A most következő napokban nagyon jól fog működni a hetedik érzéked, s könnyen ráérzel arra, hogy mit akar hallani a környezeted. Képes leszel olvasni szeretteid gondolataiban, pontosan fogod érezni azt, hogy mikor mit és hogyan kell mondanod vagy tenned. Ösztönösen képes leszel rátapintani a legtitkosabb vágyaikra is, legyen szó akár a lelki igényekről vagy az érzéki élvezetekről.

Szerelem: Nem ártana, ha vonzerődet a szívügyek terén is érvényesítenéd, hisz most annak csavarod el a fejét, akinek csak akarod. Ha már van társad, tedd vele ugyanezt, mutasd egy teljesen új arcodat neki!

 

Oroszlán

A hét első napjaiban nagyszerű lehetőségeket kínál számodra a sors, különösen a munkád, a karriered terén. Itt a változás ideje, ezért minden olyan problémás emberi kapcsolatodat érdemes rendbe tenni, amely már régen nyomasztja a szívedet és a lelkedet. Egzisztenciád most megerősödhet, és szerdától egy hosszabb távú sikersorozat veheti kezdetét anyagi és erkölcsi téren egyaránt.

Szerelem: Párkapcsolati téren is eljött a te időd, ha még a magányosok táborát erősíted, most könnyedén változtathatsz ezen. Ha már elkötelezted magad, próbálj megújulni, és a párodat ismét levenni a lábáról.

 

Szűz

Ha úgy érzed, arra van szükség, hogy bevesd személyes varázsodat azért, hogy előrébb juss a munkád terén vagy egyéb életterületen, hát ne habozz ezt megtenni! Néha arra gondolsz, hogy nem akarsz előnyöket kicsikarni magadnak csak azzal, hogy rokonszenves vagy valakinek? Ne húzd az időt, ha előnyöd származhat mosolyodból és kedvességedből, használd ki ezt a lehetőséget, és fogadd el, ha valaki a segítségét ajánlja fel neked.

Szerelem: Ezek a napok a kapcsolatod megszilárdításáról szólhatnak. A magányos Szűz se szomorkodjon többet, a hétvége kiváló lehetőséget kínál egy új szerelem megérkezésére.

 

Mérleg

A legfőbb teendőd a héten, hogy ne hagyd magad felmérgesíteni, a legnehezebb pillanatokban is őrizd meg hidegvéredet. Most könnyen előfordulhat, hogy a legszívesebben tombolnál haragodban, de most semmilyen formában nem engedélyezheted magadnak, hogy kinyilvánítsd a véleményedet. Még akkor is mosolyogj és légy udvarias, ha a legszívesebben jól odamondogatnál másoknak.

Szerelem: Egészen csütörtökig úgy érezheted, hogy valami nem stimmel, mintha a párod mindent máshogy és máskor szeretne, mint ahogyan azt te képes vagy nyújtani neki. A párkereső Mérleg legfőbb erénye most a türelem lehet, hisz a szerelem bizony még várat magára.

 

Skorpió

A most következő hét nem túl kedvező számodra, sok akadályba ütközhetsz a munkád és a karriered terén. Valahogyan semmiből sem lesz az, amit valójában ki szeretnél hozni a dolgokból, így ami nem megy, azt ne erőltesd. Az érzelmek terén viszont fogékony leszel, sok új barátság veheti most kezdetét. Feltétlenül mozdulj ki a hétvégén otthonról, sok új dolgot ismerhetsz meg.

Szerelem: A szívügyek terén viszont feltétlen őszinteségre van szükség, ha valami a szívedet nyomja, mondd ki, ha nem teszed, az konfliktushoz vezethet. Ha még keresed az igazit, akkor aktiváld magad, flörtölj, keltsd fel az ellenkező nem figyelmét.

 

Nyilas

Egy kellemetlen Mars-hatás miatt ezen a héten nem leszel a topon, úgy érezheted, hogy jobban kihasználnak a kelleténél. Minden munkát, feladatot neked kell megoldanod a munkahelyeden, sőt még otthon is, ezért a hét második felére erősen feszültté és kedvetlenné válhatsz. Keservesen nekikezdesz ugyan néhány feladatnak, de lelkesedésed közelít a nullához… Türelem, vasárnapra enyhül ez a hatás.

Szerelem: Érzelmi ügyeid nem haladnak akadálytalanul, s bizony meglehet, hogy ki is nyilvánítod nem tetsző véleményedet, így könnyen konfliktushelyzetek alakulhatnak ki. A magányosoknak ez a hét nem kedvező a változáshoz.

 

Bak

Meglepő módon juthatsz anyagi bevételhez, olyan pénzről, netán vagyontárgyról lehet szó, amely akár hosszú távra megszilárdíthatja egzisztenciádat. Figyelj oda, hogy a bevétel ne jelentsen kiadást is egyben! Semmiképpen se kezdj el költekezni, és mindenképpen hozz létre tartalékot is. Ha nem anyagiakban, akkor erkölcsi elismerés formájában érkezik az örömhír otthonodba!

Szerelem: A szenvedély magával sodorhat, ha tágra nyitod a szemed, észrevehetsz valakit, s bizony nagyon könnyen eshetsz szerelembe. Ha már elkötelezted magad, akkor minden érzelmedet rázúdítod párodra, aminek nagy előnye, hogy ismét fellángol benne is a szerelem…

 

Vízöntő

Nagy dolgok eshetnek meg veled ezekben a napokban, különösen jó üzleti lehetőségeket rejtenek most a csillagok. Természetesen ez lehet új munka, váratlan karrierlehetőség is, a körülmények adottak, cselekedj mihamarabb! Megvan hozzá a kellő erőd, energiád és dinamizmusod is, hogy sikert könyvelhess el, ám mintha valami mégis visszatartana. Az élet maga is kockázatos vállalkozás, s néha bizony nem árt, ha új dologba kezdesz…

Szerelem: A szívügyek területén – akár páratlan vagy, akár nem – érdekes lehetőségek kínálkoznak. Azok, akik már elkötelezték magukat, nagyot veszíthetnek egy flörttel…

 

Halak

Már kedden érezhető, hogy valami változás van a levegőben… Szerdától nagyon jó lehetőségek tárulnak fel előtted, jó esélyed van munkahelyi sikerekre, eredményes üzletkötésekre egyaránt. Ha hivatalos ügyeket intézel, erre a napra időzítsd! Egész héten mosolyogsz, képes lennél átölelni az egész világot. Bármit elérhetsz ezekben a napokban, sikert sikerre halmozhatsz.

Szerelem: Az érzelmek terén is a fordulatok időszakát élheted át, flörtölj, randizz, mozdulj ki otthonról, jöhet az igazi! Ha már van partnered, most bármire rá tudod venni, annyira lehengerlő vagy!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top