Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 13. csütörtök)

Kedves Kos!

Munkahelyeden rosszindulatú pletykák kaptak szárnyra veled kapcsolatban, valaki szeretné megkaparintani az állásodat, vagy rossz színben feltüntetni a főnökeidnél. Túl nagy aggodalomra nincs okod, hiszen pályád sikeres, szakterületeden nélkülözhetetlen vagy, mégis légy óvatos: az ördög sosem alszik. A legokosabb, amit tehetsz, hogy távol tartod magad bizonyos csoportoktól, és nem keveredsz újabb pletykákba.

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, ma jegyet váltott. Mindent most és azonnal szeretnél – bár némi látszata is van, nem merő kapkodás az egész. Új ruhádat is dicsérik, holott régi, udvarlásokat is fogadnál, de mikor, egymást érik a telefonok… Olyan, mintha egyszerre több filmet néznél, és mindegyikben te volnál a főszereplő. Erre várj estig!

 

Kedves Ikrek!

Hivatásodban újabb sikerek várnak rád, ami egyre csak szaporítja irigyeid számát. Dunát lehetne rekeszteni velük, de saját jól felfogott érdekedben ezt ne tedd, amúgy sem lennél népszerű a folyó elterelésével. Akkor cselekszel helyesen, ha beleéled magad sikerre áhítozó kollégáid helyzetébe, s baráti segítséget nyújtasz nekik.

 

Kedves Rák!

Nem tudod, mi ütött beléd. Hol a fellegekben jársz, hol a poklok kínját érzed. Higgadj le! A tavasz túlzottan felajzott. Új kalandba is keveredsz, csak az a baj, hogy ez túlságosan gyakran előfordul veled mostanában. Összpontosíts, és ne légy olyan szétszórt, így még feléled titkos, rejtett tartalékaidat is, s lassan-lassan ismét erőt vesz rajtad a depresszió.

 

Kedves Oroszlán!

Anyagi természetű gondjaid adódhatnak, némi veszteség ér. Egy hivatalos levél is kellemetlen hírekkel szolgálhat. Mégis könnyedén túlteheted magad ezen is, azon is, ha gyorsan megoldást keresel minden bajodra. Ha úgy érzed, hogy erre ma semmi esély, keress olyan kikapcsolódást, amely elvonja a figyelmedet összes gondodról.

 

Kedves Szűz!

A nemrégiben feladott hirdetésedre egyre többen jelentkeznek. Ne éld bele túlságosan magad, ez még nem jelent biztos sikert! Ne szalassz el azonban egyetlen érdeklődőt sem, lehet, hogy már köztük van az igazi! Ha estére fáradtnak érzed magad, egy cseppet se csodálkozz! S hogy ne érezd terhesnek a nap végét, mára minden programot mondj le! Örülj, ha az esti filmet végig tudod nézni.


Kedves Mérleg!

Lehet, hogy ma megütöd a főnyereményt. Elképzelhető, hogy ezt átvitt értelemben kell venni, de az is lehet, hogy szó szerint, hiszen kihúzhatják az évek óta állandó lottószámaidat. Mielőtt azonban még tervezgetni kezdenél, tégy eleget kötelességeidnek, hiszen egyelőre bérből élsz. Fizetést pedig csak az elvégzett munka után kapsz. Este újabb szerencse ér, megtalálsz valamit, amit hónapok óta hiába kerestél.

Kedves Skorpió!

Semmi sem történik, semmi sem változik. Pedig már régen arra vársz, hogy meginduljon valami, hogy elkezdődjék a régóta várt átrendeződés. Annyi bizonytalanság után végre tettekre vársz, az ígéretek, a nagy szavak megvalósulására. Arra nem is gondolsz, hogy talán neked is tenned kellene valamit? Meglehet ugyanis, hogy várakozásod nem elegendő ahhoz, hogy a helyzet alapvetően megváltozzon.


Kedves Nyilas!

Ha ma a munkádban komoly feladatok és kihívások várnak, nem érdemes holnapra vagy máskorra halasztani. Energiákkal rendkívül fel vagy töltekezve, s felpörgött fantáziád, pezsgő életkedved az átlagosnál nagyobb teljesítményre tesz képessé. Este végre szervezz egy kis programot, nézd meg azt a filmet, amelyet olyan régóta szeretnél – s persze gondoskodj a megfelelő társaságról is. Nem lesz nehéz.

 

 

Kedves Bak!

Egy új kis jövevényre számítasz közvetlen környezetedben, aki már most foglalkoztatja minden gondolatodat. Annyira ne merülj el a babaholmik tanulmányozásában, hogy közben tárva-nyitva hagyod az ajtódat. Megrövidíthetnek. Amit nem vehetnek el, az a jó testi érzésed, és minden, amit ma tested érdekében teszel, jó szolgálat.


Kedves Vízöntő!

Majdnem elviselhetetlen vagy mostanában. Munkatársaid legyintve otthagynak, ismerőseid „jó, jó, majd máskor” felkiáltással leteszik a kagylót. Pedig igazán nem történt semmi, azon túl, hogy nem akkor simogatták meg a fejed, amikor szükséged lett volna rá, s nem akkor dicsértek meg, amikor úgy gondoltad, hogy rászolgáltál. Nem lehet, hogy túlontúl érzékeny vagy?

 

Kedves Halak!

Mielőtt ismét sértődötten duzzogni kezdenél, és a magány szürke falai mögé vonulnál, gondolkozz el a dolgon! Vizsgáld meg, kettőtök közül kinek volt igaza, és ki tévedett. Habár nem könnyű, mégis törekedj objektivitásra, vagyis vedd tudomásul a tényeket, akkor is, ha azok nem melletted szólnak. Végül is az sem olyan tragikus, ha te vesztesz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top