Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 23. vasárnap)

 

Kedves Kos!

 

Tudomásodra jut valami kellemetlen hír a családodról vagy a munkahelyedről, és ezen rágódsz, ahelyett, hogy a végére járnál. Képes vagy tönkretenni az egész napodat feleslegesen. Keress kedvedre való elfoglaltságot, és nyugodtan odázd el a talán sürgető, de nem lelkesítő feladatokat. Felesleges erőszakolni azt, ami nem megy. Ha kipihented magad, nagyobb kedvvel és eredményesebben dolgozhatsz.

 

 

Kedves Bika!

 

Mintha kicseréltek volna, vidám vagy, mindenkivel mókázol. Társaságba vágysz, s ha törik, ha szakad, ma még táncolni fogsz. Rögtön ki is keresed, összeválogatod a legkedvesebb CD-idet. Egyik barátotok nemrégiben új lejátszót vásárolt. Mindenképpen betoppantok hozzá, ha hívott titeket, ha nem. Egyedül attól tartasz, hogy unos-untig hallgathatod majd, mit tud az új gép.

 

 

Kedves Ikrek!

 

Akár hiszed, akár nem, ma nem történik semmi különös. Szinte észrevétlenül telik el a pihenőnap. Legalább az estét tedd emlékezetessé, hiszen időtlen idők óta nem voltál színházban, moziban, hangversenyen. Sürgősen pótold ezt a hiányosságot, mert különben menthetetlenül lemaradsz minden maradandó élményről, mégpedig egyszer és mindenkorra.

 

 

Kedves Rák!

 

Ma inkább hódolj a pihenésnek! Ne kezdj semmilyen fontos dologba, mert belebukhatsz. Lassíts egy kicsit, majd meglátod, milyen jól jön a több alvás, a délutáni csendes pihenő, némi olvasással, tévézéssel megfűszerezve. Családodat azért ne rekeszd ki nagyon, de finoman értesd meg velük, hogy neked nem az a pihenés, ha a telekre kell menni kapálni.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Uralkodó bolygód, a Nap, kellemetlen kapcsolatba került a Plútóval. Gondold át jól a holnapi nap teendőit. Készülj fel arra, hogy feletteseid felkérhetnek arra, hogy igazold magad, és felelj a tetteidért. Ha nem tudsz ennek eleget tenni, lásd be, hogy változtatnod kell majd hozzáállásodon és munkamódszereiden. Üzemzavarok is felléphetnek a gépekben vagy bizonyos helyzetekben.

 

 

Kedves Szűz!

 

A kerti munkát vagy az erdei sétát megzavarhatja egy kis záporeső, de utána ismét ragyogó napsütés lesz. A kikapcsolódásra szánt vasárnapot délután váratlan látogatók „teszik tönkre”. Végül mégsem bánod a társaságot, mert értékes információkhoz jutsz. Azonnal tervek szövögetésébe kezdesz.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Családod, elsősorban gyermekeid hiányolják mostanában a társaságod. Szokásodtól eltérően újabban a vasárnapi ebédeken sem veszel részt. Hogy mi vagy ki tartott távol szeretteidtől, az a magánügyed, de az, hogy ezen változtatni kell, gyermekeid határozott kérése. Döntsd el, mit akarsz. Amennyiben nem áll szándékodban változtatni a dolgon, legalább tisztázd a helyzetet szeretteiddel.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemesen kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Szinte ajándékként pottyan az öledbe ez a nap. Nem is tudod, mit kezdj vele. Dolgozz, vagy inkább a pihenésnek szenteld? Az év eleji nagy hajsza után főleg ez utóbbira szolgáltál rá. Ezt válaszd még akkor is, ha mások inkább munkára fognának ma is.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Egész heti lendületedből még mára is jut. Foglalkoztat a munkahelyi problémád, s dolgozol a megoldásán. Ne bánd, hogy egész nap nem csörög a telefon, és nem állít be senki. Délután pihenj egy kicsit, mert az estéd mozgalmas lesz. Nem kell mást csinálnod, csak eleget tenned egy korábban kapott meghívásnak. Rád mosolyoghat a szerencse, ha ügyesen választasz partnert.

 

 

Kedves Bak!

 

Van tennivalód bőven, mégse hagyd, hogy kötelességeid a fejedre nőjenek. Döntsd el, hogy mi elengedhetetlenül fontos, és mi várhat még megoldásra. Ne hagyd, hogy a vasárnap robotnap legyen! Találd ki pihenésednek azt a formáját, amelyben alkotón is szabad lehetsz.

 

 

Kedves Vízöntő!

 

Néha jó így megbújni kettesben. Elhinni, hogy minden tűz, vágy, akarás a régi. Hogy semmi sem változott, vagy ha igen, minden újrakezdhető és összerakható. Hogy kifogyhatatlan az a kút, amelyből meríteni lehet. Egyszóval: boldog vagy, megkérdőjelezhetetlenül.

 

 

Kedves Halak!

 

Szerencsére, lelki nyavalyád nem terjed át testedre. Pedig hát meglehetősen közel vannak egymáshoz. Mondhatni elválaszthatatlanok. Persze azért előfordulnak közöttük– méghozzá elég gyakran – súrlódások, nézetkülönbségek. Előfordul, hogy egyikük jobbra, másikuk balra húz, vagy megfordítva. Gyorsan elfeledted a jelszót: egységben az erő.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top