Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 17. hétfő)

Kedves Kos!

 

Olyan dolgok történhetnek a családodban, amelyeket nem fogadsz kitörő lelkesedéssel. Talán másra számítottál, mégse mutasd ki csalódásodat. Gyerekeidet se próbáld lebeszélni elhatározásukról, úgysem hallgatnak a bölcs tanácsra. Ha pedig a pénzen vesztetek össze, légy megértő. Ezzel könnyebben leszerelheted őket, mint ha ráadásul még neked állna feljebb.

 

Kedves Bika!

 

Mielőtt elindulnál otthonról, készíts egy listát. Előfordulhat, hogy néhány fontos dolgot otthon felejtesz. Inkább ne kelljen többször is visszamenni a lakásba, tegyél zsebkendőt a táskádba, és tedd a zárba a kulcsot. Bent egymásnak ellentmondó üzenetek, feladatok várnak. Rossz híreket hallhatsz egy barátodról, lehetséges, hogy beteg szegény.

 

 

Kedves Ikrek!

 

Az előjelek szerint ezen a napon valamilyen fontos dolog történik, amely főleg az egészségi állapotodban hozhat változást. Ettől függetlenül sem árt, ha ma a szokásosnál elővigyázatosabb vagy, főleg a közlekedésben. Túlfeszített tempójú tornával se gyötörd magad egy ideig, kiváltképpen akkor ne, ha ezt eddig sem tetted.

 

 

Kedves Rák!

 

Borzasztó üresnek, fáradtnak érzed magad. Csak nem a tegnapi elmélkedés ártott meg ennyire? Ezt te sem gondolod komolyan. Egyszerűen ilyen a természeted. Gyorsan belekapsz ebbe is, abba is, és képtelen vagy a túl hosszan tartó erőfeszítésekre. Edzened kellene magad, mégpedig testileg és szellemileg egyaránt. Persze ehhez több kitartásra volna szükség, és éppen ez az alapvető problémád.

 

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Szeretnéd elkerülni a váratlan eseményeket. Készülj fel mindig a legrosszabbra, akkor már csak jobb jöhet. Ezen a napon inkább magadban bízz, hiszen a meglepetés akár kellemes is lehet. Például egy jó tündér teljesíti a kívánságod. Tudod, mit kérnél tőle? Mondjuk, a bankbetéten kívül…

 

 

 

Kedves Szűz!

 

Minden jel arra mutat, hogy sorozatos sikereket könyvelhetsz el legutóbbi munkád gyümölcseként. Természetesen ez legyezi a hiúságodat, de vigyázz, nehogy túlzottan elbízd magad! Nem elég csupán a már elvégzett munka eredményéből élni, újabb feladatok várnak rád, amelyek hasonló kivitelezés esetén hasonló sikereket hozhatnak. Láss munkához már korán reggel, és végezd el mielőbb a feladatokat!

 

 

 

Kedves Mérleg!

 

Sajnos nem lesznek jók azok a hírek, amelyek ma eljutnak hozzád. Ezek szólhatnak pénzügyi kudarcokról, de lehet, hogy partnered hűségét kérdőjelezik meg. Mindenképpen számíts rá, hogy felkavar a dolog, és ideges, bizonytalan leszel tőle. Képtelen vagy koncentrálni, ráadásul a munkához sincs sok kedved. A legszívesebben céltalanul csatangolnál egy kicsit, hogy gondolataid zavartalanul szárnyalhassanak.

 

 

 

Kedves Skorpió!

 

Próbálj meg egy kicsit visszavenni a tempóból. Az már túlzás, hogy minden hétvégédet munkával töltöd. Lassan annyira megszokod a szombat-vasárnapi munkát, hogy észre sem veszed, mennyire elhanyagolod a családod. A túlfeszített tempónak egyébként az is velejárója, hogy többet hibázol, és egyre fáradtabb vagy. Most kell abbahagynod, mielőtt még komolyabb bajok nem jelentkeznek.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Na ugye, nem is olyan elviselhetetlen ez a munkahely, ahol ilyen kellemes és kedvező dolgok történnek veled. Jókedvedben légy egy kicsit emberbarát, most az egyszer hallgasd végig sokat beszélő, panaszkodó kollégádat, akinek ezúttal tényleg nagy szüksége van egy kis megértésre. Lelkileg és hangulatilag délutánra minden Nyilas egyenesbe kerül magával.

 

 

 

Kedves Bak!

 

Egy évforduló neves napját ünnepelnéd, ha a sors nem tenne keresztbe. Minthogy tudod jól: magunknak teremtjük az ünnepeket, hogy legyen hivatkozási alapunk elengedni, ezért ne hidd, hogy visszahozhatatlan az alkalom. A szélsőséges és romantikus elképzelések nem mindig vihetők véghez, a józanul kimértek viszont több eredménnyel kecsegtetnek. Partneredet fogadd el fenntartások nélkül! Mindkettőtöknek jobb.

 

 

 

Kedves Vízöntő!

 

Szinte örülsz, hogy a munkahelyeden lehetsz. Ismét értelmetlenül elfecséreltél két visszahozhatatlan napot. Mielőtt e feletti bánatodba túlságosan belemerülnél, vesd magad a munkába! A feladatok egymásutánja, szigorú rendje már-már örömmel tölt el. S ha itt-ott valamin változtatni, módosítani kell, netán javítani kell, azt ma szinte éteri boldogságnak érzed. Magad sem hitted volna, hogy ez megtörténhet, mégis így van…

 

 

 

Kedves Halak!

 

Ráérsz nyugalmasabb óráidban eltöprengeni azon, hogy ki volt a kezdeményező fél. Esetleg egymásra is foghatjátok. A kapcsolat későbbi alakulásától függően vádaskodva vagy elismerőleg. Az biztos, hogy pillanatnyilag nem a távoli jövőbe tekintetek, hanem egymásra. Nem távolról, testközelből, kettesben. Kettesben? Lehet, hogy jelen van egy harmadik, aki a veszteteket akarja. Ne engedjétek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top