Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 15. szombat)

Kedves Kos!

Ügyeid a lehető legjobban állnak, s ha nyugtalanít is valami, ne foglalkozz vele. Élvezd a természetet, kirándulj, vedd észre, hogy tavaszodik, és ne tekintsd sorscsapásnak a váratlan látogatók érkezését. A magányos Kosok reménykedhetnek: új, sokat ígérő ismeretséget köthetnek ezen a napon. Egyelőre tartsák be a három lépés távolságot. A kitörő érzelemnyilvánításnak még nem jött el az ideje.

Kedves Bika!

Jóllehet ünnep van, az idő is szép, szabadba csalogató, egyre azon jár az eszed, hogy ha a szekrényt elhúzod, elfér-e a laticel, s a dohányzóasztalkát az erkélyre téve, a biciklik éppen megtartják, a kempingágynak lesz-e elég helye? A fürdőkádban kényelmesen ellesz a gyerek. És így tovább, megállíthatatlanul. Mai kiszólásaid egyáltalán nem méltók az ünnephez. Estére lehiggadsz, és nagyokat nevettek az egészen.


Kedves Ikrek!

Ma különös varázserő sugárzik belőled, amelynek senki nem tud ellenállni. Ha kellőképpen tudatában vagy annak, hogy az Erő veled van, fokozott felelősség terhel azért, hogy ne élj vissza vele. Kíméld meg az ártatlan halandókat, s engedd őket békével továbbmenni!

Kedves Rák!

Nem jöttek be legutóbbi pénzügyi tranzakcióid, és az is igaz, hogy kicsit sokat költöttél. Előre ittál a medve bőrére – ahogy mondani szokták. Egy régen dédelgetett terved ezzel ismét eltolódott, ami nagyon bánt. Légy valamivel takarékosabb, fékezd meg vásárlási lázadat! Bár tudvalevő, hogy ez neked igen nagy erőpróba, hiszen sokszor költesz látszólag felesleges dolgokra. Igazából csak ritkán bánod meg, ha veszel valamit.

Kedves Oroszlán!

Kokárdával a szíved fölött vigyázz, nehogy forradalmat robbants ki otthon. Szabadságharcos Oroszlánok ma kínzónak érezhetik a házasság jármát. Vadászszenvedélyük csillapíthatatlan, friss húsra vágynak, de baljós előjelek utalnak arra, hogy lázadásukat letörik. Ma mindenképp uralkodj ösztöneiden! Várd meg inkább azt a napot, amikor könnyebben találsz alibit.

 

 

Kedves Szűz!

Ma kárpótlást kapsz minden kellemetlenségért. Rég volt már ilyen szép hétvégéd. Szerelmed fantasztikus ötlettel áll elő, s neked is tetszik a kétnapos kirándulás gondolata. Pakoljatok össze gyorsan, és induljatok mielőbb! Kár minden elvesztegetett percért! Hangulatotokhoz leginkább a hegyvidék illik. Legyen ez a víkend a boldog, önfeledt egymásra találásé!

 

Kedves Mérleg!

Csupa kellemes élmény egy napba sűrítve, kívánhatsz-e ennél többet? Sikeres vásárlások délelőtt, egy kellemes ebéd, majd egy remekbe szabott összejövetel déltájt. Habár az ilyenkor szokásos szerelmi kaland elmarad, mégis kitűnően érzed magad. Viccelődve töltitek el a délutánt, sok játékkal fűszerezve. Mindig is szeretted ezeket a bulikat, de úgy érzed, a mai különösen jól sikerült.

 

Kedves Skorpió!

Nagyszerű érzés a tavaszt és a szabadságot ünnepelni. Hagyd magad mögött a sötét gondolatokat, a napi megélhetés gondjait, a személyeskedéseket, a rosszindulatú pletykákat. Örülj felhőtlenül annak, hogy szabadon ünnepelhetsz, hogy ismét friss tavaszi levegőt szívhatsz. Gondolatban tegyél egy szál virágot minden hős sírjára.

Kedves Nyilas!

A legfontosabb nemzeti ünnepen dupla okod lehet ünnepelni. Ha az elmúlt hetekben mindent megtettél munkahelyi elképzeléseid valóra váltására, épp a mai napon kaphatsz hírt nem várt eredményekről és/vagy előmenetelről. Régi ismerősökbe botolhatsz. Fáradt Nyilasoknak az egész nap kedvező testedzésre, akármibe fognak, utána mintha kicserélték volna őket, magukra sem ismernek majd.

Kedves Bak!

Igazán nem hiányzott, de otthonodban egyre-másra felmondja a szolgálatot a mosógép, a vízvezeték stb. Pont most, a hétvégén. Gondjaiddal könnyen magad maradsz. Minden elromlik, ami csak elromolhat. Bármennyire siralmas a helyzet, jobb, ha minél előbb szerelőt hívsz, inkább intézkedsz. A dolgok önmaguktól soha nem javulnak meg. És így sem maradhatnak.


Kedves Vízöntő!

Ha már a középkorúak táborába tartozol, vegyes gondolatokkal emlékszel vissza a régmúlt március 15-éire, az elhallgatott, avagy éppen túlharsogott ünnepekre. Ha pedig a fiatalabb generáció tagja vagy, tiszteletben tartva az idősebbek érzelmeit, ott lehetsz mindenütt, ahol jelen kell lenned. Az ünnepség rendezvényeiről végül is igazán nem lehet azt állítani, hogy csapnivalóan rosszak volnának.

Kedves Halak!

Ha sétára indulsz, ne higgy a nap langyos melegének. Az északi oldalon, az árnyékban még Tél tábornok katonái ólálkodnak, mint ahogy még nem is olyan régen a rendőrség botozó ünneprontói. Már csaknem el is felejtetted… Sebaj! Azért kokárdát ne felejts el tűzni… Akkor se, ha ma már nem számít megkülönböztető jelzésnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top