Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. március 24-től 2008. március 30-ig

 Kos

A most következő napokban bizony gyakran előfordulhat, hogy embertársaidon kell segítened, ez bizony jó és nemes cselekedet, de soha ne erődön és lehetőségeiden felül tedd! Minden jó szándékod ellenére is előfordulhat, hogy annak ellenére teszel rosszat valakinek, hogy ezt akartad volna. Próbálj meg inkább néhány napra kikapcsolódni, menj el egy jó kis hétvégi kirándulásra, buliba, szükséged van pihenésre, és fel kell töltődnöd energiával.

Szerelem: Az érzelmek terén viszont egyáltalán nincs ok aggodalomra, körülményeid jól alakulnak, töltsétek házon kívül a hétvégét. A magányos Kosok számára is a hétvége hozza meg egy új szerelem lehetőségét.

Bika

Hétfőn te is pihensz, de bizony kedden kissé agresszívvá és kiszámíthatatlanná válhatsz, s nem a megfelelő módon kommunikálsz környezeteddel, különösen szeretteiddel. Nehezen értesz szót másokkal, s ez könnyen veszekedéseket okozhat, szinte indokolatlanul. Az egyetlen s a legjobb megoldás az lehet, ha magadba szállsz, s átgondolod, ha veled viselkedne így valaki, mit szólnál hozzá. Neked sem esne jól, ezért próbáld meg tudatosan visszafogni magad.

Szerelem: Érzelmi téren is komoly vitákba bonyolódhatsz. Vigyázz, ne sértsd meg párodat, nagy konfliktus alakulhat ki belőle. Magányos farkasként az ismerkedést, flörtölést inkább halaszd a jövő hétre.

 

 

Ikrek

Meglepően jól működik most a beleérző képességed, s ezt jól tudod kamatoztatni is. Akaratlanul képes vagy mások gondolataiba látni, megeshet, hogy könnyen átlátod eltitkolt dolgaikat is. De lojalitásod épp ezért nagyon fontossá válik! Semmiképpen se élj vissza helyzeteddel, ne használd ki mások gyengeségét, ne légy tapintatlan. Ennek a képességednek inkább vedd gyakorlati hasznát, hiszen már előre kiszámíthatod, hogy például a munkád területén mi lesz a következő lépés, amivel szembesülnöd kell, így könnyedén felkészülhetsz rá.

Szerelem: Ha gondjaid vannak, változtass rajta sürgősen! Nem ártana egy alapos beszélgetés partnereddel, hogy tisztázzatok mindent magatok körül. A magányos Ikrek számára a hétvége rejti egy új ismeretség lehetőségét.

 

Rák

Hatodik érzéked nagy sebességre kapcsol, s azt sugallhatja, nem mennek teljesen jól a dolgaid, és nincs kedved dolgozni sem, pedig sok elvégzendő feladat vár rád. Inkább az álmok világban foglalnál helyet, ha tehetnéd. Ezt alacsony energiaszintednek köszönheted, valamint annak, hogy jó ideje nem pihented ki magad alaposan. Ezek a napok inkább arra alkalmasak, hogy művészetekkel, elvont dolgokkal töltsd az idődet.

Szerelem: Az érzelmek terén is az unalom lehet úrrá rajtad… Ha még keresed a szerelmet, akkor mosolyogj egy kicsit többet, egy magányos ember sem vágyik szomorú, mélabús társra!

 

Oroszlán

A hétfői ünneptől és az átmeneti „munkanélküliségtől” jobban érzed magad a bőrödben. Ez az extra szabadnap arra is nagyszerű, hogy érzelmi életed újra egyensúlyba kerüljön, szükséged is van a harmóniára, nehéz időszak áll mögötted. Újult erővel és könnyedén haladsz céljaid elérése felé, újabb és újabb ötletek pattannak ki a fejedből. Megújult energiatartalékaiddal azért légy tekintettel családodra, barátaidra, ők nem biztos, hogy tartani bírják veled a lépést.

Szerelem: Szép napoknak nézel elébe, fontos döntések születhetnek. A lényeg, hogy hagyj lehetőséget a párodnak is arra, hogy beleszóljon… Ha még keresed a másik feled, nem kell aggódnod, igazán nagyszerű napok jönnek egy új kapcsolat kialakításához.

 

Szűz

Több kisebb konfliktus, vita – sőt értelmetlen nézeteltérés – lehetőségét hozza a hét eleje, de csütörtöktől végre újra megtalálhatod a közös hangot mindenkivel, s az eltérő nézetek ellenére is képes leszel komolyabb viták nélkül lebonyolítani megbeszéléseidet. Érzelmileg is feltöltődsz újra. Hidd el, jobban teszed, ha elfogadod mások eltérő véleményét, s nem az ellenséget látod a téged körülvevő emberekben.

Szerelem: Fontos lenne, hogy odafigyelj jobban párkapcsolatodra, itt van a lehetőség arra, hogy minél többet legyél társaddal. Új szerelem jöhet a magányosoknak is, mondj igent minden meghívásra!

 

Mérleg

 

Számos érdekes találkozás lehetőségét rejti ez a hét. Új munka- vagy üzleti kapcsolatok, régi barátok, vagy egy elmúlt nagy szerelem is felbukkanhat váratlanul az életedben, s a meglepetés erejével csaphat le rád. Légy óvatos, ne higgy el mindent elsőre, amit egy régen látott ismerős mond. Könnyedén nagyot csalódhatsz azért, mert hiszékeny vagy. Ne adj kölcsön senkinek, ne vegyél fel hitelt, a heti csillagállás nem kedvez a pénzügyeknek.

Szerelem: Ha egy régi szerelem tűnne fel, ne adj lehetőséget arra, hogy ismét levegyen a lábadról, a lelked könnyen megsérülhet. A dolog pedig mindenképpen kedvezőtlenül végződik, különösen, ha van stabil párkapcsolatod.

 

Skorpió

Ha úgy érzed, akadozva haladnak dolgaid ezekben a napokban, az nem véletlen. Hiába a rengeteg ötlet, amelyek mind-mind megvalósításra várnak, de ez a hét nem igazán kedvez annak, hogy bármelyikbe is belevágj. Hagyd inkább sodortatni magad az árral, s várd ki a jövő hét sokkal kedvezőbb bolygóállását. Most csak falakba, gátakba ütközöl, felesleges pazarolni az energiáidat.

Szerelem: Stagnáló napoknak nézel elébe, de ne aggódj, ez egyáltalán nem a meglévő kapcsolat végét jelenti. Magányos Skorpióként kevés az esélye, hogy most találod meg az igazit.

 

 

Nyilas

Úgy érzed, mintha mindenhol csak falakba ütköznél? A bolygók erősen hozzájárulnak ehhez az érzéshez. Úgy vélheted, nem találod a helyed, s ez a napok múlásával sem csökken. Még szerencse, hogy a hétvégére fordul a kocka, s szombatra túl is teszed magad ezen a nehéz időszakon. A tehetetlenség érzése kellemetlenül érint, hirtelen nem is tudsz vele mit kezdeni. Tudatosan kell megszabadulnod ettől az érzéstől, és erre alkalmazhatsz testmozgást, jógát vagy egyéb mentális gyakorlatokat is.

Szerelem: Környezetedből valaki váratlanul kinyilváníthatja, hogy vonzódik hozzád. Ha egyébként is társat keresel, akkor nincs baj, de ha elkötelezett vagy, könnyen csalódást okozhatsz párodnak, ha hízeleg neked másvalaki udvarlása.

 

Bak

Nagyon sok új és életszerű ötlet pattanhat ki fejedből ezekben a napokban, s környezeted is vevő lesz minden újdonságra. Légy nyitott, s ha valaki felajánlja a segítségét, fogadd el gondolkodás nélkül. Új, nagyszabású tervedet egyedül nem biztos, hogy meg tudod megvalósítani, a külső segítség pedig szinte magától jön. Gondold át alaposan az első lépéseket, és vágj bele az ismeretlenbe. Nem fogsz csalódni.

Szerelem: Ha még magányos vagy, akkor nagy fordulatnak nézel elébe, különösen a csütörtöki és a szombati nap kedvező számodra. Ha viszont párkapcsolatban élsz, akkor újabb nagy lépést tehetsz álmaid felé!

 

Vízöntő

A hét első felében igen nagy szükséged lesz koncentrációkészségedre, mert sokkal jobban oda kell figyelned arra, hogy munkahelyeden, üzleti megbeszéléseid vagy családi programok során milyen kommunikációs formákat használsz a téged körülvevő – és szerető – emberekkel szemben. Könnyen megtörténhet, hogy a kívülállók is érzik bizonytalanságodat, s ilyen körülmények között előfordulhat, hogy rosszul értékelnek téged, s ez önbizalmad pillanatnyi csökkenéséhez vezethet.

Szerelem: A szívügyek terén is adódhatnak félreértések, de a hétvégére fordul a kocka, s javul a helyzet. Ha magányos vagy, egy érdekes találkozás lehetősége vár rád…

 

Halak

Kifejezetten jó benyomást teszel mindenkire, akivel most ismerkedsz meg vagy kerülsz kissé közelebbi kapcsolatba, s még az is megtörténhet, hogy valaki többet szeretne tőled az egyszeri találkozásnál vagy felületes barátságnál. Ez önbizalmadat is megerősíti, s ezt más életterületeden is kamatoztatni tudod. Arra is képes vagy, hogy fontos változásokat eszközölj, egy költözés, új munka, saját vállalkozás vagy akár egy vagyontárgy megvételével.

Szerelem: Nincs okod panaszra vagy aggodalomra! Itt az idő, hogy néhány új ötlettel felfrissítsd a kapcsolatodat. Ha még szingliként tengeted napjaidat, nézz alaposan körül, lenne jelentkező, aki érdeklődést tanúsítana irántad.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top