Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 26. szerda)

Kedves Kos!

 

Kitűnő hangulatban kezded a napot, és később sem kell tartanod attól, hogy elborul a kedved. Családodban nagy dolgok vannak készülőben, életedben bekövetkezhet az a fordulópont, amelyre régóta vártál. Új élményekkel töltődsz fel, és korábbi rendezetlen ügyeid is szerencsésen alakulnak. A Nap a Kos jegyében jár, kiszűri a zavaros hatásokat, ennélfogva akár szerencsejátékkal is megpróbálkozhatsz.

 

 

Kedves Bika!

 

A tegnapi nap ikerpárja, nemigen vennéd észre a cserét, minden megismétlődik, csaknem ugyanúgy. Ha már számba vetted a távozásod mellett és ellen szóló érveket, de a mérleg nyelve mégis hol ide, hol oda billen, akkor ma semmiképp se erőltesd a döntést! Hagyd a dolgokat kiforrni, érlelődni! Hallgass zenét, főzz a kedvesednek könnyű olasz vacsorát, olyan régen hitegeted már vele. Mióta is?

 

 

 

 

Kedves Ikrek!

 

A tegnapi feladat szinte minden erődet igénybe vette, s mára úgy érzed, mintha kicsavartak volna. Lazíts egy kicsit, de csak annyira, hogy a kollégák ne vegyék zokon, tehát csak semmi feltűnés. Dolgozz rutinból, éppen elég tapasztalt vagy ahhoz, hogy fél gőzzel is eredményes lehess.

 

 

 

 

Kedves Rák!

 

Szürke hétköznap a mai. Lélekben már túl vagy a tavaszon, a nyarat várod rendületlenül. Miért nem vagy képes kiélvezni életed minden kellemesnek ígérkező pillanatát? Így a nagy lehetőségek ugyanúgy elsuhannak, mint a bosszúságok. Mi ér többet? Kevesebb sérüléssel megúszni mindent, vagy átélni a kalandokat, akár jók azok, akár rosszak. Gondolkodj el ezen!

 

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Ha eddig elkerülte volna a figyelmedet a rügyfakadás, s egyetlen régi emléket sem hozott a tavaszi szél, akkor módfelett szomorú vagy netán kiábrándult vagy. Csalogasd elő gyermekkori emlékeidet, idézd fel régi tavaszok ízét, illatát. Még a szerelmi bánatban szenvedő Oroszlán szülöttek szívét is reménység tölti el, e csodás évszaknak, a tavasznak az ígérete.

 

 

 

Kedves Szűz!

 

Komoly elhatározásodat oszd meg partnereddel is, hiszen kettőtök életéről van szó! Ahhoz azonban, hogy családot alapítsatok, nagyobb lakásra lenne szükségetek, ahhoz pedig nagyon sok pénzre. Próbáljatok meg kettesben kiokoskodni valamit! Talán nem is olyan reménytelen a helyzet, mint első pillanatban látszik. Egészen belemerültök a tervezgetésbe, így meglehet, hogy lekésitek az esti mozit.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Egész csöndes lenne ez a nap, ha szerelmed nem rendezne újabban féltékenységi jeleneteket. Ahelyett, hogy partnere lennél a vitában, próbáld meg higgadtan megbeszélni vele a dolgot, s meggyőzni róla, hogy téved. Vagy talán mégsem? Akkor pedig ragyogó alkalom ez a mai, hogy bevalld érzéseidet, s eldöntsétek, hogyan tovább. Ne számíts kellemes társalgásra, de ezen egyszer túl kell esni.

 

 

 

 

Kedves Skorpió!

 

Végtére is nem olyan rossz, ha nem történik semmi, így legalább van időd felmérni lehetőségeidet. Nincs kétséged afelől, hogy a magánéletben kedvező fordulatra van kilátás. Nyugodtan fogadhatsz a ma esti lóversenyen is. Csak a megérzéseidre támaszkodj, ne hallgass a barátok „biztos” tippjeire.

 

 

 

Kedves Nyilas!

 

Ha fontos bejelentést akarsz tenni a munkahelyeden, erre ma jó alkalom nyílik. Az üzleti ebédet vagy vacsorát most bonyolítsd le – minden korábbinál előnyösebb feltételekkel tárgyalhatsz. A hipochonder Nyilasok ismét meggyőződhetnek róla, hogy kár minden apróságért orvoshoz szaladni. A „kasszát” ma minden Nyilas elégedetten zárhatja.

 

 

 

Kedves Bak!

 

Ne borítsd fel az „egy kis munka, egy kis pihenés” szabályát. Könnyen kiborulsz – feleslegesen –, ha csak a feladatokra koncentrálsz. Lopj színt az életedbe! Egy új szoknya/nadrág kedves programok előjele lehet az elkövetkező napokban. „Egyszer élünk, akkor is minek?” Bizonyítsd be, hogy butaság ez a hozzáállás.

 

 

 

Kedves Vízöntő!

 

Így a negyedév vége felé nem árt, ha az ember szusszanásnyi időre megáll, visszatekint, mi is történt, mit is végzett. Alaptalanul vagy elégedetlen önmagaddal, hiszen csodálatos eredményeket értél el, s ha kicsit többet törődnél szeretteiddel, no meg az anyagiakkal, nem volna ilyen rossz a hangulatod.

 

 

Kedves Halak!

 

Mai tevékenységed főleg láblóbálásban merül ki, de – ha úgy tartja kedved – a kezed is keresztbe teheted. Lazítsd ki lelki izmaidat, engedd el magad, nem kell meglepetésszerű támadástól tartanod. S ha valaki tétlenkedésed miatt szemrehányást tesz, engedd el a füled mellett a buta megjegyzéseit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top