Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 16. vasárnap)

Kedves Kos!

A türelem rózsát terem: ha tegnap türtőztetted magad, ma semmi sem állhat útjába szerelmed beteljesülésének. Szeretsz és viszontszeretnek, mi kell több ennél egy kellemes tavaszi vasárnapon? A siker könnyen elbizakodottá tehet, és ez a családodban bonyodalmakat okozhat. Talán azt is a fejedre olvassák, hogy önzően kergeted saját vágyaidat.

Kedves Bika!

Sokáig alhatsz, nyújtózkodhatsz az ágyban. A teendők azért szép lassan csak kihívnak a párnák közül. S utána már nincs megállás, több napra való ház körüli munkába kezdhetsz bele. Mindegyikkel talán nem végezhetsz ma, de majd a többire is szakítasz időt valahogyan. Vacsorára ne egyél sokat, nehogy tele hassal kelljen bíbelődnöd valamivel.

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, szemben áll a Szaturnusszal, a rend, a fegyelem bolygójával. Akik a te környezetedben élnek, elég nehezen képesek alkalmazkodni változó természetedhez. Nem mindenki tartja fantasztikusnak azt, amiről te úgy vélekedsz: egyszerűen sokoldalúság. Ne neheztelj rájuk, ha néhanapján nem tudják követni féktelen iramodat. Ők is csak emberek…

 

Kedves Rák!

Olthatatlan vágyat érzel valami megfoghatatlan dolog iránt. Tanulni szeretnél, rád tört a tudásvágy. Olvass, vagy vegyél nyelvleckéket! Hasznát is vennéd nemsokára egy találkozás alkalmával. A baj csak az, hogy amilyen hangulatember és amilyen hirtelen természetű vagy, hamar ráunnál erre is.

 

Kedves Oroszlán!

A házimunka mindig tovább tart, mint a férj gondolja. Ezért ha közös programot szerveztek erre a napra, egyetlen Oroszlán se kezdjen ablaktisztításba, szekrényrámolásba. Amiről ugyanis azt gondolod, hogy fél óra alatt elvégezhető, mindig igénybe veszi az egész napot, és csak este veszed észre, hogy a fürdőköpenyedet is elfelejtetted levetni, s már nincs is kedved felöltözni. Hallgass zenét.

 

Kedves Szűz!

Remekül érzed magad, jólesik az édes pihenés. Mintha öt évet fiatalodtál volna. A sok séta mellett szakíts időt kedvenc könyvedre is, amelyet már napok óta elő sem vettél a fiók mélyéről. S ha partnered zokon venné, hogy elhanyagolod őt, tégy az ő kedve szerint! Legyen a kívánsága mozi vagy színház, esetleg vacsora, ne ellenkezz, különben háború váltja fel e nap békéjét.

Kedves Mérleg!

Ez a csodálatos, napfényes vasárnap valóban méltó a korai tavaszhoz. A közeli hegyekbe tett kirándulás üdítően hathat rád és családodra. S ha már testileg-lelkileg felfrissültél, törődj kicsit a külsőddel. Ideje lenne eltüntetni a tél okozta nyomokat. Mielőbb tervezz be egy kozmetikai kezelést, fodrászt.

Kedves Skorpió!

Mindenképpen el akartad kerülni a vitát, most mégis nyakig ülsz a pácban. Állást kellene foglalnod, amihez egyáltalán nincs kedved. Az már többször előfordult, hogy így szerettél volna megmenekülni a felelősség elől, de egyszer sem járt igazi sikerrel próbálkozásod. Ha ilyen módon szeretnél előnyökhöz jutni, akkor nyugodtan lemondhatsz társaid tiszteletéről és barátságáról.

Kedves Nyilas!

Ha ma túl sokat gondolkozol magadról, az életről, a körülményekről – és persze a munkádról, amelyből mostanában kezd eleged lenni –, akkor könnyen juthatsz olyan felismerésre, hogy minél előbb, esetleg már holnap változtatni kell. Lehet, hogy ezt jól érzed, de légy kicsit türelmesebb és belátóbb.

 

Kedves Bak!

Nem tudod igazán átadni magad a gyönyörűségnek, hogy a tavasz elejét éled. Egy kissé nyűgös vagy. Gondjaid vannak, nem elégszel meg abból sem a kicsikkel. Igyekezz szándékosan jókedvre hangolni magad. Készülj egy esti programra, ahol csinosan, reprezentatívan kell megjelenned, hátha ez eltereli gondolataidat a mindennapokról. Keresd egy Szűz jegyű társaságát! Jót tesz az arcbőrödnek.


Kedves Vízöntő!

Békét, nyugalmat, rendet szeretnél magad körül. No nem csinálni – ahhoz sok bolygódnak kellene állnia a Szűz jegyében –, inkább csak arra vágynál, hogy egy jó tündér varázspálcájának suhintására minden patyolattiszta legyen, és a helyére kerüljön. Ébredj fel, s ha már hasznosabbat nem tehetsz, válaszolj legalább az íróasztalodon heverő nagy kupac levélre!

 

Kedves Halak!

Valami nagy dolgon töröd a fejed. Már több ízben nekirugaszkodtál, de mindhiába. A fiaskóba nem egykönnyen nyugszol bele, noha „jóakaróid” erről másképp vélekednek… Vagy talán éppen ezért határozod el újra meg újra, hogy nem adod föl, amíg csak meg nem találod a legmegfelelőbb megoldást, és kitartasz a végsőkig, és… Jó, jó! Elfelejted, hogy mindjárt tíz óra? Nem kellene végre felkelned?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top