Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 10. hétfő)

Kedves Kos!

Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes fényszögben áll a Szaturnusszal. Lehet, hogy helyrehozhatod, amit a múlt héten elrontottál. Hivatásodban fordulópont várható, jó lesz észnél lenned. Ha nagyon csábító az ajánlat, akkor is aludj rá egyet. Ha teheted, kirándulj, lazíts, mozdulj ki a négy fal közül. Így könnyebben eldöntöd, aláírd-e a felkínált szerződést, elfogadd-e a külföldi ösztöndíjat vagy a hitelt. Nagy szükséged van a megújulásra.

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, a szabadságszerető Vízöntő jegyében áll. Te is a szabadba vágysz, nem bírod ki a négy fal között. Minél messzebbre, egyedül ez foglalkoztat csillapíthatatlanul. Kellemes nap. Végre kedvedre beszélgethetsz, eszmét cserélhetsz barátaiddal, szeretteiddel. Most az egyszer nem kell sietve, kapkodva elnagyolni mondanivalódat. Nyújtanád is az órákat, mint a rétestésztát, de kérlelhetetlenül elszaladnak, egyik a másik után.

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, együtt áll a Vénusszal, a kellemesség bolygójával. Olyan sokféle elégedettség van, de ezek közül nem az a legkellemesebb, amikor életed párja megkérdezi tőled: „Most már elégedett vagy?” Jobb lett volna elkerülni ezt a perpatvart, amitől mindenkinek elszállt a jókedve. Szerencsére van érzéked hozzá, hogyan tedd jóvá a hibádat, és a nap hátralevő része egyetértésben telik.

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold, a kezdetek jegyében és az égi horoszkóp szerelmet jelző házában áll. Öltöztesd ünneplőbe a lelked, és szakadj el mindennapos gondjaidtól, lelki megpróbáltatásaidtól! Ezen a szép napon emlékezz vissza korábbi tavaszokra, idézz föl egy-egy verset! Sétálj egy nagyot, ülj be egy sörözőbe barátaiddal!

Kedves Oroszlán!

A köztudottan családszerető Oroszlánoknak is próbára teszi a türelmét néha a kötelező program, amely alól nem bújhatnak ki. Tanúsíts megértést, mosolyogva hallgasd végig az ötszázadszor előadott történetet. Este megkönnyebbülten tapasztalod a régi igazságot, amely szerint az égiek a barátainkkal kérnek bocsánatot tőlünk a rokonainkért. Különben is, mint köztudott, az Oroszlán nagylelkű.

Kedves Szűz!

Bár általában nyugodt ember hírében állsz, ma mégis sikerül kihozni a béketűrésből. Olyannyira, hogy túlzottan elveted a sulykot, és mélyen megbántasz valakit, aki vétlen az egész ügyben. Ma tényleg nem vagy beszámítható állapotban, ezt a csúnya hibát azonban tanácsos mielőbb helyrehozni. Jobban teszed, ha ma kerülöd az embereket, s otthon, magányosan töltöd az időt.

Kedves Mérleg!

Semmi említésre méltó nem történik ezen a napon, de ezt nem is bánod. Szeretnéd végre kipihenni magad, és olyasmivel foglalkozni, amire általában sajnálod az időt. Cselekedj kedved szerint, de ne feledkezz meg a barátaidnak tett ígéretedről. Sajnos ez valószínűleg azt jelenti, hogy kényelmedet feladva el kell menj otthonról, de ha egyszer megígérted…

Kedves Skorpió!

Nem érted, mi történhetett, hiszen megígérte, hogy felhív vagy más módon üzen. Azóta egyfolytában a telefont bűvölöd és a postást várod. Felesleges aggódnod, hiszen nem történt semmi baj. A késlekedés oka pedig nem egyéb, mint a szokásos feledékenység. Meddő várakozás helyett inkább törődj üzleti ügyeiddel, mert azok bizony csehül állnak.

Kedves Nyilas!

Üzleti vállalkozásodhoz anyagi vérátömlesztést kaphatsz. Ne légy kicsinyes, tégy az „elsősegélyt nyújtónak” nagyvonalú ajánlatot. Azért azon érdemes elgondolkodnod, hogy olyanoktól kapsz mostanában segítséget, akikre nem is számítottál. Talán ennek tudható be, hogy napok óta tartó fáradtságod, levertséged is elmúlik. A Nyilas hölgyek ma különösen derűsek lesznek lelkileg.

Kedves Bak!

Saját magad vagy a meghatározója aktivitásodnak. A decemberi Bakok fogják ezt mindenekelőtt érzékelni. Ők mozgásba lendülnek. Hivatásod, üzleti ügyeid robbanásszerűen felpezsdülnek. Megálljt csak önmagadnak parancsolhatsz, de kár lenne. Nem érhet kudarc vagy veszteség, csak akkor, ha szándékos gátad lennél önmagadnak. A te esetedben ez sem lehet kizárt.


Kedves Vízöntő!

Az Uránusz együtt áll a Nappal, a Halak jegyében. Afféle „se hús, se hal” nap a mai. Szirénhangok hívnak új utakra, de fáradtnak, erőtlennek érzed magad ahhoz, hogy ismeretlen vizekre evezz. Ráadásul nemcsak az új vonz, a már megtapasztalt is marasztal. Az ismertet az ismeretlenért el ne hagyd! – tanácsolják a görögök. Lehet, hogy igazuk van? Ma hajlasz rá, hogy elfogadd: véleményük napjainkban is érvényes.

 

 

Kedves Halak!

A Neptun együtt áll a Merkúrral. Akik e napok valamelyikén tartják születésnapjukat, ne ünnepeljenek túl hangosan. Legalábbis a munkahelyen ne! Ne is nagyon mutatkozzanak! A legokosabb, ha kicsit eltűnnek egy wellneshotelben. Ugyanis most derült ki, hogy a munkahelyen – tekintettel a gazdasági helyzetre – leépítés kezdődik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top