nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 24. hétfő)

Napi horoszkóp (03. 24. hétfő)

 

Kedves Kos!

 

A locsolás már nem mindenütt divat, de a lányos családok minden eshetőségre készen erre is számítsanak. Akinek Kos jegyű a partnere, szinte biztosra veheti, hogy figyelmes meglepetésben részesül. A csillagjegy szülöttei nagyon leleményesek az örömszerzésben, ráadásul ma nagyon élénk és kreatív a fantáziájuk. Nem jönnek zavarba, ha kevés a pénzük: a hiányzó összeget ötletekkel pótolják.

 

 

Kedves Bika!

 

A locsolást ki nem állhatod. Megfoghatatlan, hogy a  kereskedelem liberalizálása után hogyan maradhatott az országban ennyi pacsuli.. Ne nyiss ajtót senkinek, csak a megbeszélt jelre. Ha már sok finomságot teszel az asztalra, ráadásul nehéz, zsíros ételeket, legalább ne egyszerre tedd. Étkezzél többször napjában!

 

 

Kedves Ikrek!

 

Családoddal töltöd a napot, de még ők is észreveszik, hogy csak testben vagy közöttük, lélekben messze távol jársz tőlük. Lehet, hogy ezen nem tudsz változtatni, de akkor is tanácsos úgy élned, hogy a többiek semmit se vegyenek észre lelki távollétedből. Ha a színészi képességek hiányoznak belőled, jobban teszed, ha egyedül töltöd a válságos időszakot.

 

 

Kedves Rák!

 

Törődjön többet egészségével! – lehetne újból ez a mai nap jelszava. Mindig mindent csak halogatsz. Eddig azért nem fogyókúráztál, mert igazából nem voltál kövér. Ittad a rengeteg sok kávét, mert nem érezted, hogy ártalmas lenne. Pedig ezenközben igenis elpuhultál, és a vérnyomásod sem a megfelelő. Egészségi állapotod persze még így is jobb, mint ismerőseidé, ám ez nem lesz vigasz a későbbiekben.

 

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Vidám, békés nap elé nézel. A rokonlátogatások, családi összejövetelek után jólesik a szabadság. S mivel újra dívik a népi szokás, a párod is valószínűleg örömmel indul útnak, hogy szépszámú hölgyismerősötöket megóvja a hervadástól. Csak ne ragadjon le sehol! A szalonspiccet még megbocsátod valahogy a kedvesednek, de csak ma. A kimenőnek is van határa!

 

 

 

Kedves Szűz!

 

Számtalan programlehetőség közül választhatsz, s bárhogy dönts is, remekül fogsz szórakozni. Talán észre sem vetted még, de valaki jó ideje követ. Lehet, hogy egy titkos hódolód? Ez ma, ha te is úgy akarod, kiderül. Ugyanis eléd áll, és randevút kér. Ettől kezdve már csak egyedül rajtad múlik, hogyan tovább. Kellemes este vár…

 

 

Kedves Mérleg!

 

Az ünnep második napja kellemesen telik. Csakis közvetlen családtagjaiddal szeretnéd eltölteni ezt a napot. Kétféle jó megoldás létezik: telefoncsörgés vagy csöngetés sem állít fel a helyedről, de a legbiztosabb, ha elmentek otthonról. Ebben a csodálatos időben egy kis séta valamelyik közeli kisvárosban szép élményt nyújthat az egész családnak.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Végre kiderült, hogy valódi Skorpió vagy. Rövid együttlétetekből is látni, nem egymásnak teremtett titeket a sors. Főleg az zavar, hogy felületes, hogy néha felelőtlen. A legnagyobb baj mégis az, hogy a változásra, a változtatásra nem sok a remény. Alaposan gondold meg, hogy mit teszel: vállalod-e a napi összetűzéseket, vagy inkább lemondasz Róla. Mindenesetre kellemes locsolkodást!

 

 

Kedves Nyilas!

 

Kedvesed ma meglepetést tartogat neked. És te az ő számára? Mindenesetre járj a kedvében, fogadd el azt a programot, amelyet ő javasol, vedd fel azt a ruhát, amelyet ő szeretne rajtad látni. A délutáni, esti jövés-menésben kifáradsz. Az a hír azonban, amelyet közeli rokonodtól kapsz, feldob: kiderül, hogy szeretett családtagod makkegészséges, a korábbi ijedelem vaklármának bizonyult.

 

 

Kedves Bak!

 

A család körül akad elfoglaltságod. Még ha fárasztó is, szívesen teszed. Vidámító extra ötleteiddel máskor is kitűnsz, de ma különösen díjazzák figyelmességedet. Semmi nem probléma, azonnal a megoldáson töröd a fejed. Hangulatod kiváló. A programpontok közé jó lenne, ha beférne a kirándulás, de legalább egy kis séta a szabad levegőn. Szükséged van a felüdülésre.

 

 

Kedves Vízöntő!

 

Békés, kellemes családi körben eltöltött húsvét vár rád. Még akkor is, ha egyébként egyedül élsz. Ismerőseid, barátaid hívnak meg, hogy töltsd velük az ünnepeket. Fogadd el a kedves meghívást, s mindenképpen látogass el hozzájuk! Hidd el, ezt nem fogod megbánni.

 

 

Kedves Halak!

 

Miután sietve eleget tettél az ünnep megkövetelte társadalmi elvárásoknak, hirtelen elhatározással kirepülsz a szabadba, ahol vélhetőleg nem kell eldobált tojáshéjakat kerülgetned. Végül is igazad van, hiszen hol is találhatnál méltóbb helyszínt a tavasz ünneplésére, mint a megújhodott természet lágy ölén? Mielőtt leülnél, nézd meg, nem fenyeget-e alulról üvegcserép, rozsdás szög, egyéb hulladék?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top