Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 14. péntek)

Kedves Kos!

Hivatásodban, vállalkozásodban kimagasló teljesítményt nyújthatsz, learathatod az összes babért. Egy nehéz feladatot, amellyel sokáig viaskodtál, ma sikeresen oldhatsz meg. Munkabírásod, alkotóerőd töretlen. Képes lennél a hegyeket is elmozdítani a helyükről, ha erre kérnének. Ismered az értéked, ezért önmagaddal is elégedett vagy. Magánéletedet viszont teljesen elhanyagolod. A hétvége éppen kapóra jön, hogy lazíts egy kicsit.

Kedves Bika!

A munkahelyeden ott folytatódik minden, ahol tegnap abbamaradt, a zűrzavar, ha lehet, még fokozódik, lassan mégis minden a helyére kerül, elintéződik, hamarabb, mint gondolnád. Mikor mindent befejeztél, hirtelen fáradtság tör rád. Sétálj egyet egyedül, nézd meg, milyen tavaszi divatot ígérnek a kirakatok, és persze azt is, mennyiért. Menj moziba vagy színházba, ha szerencséd van, kifoghatsz egy jó előadást.

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, szemben áll a Szaturnusszal. Még a lélegzetük is eláll attól az ötlettől, amellyel előállsz. Ne fokozd tovább, mert kollégáidnál beáll a „fulladásos halál”. Ha továbbra is ilyen hevesen és ilyen mennyiségben ontod „korszakalkotó” javaslataidat, hamarosan minden hiteledet elveszted, viszont remekül fognak szórakozni.

Kedves Rák!

Élethelyzeteid általában pontosan kiszámítottak, még akkor is, ha érzéseid szerint cselekszel. Most helyesebb volna, ha teret engednél rögtönzéseidnek, spontán megérzéseidnek. Használd ki az ihlet ritka pillanatait! Egyszerre leszel sikeres és népszerű. Ez pedig, ha őszintén magadba nézel, nagyon fontos neked.

Kedves Oroszlán!

A túlsúlyos Oroszlánok számára gyötrelmes idők következnek. El kell dönteniük, hogy tetszeni akarnak, vagy enni. Az egyikkel mindenképpen fel kell hagynod! Az időjárás egyre inkább a lenge öltözködésnek kedvez, a fürdőruha pedig végképp nem takarja el a felesleges kilókat. Különben is, minden kövér ember börtöne egy soványnak, aki vadul dörömböl, hogy engedjék ki. Tégy a kedvére, és megkönnyebbülsz.

 

Kedves Szűz!

Bajba kerülhetsz valaki miatt, akiről eddig szentül hitted, hogy barátod vagy legalábbis jóakaród. Nagy nehezen sikerül kimagyaráznod magad, de megviselnek a kellemetlenségek. Ne maradj adósa! Még ma keresd fel ismerősödet, és mondd meg a véleményed! Ne feledd – ha eddig még nem tetted – befizetni az adódat!

 

Kedves Mérleg!

Halaszthatatlan hivatali ügyeidet kénytelen leszel a legalkalmatlanabb napon elintézni. Néhány órás sorban állás és bosszankodás után boldog lehetsz, ha ötvenszázalékos a siker. Ennél szerencsésebb leszel viszont a pénzügyeidben. Eddigi befektetéseid kitűnő üzletnek bizonyulnak.

 

 

 

Kedves Skorpió!

Egyszerűen nem tudsz haragudni Rá. Lehet, hogy ez a gyengeség jele, de lehet, hogy az igaz szereteté. Nem tudod elítélni, ha valamit elront, ha valamit elfelejt, vagy ha valamivel igazán nagy bajt okoz. Talán éppen ezért szereted annyira, s talán éppen hóbortosságával tart vonzáskörében.

 

Kedves Nyilas!

Jogi, hivatalos teendőid már nem halaszthatók tovább. A lakással kapcsolatban is lépned kellene. Gondold át reggel elindulás előtt, hogy mi az igazán fontos, s ne akarj ma túlságosan sok dolgot elvégezni, mert annak könnyen kapkodás és idegeskedés lehet a következménye. Szerelmes üzenetek továbbításához, flörtök kialakulásához kedvező a csillagok állása.

 

Kedves Bak!

Helyesen teszed, ha nem becsülöd alá képességeidet. Egy olyan feladat megoldására szemeltek ki, amely kellő önbizalmat igényel. Lehet, hogy egy kicsit kecmeces, de megéri a fáradságot. Ha hivatali hajcihő zavarná nyugodt perceidet, igyekezz kivonni magad a hatása alól. Hosszú távon nem képes elvenni a kedved.


Kedves Vízöntő!

Igen, igazad van. Itt az ideje, hogy elővedd a józan eszedet. Mostanában valahogy kellemesen elterpeszkedtél az érzelmek melegében. Ma azonban tiszta fejű és összeszedett vagy, s áldod az eszed, hogy annak idején szakértőhöz fordultál. Kiderült, hogy sok mindent elfelejtettél számításba venni, s így a befizetendő summa bizony csinos összeggel kevesebb lesz, mint gondoltad volna!

Kedves Halak!

Látod, mégiscsak jobb a békesség. Akkor is, ha a nagyvilágból érkező hírek nem támasztják alá eme igazságot. Éppen ellenkezőleg: mindenhonnan ellenségeskedésről, háborúskodásról értesülsz. A Vörös Lagúna naszádjai vízágyúkkal lövik a Fehér Tócsa lakóit. Legalább a legszűkebb környezetedből száműzd a veszekedést, a civakodást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top