Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 19. szerda)

 

Kedves Kos!

 

Nagyon kellemetlen, ha megígérsz valamit, és nem teljesíted! Bánt is miatta a lelkiismeret. Annyira azért nem muszáj tragikusan felfogni a dolgokat, hogy ne ügyelj a biztonságodra. Minél szétszórtabb, szórakozottabb vagy, annál kínosabb incidensek érhetnek a közlekedésben vagy a házad táján. Ha nem vagy biztos abban, hogy bezártad a kocsid vagy a lakásod, inkább fordulj vissza, és nézd meg. Ne légy rest bebiztosítani a nyugalmad.

 

 

Kedves Bika!

 

A munkahelyeden durva támadások érhetnének. Tényleg elrontottál valamit, de hibád könnyen orvosolható, nem kellene ennyire felnagyítani. Munkatársaid viselkedését pedig végképp nem érted. Nem adtál rá okot, és ők sem hibátlanok. Otthon kedvesed karjában megértésre találsz, szavak nélkül is szeretitek egymást.

 

 

 

Kedves Ikrek!

 

Megint egy szerencsenap! Az események igazolják, hogy felesleges volt aggódnod: munkahelyi pozíciód sziklaszilárd, egészséged töretlen, és még van itt valami, aminek igazán örülhetsz: egy szerelmi kaland, amely ezúttal remekül végződik mindkettőtök számára. Semmi szemrehányás, semmi konfliktus, azt nyújtottátok egymásnak, amire vágytatok.

 

 

Kedves Rák!

 

Vegyes hatások érnek ma a munkahelyeden és otthon egyaránt. Úgy érezheted, hogy igazságtalanok veled, és talán most nem csalnak a megérzéseid. Ritka pillanat, hogy nem vagy elfogult magaddal. Csak nem veszel leckéket önismeretből? Ha mégis, akkor helyesen teszed. Nem árt néha elemezni, mit miért csinálsz. Így is rengeteg kérdőjel marad még tetteid után.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Szárnyalásod tovább tart. Használd ki, s ugorj át olyan akadályokat, amelyekhez eddig nem volt merszed. Ebben nem csak a távoli bolygók segítenek. A csillagokon kívül számtalan embertársad akad, aki töri az utat előtted. Némelyiket talán nem is ismered személyesen, vagy nem tudod, kinek köszönheted gyors sikeredet. Csak az érdekember hívja fel a figyelmet ilyesmire. Azért ne feledd, másnak is lehet nagy lelke!

 

 

Kedves Szűz!

 

Ismerőseid nagy üzletről beszélnek, és te semmiképpen sem akarsz kimaradni belőle. Ne akard mindenáron rájuk erőszakolni magad, ezzel többet ártasz, mint használsz. S mielőtt újabb vállalkozásba kezdesz, jobban teszed, ha felméred lehetőségeidet, sőt energiakészletedet is. Nem gondolod, hogy mostanában túl sokat akarsz, túl sokat vállalsz?

 

 

Kedves Mérleg!

 

Túl sokat vállalsz egyszerre, mert bizonyítani akarsz. Talán mégsem az a megoldás, hogy minden munkára igent mondasz, és utána kénytelen vagy belátni, hogy mindez meghaladja képességeidet, lehetőségeidet. Próbálj a minőségre, és nem a mennyiségre összpontosítani. Ez az intelem az élet minden területén helyénvaló. Estére mozi vagy egy izgalmas könyv ajánlott.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Kezd kitisztulni a kép. Nem vitás, hogy a zűrzavarban neked is jelentős szereped volt, s hogyha akkor nem döntesz olyan elhamarkodottan, most jóval egyszerűbb lenne a dolgod. Az akkori tervek egy része azóta már idejétmúlt elképzeléssé változott, éppen ezért most újakkal kell foglalkoznod.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Ég a kezed alatt a munka, s közben – szokásod szerint – megint valami okos dolgot találsz ki. Ma ismét egyértelműen személyiséged pozitív oldalai kerülnek előtérbe, derűs és optimista, őszinte és nagyvonalú vagy. A pluszenergiákra szükséged lesz, mert partnerednek komoly üzleti problémái adódnak, ami kihat az egészségére is.

 

 

Kedves Bak!

 

Egyedül a decemberi Bakok járnak sikerekkel, eredményekkel. A többieknek nem a legjobb ez az időszak, bár ha bizonyosságot tudnak szerezni akár testi, akár lelki bajaikat illetően, könnyebben megvívnak az „ellenséggel”. Épp ezért törekedjenek bizonyosságra! Ne hagyják, hogy sumákkal lopják a tettre szánt idejüket! A féltékenység, bűntudatébresztés, zsörtölődés sem lesz hatékony módszer. Még időben állj el tőlük.

 

 

Kedves Vízöntő!

 

Uralkodó bolygód, az Uránusz sosem fogja szeretni a Halak jegyét. Ma még kissé borús vagy. Mintha egy másik bolygón járnál, mikor a munkahelyedre érsz, mintha egy soha nem látott emberrel találkoznál, mikor kedvesedet látod… Messzire szaladtál, nem vitás, de szerencse, hogy még idejében észbe kaptál.

 

 

Kedves Halak!

 

Ami azt illeti, nem panaszkodhatsz, hogy rossz passzban vagy. Persze ez csak akkor tudatosul az emberben, amikor mindennek vége, és a szerencse kereke 180 fokot fordul. Te sem vagy kivétel e szabály alól, és ez így természetes. Mindenesetre nem árt, ha emlékeztetőül néha magadba csípsz, és elkezdesz mosolyogni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top