Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 12. szerda)

Kedves Kos!

A tavasz valósággal felpezsdíti a véred, és ettől alaposan megnő az étvágyad a szerelmeskedésre is. Ma csúcsformában lehetsz. Ha nincs állandó partnered, könnyen engedsz a legelső csábításnak. Nagy a valószínűsége, hogy összefutsz azzal, aki tökéletesen megfelel az elképzeléseidnek. Bár nagy gyönyörűséged leled a kellemes kis kalandokban, légy óvatos. A szerelemre is érvényes manapság, hogy jobb félni, mint megijedni.

Kedves Bika!

Ma igazán ráérzel a munka ízére. Nem fogsz beleveszni a részletekbe, a szélesebb összefüggések foglalkoztatnak. Arra is ráébredsz, ne röstelld bevallani, hogy a munka milyen fontos neked. Felszabadultan tárgyalsz, gondolataid frissek, elevenek, modorodban, viselkedésedben nincs semmi nehézkesség. Új megbízásokra van kilátásod, de jobban kellene beszélned angolul, németül. Ez ma már alapvető követelmény.

 

Kedves Ikrek!

Az elkövetkező napokban légy nagyon óvatos, mert a csillagok igen szeszélyes időszakot jeleznek. Váratlan szerencse éppúgy érhet, mint kellemetlenségek sorozata. Otthon most nem kell bajoktól tartanod, de a munkahelyeden legyél elővigyázatos.

 

 

Kedves Rák!

Nem törődsz a világgal. Jókedved van, indokolatlanul, de csak annál jobban érzed magad. Másokat kissé zavarhat is ez a hangulatingadozás, de te mit sem törődsz vele. Az a fő, hogy te pompásan érzed magad. Munkahelyeden kisebbfajta összezördülésre számíthatsz, bár ennek súlyát most még nem vagy képes igazán felmérni.

 

Kedves Oroszlán!

Néha úgy érzed, hogy az egész világ összeesküdött ellened. A tárgyak és az emberek is azon vannak, hogy hátráltassanak, gátoljanak. Mielőtt ez az érzés elhatalmasodna rajtad, gondolj arra, hogy ugyan mi az ördögöt kezdene magával az ember, ha valami nem állna folyton az útjába? Rázd meg magad, és haladj tovább. Csak a piros jelzést ne hagyd figyelmen kívül!

 

Kedves Szűz!

Egy-két pénzügyi tranzakció vár ma rád, egyébként nem történik semmi említésre méltó. A szokottnál is könnyebben veszed az akadályokat. Még egy rossz hír sem tud kizökkenteni a ritmusodból. Különösen, ha belátod, hogy túl sok jó dolog történik mostanában, és csak ehhez képest rossz ez a hír. Így már nem is bosszankodsz.

 

Kedves Mérleg!

Nagyon jó a hangulatod, kedvező a pozíciód a hivatalodban, mégis úgy érzed, kénytelen leszel váltani. Mégpedig nem másért, csak azért, mert nem látsz további perspektívát, s így nincs, ami inspirálna, pedig nagy szükséged van erre. Beszéld meg a dolgot partnereddel, és gondold át még egyszer, mielőtt bejelentenéd elhatározásodat főnökeidnek. Nem kis dologról van szó, nem szabad elhamarkodnod!

Kedves Skorpió!

Ismét, ki tudja, hányadszor, be kell látnod, hogy idegen nyelvek nélkül csak félember vagy. Ismét kellemetlen helyzetbe kerültél a nyelvtudásod hiányossága miatt. Egyszerűen lehetetlen, hogy egy intenzív kurzuson legalább az alapokat ne tudnád némi szorgalommal elsajátítani.

 

Kedves Nyilas!

Hangulatod ma meglehetősen változékony, attól függően, hogy mibe fogsz bele, s ott milyen eredménnyel jársz. A vásárlás az átlagosnál nehezebben megy, nem egykönnyen tudod eldönteni, hogy mit is akarsz megvenni. Kiszámíthatatlanságodban és ingadozó kedvedtől függően ma a magad számára is váratlan telefonhívásokra szánod el magad, sőt esetleg valaki olyanhoz is beállítasz, akivel már évek óta nem találkoztál.

 

 

Kedves Bak!

Jótékonyan befolyásolja napodat, emeli jó hangulatodat és ezzel mindjárt növeli további esélyeidet az, hogy dicséretre számíthatsz munkádat illetően. A Bakok zöme ennek ellenére gondolhat néhány nap szabadságra, néhány napos téltemető túrára, síelésre. Élére állhatsz egy társaságnak. Szervezőkészséged elengedhetetlen a feladatok megoldásához.

 

Kedves Vízöntő!

Kedvesed, partnered, hozzátartozóid joggal elégedetlenkednek, hiszen mindig csak a munka, a feladat foglalkoztat, azzal pedig, ami mögötte van, azaz a halk „kiszolgálószemélyzettel” keveset törődsz. Az efféle hanyagságok pedig rendre megbosszulják magukat, s a háttérből előhuzakodva központi kérdéssé válnak. Ma még nem kell ettől tartanod, de ha előbb-utóbb nem változtatsz életviteleden, hamarosan eggyel megszaporodnak a fekete felhők a fejed fölött.

 

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen kapcsolatban van a Holddal. A legutóbbi siker elbizakodottá tehetne. Büszkébbé varázsol, mint kellene. Ez sokakban visszatetszést kelt, mindenekelőtt a partneredben, aki nem tudja mire vélni e hirtelen változást. Miért nem próbálsz legalább az ő kedvéért a régi lenni?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top