Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 25. kedd)

Kedves Kos!

 

Bizonyos jelekből arra következtetsz, hogy környezeted nem veszi komolyan az egészségeddel vagy a megélhetéseddel kapcsolatos aggályaidat. Ez bánt, de talán olyan lépésre késztet, amely jó irányt ad az életednek. Hajlamos vagy megnyitni a szíved annak, aki hálás a közeledésre. Ezáltal leomlik minden akadály szerelmetek beteljesülése előtt, és csodálatos órákat tölthetsz a partnereddel.

 

 

Kedves Bika!

 

Újabb ajánlatokat kapsz, ismert és ismeretlen cégektől egyaránt. Ne idegenkedj a változtatástól csak azért, mert változtatás, a mostani idők nem a törzsgárdatagoknak kedveznek. Változtatnod kell tehát, de nem mindegy, hogyan, hová és mennyiért szegődsz el. Nézz alaposan körül, ne kapkodj, de a döntést sem halogathatod a végtelenségig.

 

 

 

 

Kedves Ikrek!

 

Kockázatos feladattal bíznak meg. Ha jól oldod meg, hosszú időre megszűnnek a gondjaid, és nagy valószínűséggel anyagi problémáid is megoldódnak egy darabig. Mert természetesen nincs az a pénz, amelyet nem tudnál elkölteni, de most az egyszer nem bánod meg, ha egy kicsit óvatosabban bánsz vele.

 

 

 

Kedves Rák!

 

Kissé lelassult ütemben éled napjaidat mostanában. Nem baj persze, ha lazítasz kissé, úgyis rendkívül feszített iramban éled az életed. Megszokták már gyakori szeszélyeidet és hangulatváltozásaidat. Senkinek sem tűnik fel egy újabb váltás! Ez néha persze baj is, hiszen azt sem veszik észre, ha te szorulsz segítségre.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Az augusztus 13. és 23. között született Oroszlánok ma kirobbanó formában vannak. Ezen a napon kiváltképp fogékonyak úgy egy új kapcsolat teremtésére, mint a régiek ápolására. Használd ki a lehetőséget. Csak ki kell nyújtanod a kezed, és ha percekre is, de megérintheted a boldogság sokat kergetett kék madarát.

 

 

 

Kedves Szűz!

 

Feleslegesen aggodalmaskodsz, nem fenyeget semmi. Talán kimerültél, s most mindenben veszélyt látsz. Próbálj koncentrálni valamire, hogy ezek a félelmek ne tudják lefoglalni a drága idődet. Bár könnyen lehet, hogy most összpontosítani is képtelen vagy. Ez esetben csak egyet tehetsz: vonulj vissza, és zárkózz magadba! Talán az egyedüllét elűzi belőled ezeket a furcsa, kusza gondolatokat.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Mintha minden a feje tetején állna. Hiába ébredsz könnyedén és vidáman, összecsapnak a hullámok a fejed fölött. De ha nyűgösen, rosszkedvűen kelsz, számíts rá, hogy a későbbiekben kedvezően alakul a nap. Lehet, hogy az egész élet gyakorlatilag csak nézőpont kérdése? Hiszen egy rosszul indult nap már csak jobban folytatódhat, és ez fordítva is igaz. Szép lenne, ha ilyen egyszerű volna az élet.

 

 

 

Kedves Skorpió!

 

Március vége vízválasztót jelenthet a Skorpiók életében. Akadályok tornyosulhatnak vágyaik előtt, s a magánéletben is döntési helyzet állhat elő. Határozniuk kell, milyen kérdésekre kell azonnali választ adni, s melyekkel várhatnak még egy kicsit. Mivel a közeli napok nem alkalmasak a gyors döntések meghozatalára, az a legcélszerűbb, ha csak a halaszthatatlan, létfontosságú ügyeket intézik el.

 

 

 

Kedves Nyilas!

 

Légy óvatos, és ne vágj fel a munkahelyeden hétvégi sikereddel, mert egy kollégád csak az alkalmat keresi, hogy pletykáival a hiteledet rontsa. Ne adj neki erre alkalmat. Ne feledkezz meg arról, hogy fontos telefonok várnak. Sok függhet tőlük. Nyilas szülőknek ma nagy örömet szerez gyermekük. Elégedetten nyugtázhatják, hogy mégsem nevelték gyereküket rosszul.

 

 

 

Kedves Bak!

 

Most minden Bak szülött sokkal fegyelmezettebb, pedánsabb, rendszeretőbb, türelmesebb, és nagy teherbírással tud dolgozni, odafigyelve a részletekre. Ennek elismeréseképpen befolyásos pozícióba kerülhetsz. Ilyenkor nem töröd össze magadat az azonnali eredményért, felismerheted, hogy a jövődet építgeted. Ez vonatkozik belső és külső világodra egyaránt.

 

 

 

Kedves Vízöntő!

 

Ma ismét kibírhatatlan a világ! Tele vagy pazar ötletekkel, mégis kénytelen vagy egy posta hűvösében tölteni a délutánt. Hiába minden akarás, minden tiszta szándék, mégiscsak az utolsó pillanatra maradtak a számlák. Ez persze a sorban előtted levőket nem izgatja. Ne őket hibáztasd!

 

 

Kedves Halak!

 

Mostanában teljesítményed inkább egyenetlen. A legjelentéktelenebb külső körülmény is hatással van munkádra, képtelen vagy felülemelkedetten szemlélni a packázásokat, amelyeknek szenvedő alanya vagy. Márpedig ezen a hozzáálláson mihamarabb változtatnod kell. Két lehetőség is kínálkozik: szüntesd meg az okokat, vagy tanuld meg elviselni a következményeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top