Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 21. péntek)

 

Kedves Kos!

 

Ha jól készítetted elő vállalkozásodat, nyert ügyed lehet. Hivatásodban, tanulmányaidban kiugró sikerre számíthatsz. Mégis előfordulhat, hogy megkérdőjelezed a saját teljesítményed. Egy pillanatra meginoghat az önbizalmad. De csak egy pillanatra, hiszen gyorsan változik a hangulatod.

 

 

Kedves Bika!

 

Frissen ébredsz, pompás az új szájvíz és a dezodor, amelyet vásároltál, igaz, furcsa is volna, ha ilyen sok pénzért rossz lenne. A munkahely is csendes. „Tájkép csata után” – állapítod meg elégedetten. Végre nyugodtan dolgozhatsz, békén hagynak, nem zavar senki. Az egész estét a kedveseddel töltöd, olyan régen beszéltetek már meg egymással fontos dolgokat, és együttlétetek olyan régen volt már ennyire meghitt.

 

 

 

Kedves Ikrek!

 

Olyasvalaki támad meg, akire még álmodban sem gondoltál volna, hiszen inkább hálásnak kellett volna lennie. Ehelyett orvul támad, s alaposan visszaél a bizalmaddal. Most az egyszer nincs helye a nagylelkűségnek, mert ha nem vágsz vissza erélyesen, akkor újra megismétlődhet az előbbi kellemetlenség.

 

 

Kedves Rák!

 

Alkotóerőd teljében vagy, főleg, hogy új feladatot is bíztak rád. Szerencsére most élvezed a munkát, kollégáid is érzik a te jótékony előrehúzó hatásodat. Mindenkinek segítesz, sok energiát halmozol fel, amelyből most bőven jut másoknak is. Partnereddel nincs minden rendben, de csak későn vetted észre, hogy nagyobb szüksége lett volna rád, mint eddig. Önzésed miatt az emberek nem tudják, hogyan viszonyuljanak hozzád.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Semmi sem állhat az Oroszlán útjába ezen a napon. Megfontoltan, céltudatosan és hideg fejjel haladsz előre. De amíg a természet gondoskodott a védtelen állatok fegyveréről, a ragadozó csak az erejére számíthat. Azért ez sem kevés. A harkályt például hiába óvja meg a hosszú csőre attól, hogy beverje a fejét, ha arra repül egy sólyom, és megeszi. Rád ilyen veszélyek nem leselkednek, csak időben vedd észre a közeledő elefántot.

 

 

Kedves Szűz!

 

Nagyon vártad már, hogy véget érjen a hét, s nem is hitted, hogy ilyen hamar elszalad. Szerencsére sikerült betartani a határidőket, így ma lazíthatsz egy kicsit. Intézd el inkább magánügyeidet, ne a munkahelyeden üldögélj! Az este legyen a családé! Játssz a gyerekeiddel, beszéld meg gondjaidat partnereddel! Kikapcsolódásnak ma a tévénézés vagy a zenehallgatás a legjobb.

 

 

Kedves Mérleg!

 

El sem hiszed, hogy végre itt a hétvége. Egész héten túlterheltnek érzed magad. Ellazítasz, leeresztesz, nem törődsz már határidőkkel, nem érzel lelkiismeret-furdalást. Pedig jó okod lenne rá, hiszen a péntek, függetlenül attól, hogy a hét utolsó munkanapja, ugyanolyan munkanap, mint a többi. Este is képtelenségnek látszik kimozdítani otthonról.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Mindig is hajlamos voltál a könnyelműsködésre, a költekezésre. Ennek a jelenlegi helyzetben súlyos következményei lehetnének. Anyagi helyzeted már amúgy is megrendült, s ezt újabb kalandod csak súlyosbítja. Fel kell ismerned, hogy a régi szép idők már elmúltak, s meg kell nézned minden kiadott forintot. Változtatnod kellene eddigi magatartásodon, mert most már az egzisztenciád forog kockán.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Békésen és fegyelmezetten kellene tűrnöd az egész napos robotot. De épp ezért érdemes gondolnod valamilyen esti kikapcsolódásra. A legjobb, ha az egyedülálló Nyilas férfiak és hölgyek társaságba, dzsessz- és rockklubba mennek, a leginkább ott érezhetik ma jól magukat. A házas Nyilasok bízzák magukat a párjukra.

 

 

Kedves Bak!

 

Aki egészségi problémákkal küszködik, s nem ismeri még a vizsgálati eredményeket, ne szomorodjon el. Épp ma látsz a leghomályosabban, nem tudod, hogyan dől el a sorsod. A csillagok már tudják előre, bízz bennük. Áprilisban nemhogy jó, ragyogó egészségnek fogsz örvendeni. Kikerülsz a depresszióból, s mintha kicseréltek volna, egy új élet kezdődik. Munkáddal kapcsolatban ugyanez igaz. Túl vagy a nehezén.

 

 

Kedves Vízöntő!

 

Kisebb összezördülés, csetepaté fogad a munkahelyeden. Szerencsére nem muszáj beleavatkoznod, hiszen kivételesen nem miattad tört ki a botrány. Használható, okos tanácsaidnak persze a front mindkét oldalán örülnének. Te azonban alig várod már, hogy a háborgó vizeket odahagyva csendesebb, védett öblökbe evezhess. Kedvesed, hű kormányosod mindezt érteni fogja…

 

 

Kedves Halak!

 

Nem kedveled a téged körülvevő süket csöndet. Emiatt lehetséges, hogy rettegés vesz erőt rajtad, mert jelentős események bekövetkeztét véled megsejteni, amelyek vagy örvendetesek, és te kimaradsz belőlük, vagy szomorúak, és te nem maradsz ki belőlük. Jól bekerítetted magad. Azért egy kiskaput igazán hagyhatnál…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top