Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 18. kedd)

 

Kedves Kos!

 

Kétféleképpen kereshetsz megoldást egyéni problémáidra: vagy fejest ugrasz a munkába, vagy nagy ívben elkerülöd. Ma valahogy nem ízlik a munka. Pillanatnyilag az tűnik a legokosabbnak, hogy erőt gyűjtesz. Az eseménytelen, lazább szövésű napok kiválóan alkalmasak arra, hogy többet járkálj, nézelődj, rendezd gondolataidat. Próbáld meg!

 

 

Kedves Bika!

 

Kalandorkedvedet alig tudod megzabolázni, sziporkáid, vicceid „felcsiklandozzák” az ellenkező nem érdeklődését. Ha ügyes vagy, és nem táncolsz vissza idő előtt, ma este könnyű kalandra számíthatsz. Végy magadhoz valamivel több pénzt, mint szoktál, nehogy ez hiúsítsa meg az együttlétet. Egy palack pezsgő, egy taxi – manapság az ilyesmi sokba kerül.

 

 

Kedves Ikrek!

 

Pontosan nem is tudod az okát, mitől vett elő a félelem, hogy elveszítheted az állásod. Talán a hosszú sorok a munkaközvetítő hivatalok előtt? Esetleg a hirdetések, amelyekben csupa 25 és 30 év közötti, több nyelven beszélő diplomást keresnek? Akármi is az, elkeseredésre nincs okod. Van, amiben sohasem érnek utol. Bár az is igaz, hogy te is nehezen éred utol magad.

 

 

Kedves Rák!

 

Munkahelyeden megbecsülnek, hiszen szorgalmas vagy, és ha belefogsz a munkába, azt el is végzed, már csak presztízsből is. Nehezen viselnéd, ha panasz lenne rád. Sokszor persze roppant erőfeszítésedbe kerül, hogy álcázd undorod vagy unalmad. Ezzel mindenki így van. Te azonban néha nem vagy képes visszafogni magad. Érdekes, hogy tőled még ezt is eltűrik, igaz, csak egy bizonyos határig.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Ma különös gonddal ügyelsz megjelenésedre, s lehet, hogy nem a ruha teszi az embert, azért a külcsín is nagyon fontos. Megnéznek az utcán, kollégáid is jobban figyelnek arra, mit mondasz. Ilyen egyszerű volna? Bizony, az emberek keresik azoknak a társaságát, akik láthatólag jól érzik magukat a bőrükben. Ha ez szokásoddá válik, még boldog is lehetsz. Feltéve, hogy irigyeidet ilyen esetekben távol tudod tartani magadtól.

 

 

Kedves Szűz!

 

A legutóbbi összejövetelen szert tettél egy kapcsolatra, amelynek ma komoly hasznát veheted. Ne szégyellj segítséget kérni, manapság is nehezen működnek az ügyek protekció nélkül. S nem tudhatod, hogy legközelebb nem te leszel-e az illető segítségére. Partnered rendkívül jó diplomata, igyekszik egyengetni az útjaidat. Meghálálhatnád a segítségét valamilyen aprósággal, bár ő szeretetből segít.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Szokásodtól eltérően ma sorozatosan követsz el mulasztásokat, és ezt elsősorban feledékenységednek köszönheted. Emiatt maradsz le egy fontos üzleti megbeszélésről, amely meglehetősen hasznos lett volna további munkád szempontjából. Ha nem akarsz teljes káoszt az életedben, ne szégyellj noteszt vinni magaddal mindenhová, különben komoly zűrzavarra számíthatsz, de néhány nap pihenés is segíthet a dolgon.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Egy kicsit már megszoktad, hogy az emberek a tenyerükön hordanak, elkényeztetnek. Erre pedig semmi okuk nincsen, ezt te is jól tudod. Meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy a továbbiakban egyedül neked kell irányítanod a sorsod, felelős vagy a tetteidért, s számot kell adnod arról, amit tettél vagy amit elmulasztottál.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Kellemes, nyugodt mederben telik a nap. Ma nem érdemes nagyvonalú tervek kidolgozásába kezdeni. Élvezd a nyugalmat, fogd vissza kicsit szereplési vágyad. Otthon, családod körében is kerüld a vitákat. Ma mindenkinek jókedve van; az ilyen bensőséges hangulatú estéken végre őszintén kibeszélhetitek magatokat.

 

 

Kedves Bak!

 

Lehet, hogy komoly váltásra kényszerülsz. Már régebben is mutatkoztak jelek arra, hogy jó lenne arrébb tenni a cipődet, de hűséges természeted nem hagy mélyebben elmerülni ebben a témában. Most szinte észrevétlenül megszületik a döntés. Jó irányban. Partnereddel az átmeneti viszály megoldódni látszik. Ez a kijelentés egyedül a január eleji Bakokra nem áll.

 

 

Kedves Vízöntő!

 

Ne áltasd magad, és legalább önmagaddal legyél őszintébb! Joggal szégyelled magad. Ritkán szoktál ennyire leereszteni, ráadásul most okod sem volt rá. Szedd össze magad! Nem azért, mert mások ezt várják el tőled, hanem azért, mert ez a „forma” önmagad számára is elviselhetetlen, nyomasztó és kibírhatatlan.

 

 

Kedves Halak!

 

Ha egyedül rajtad múlik, akkor a lelki csontkovácsok ma nem keresik meg a betevő falatot sem. Nem túlzottan sajnálod őket, lévén, hogy te sem sokat pusztítasz a földi javakból. Már többször megfigyelted, hogy amikor rendben mennek a dolgok, inkább mértéktartó vagy. Ellenkező esetben – bizonyára kompenzálandó ezt-azt – sokkal többet eszel a kelleténél. Határozd el, hogy holnap is ma lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top