Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 27. csütörtök)

Kedves Kos!

 

Ha az utóbbi időben sokat nyugtalankodtál családi helyzeted vagy gyerekeid, illetve saját jövőd miatt, most megnyugodhatsz. A ráncok kisimultak, s az aggodalmak átadhatják a helyüket az örömteli érzéseknek. A szerelemre is nyitottabb, fogékonyabb vagy. Ennek meg is lesz az eredménye. Partnereddel új tartományokat fedezhetsz fel a szerelem izgalmas birodalmában.

 

 

 

Kedves Bika!

 

Alig tudod felfogni a jelentőségét annak, ami történt. Mindenki téged keres, hogy a tanácsodat, a segítségedet kérje. Meglehet, nem volt butaság elkotyogni, hogy másutt is számítanak a munkádra. Így legalább észbe kaptak: csak akkor tarthatnak meg téged, ha becsülettel fizetnek. Majd csak kigazdálkodják valahogy.

 

 

 

 

Kedves Ikrek!

 

Még egy rossz hír sem tud kizökkenteni a nyugalmadból, pedig néhányan körülötted igencsak szeretnék ezt elérni. Ne is figyelj rájuk, mert még azt sem érdemlik meg. Azt viszont nem bánod meg, ha észreveszed azt a kedves szempárt, amely olyan kitartóan és csendes áhítattal tapad rád. Nem is sejted, milyen régtől fogva.

 

 

 

 

Kedves Rák!

 

Új erőre kaptál a tegnapi beszélgetéstől. Nem árt néha kitárulkozni! Mire valók a barátok, ha nem arra, hogy kiönthesd a szíved, elmondhasd problémáidat. Ha nem is adnak használható tanácsokat, már az is valami, hogy beszélhetsz a gondjaidról. Közben neked is eszedbe juthatnak megváltó gondolatok. Mindent egybevetve: ma jó napod lesz. Kibékülsz a kedveseddel is.

 

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Ma érhet némi kellemetlenség, de hát mikor nem? Enélkül ízetlen volna az élet, mint a sótlan bableves. A lényeg, hogy ne szívd mellre, inkább keresd meg az okát. A legtöbb Oroszlánnal az a baj, hogy oly kevéssé ismeri magát, miközben másokról mindent tudni vél. Ha önmagad előtt felfeded hibáidat, tartsd titokban, de változtass rajtuk.

 

 

 

Kedves Szűz!

 

Felszínre tört a közted és a kollégád közötti nézeteltérés. Szerencsére úriemberek módjára sikerül megtárgyalnotok a problémát, így még tanultok is a másik érveiből. Látod, mindig és mindenkinek ilyen diplomatikusan kellene rendeznie az ügyeit. Persze ez túl szépen hangzik, de legalább te igyekezz megtartani ezt a jó szokásodat!

 

 

 

Kedves Mérleg!

 

Uralkodó bolygód, a luxust szerető Vénusz, együtt áll a Merkúrral, a kereskedelem bolygójával. Mi másra is lenne jó ez a nap, mint szép dolgok vásárlására. Nem akad különösebb tennivalód, így néhány magánjellegű ügy intézésére fordíthatod a napot. Először próbáld meg telefonon lerendezni dolgaidat, így megspórolhatsz néhány felesleges utat vagy sorban állást.

 

 

 

 

Kedves Skorpió!

 

Kiváló formában vagy. Amibe csak belefogsz, sikerül, amit szeretnél, hamarosan beteljesedik. Igazán még erőlködnöd sem kell ahhoz, hogy sikereket érj el, hogy megszilárdítsd pozícióidat. Játszva oldod meg a máskor szinte reménytelennek látszó feladatokat, s mesteri érzékkel tudod kikerülni a buktatókat.

 

 

 

Kedves Nyilas!

 

Ma sokszor adódik olyan helyzet – az utcán rohanva, liftbe beugorva vagy a kocsidat túl gyorsan és nem mindig szabályosan vezetve –, hogy csak egy hajszál választ el a baj megtörténtétől. De úgy látszik, őrangyalod most különös gonddal vigyáz rád. Ezen aztán te is eltűnődsz. Talán az is az őrangyal műve, hogy valaki olyannal hoz össze a sors, aki nagy hatást gyakorol rád.

 

 

 

Kedves Bak!

 

Nagyon felbosszantanak egy olyan ígérettel, amelyről azonnal tudod, hogy irreális, mégsem ronthatsz az illetőre. Két lehetőség van: ha hallgatsz, saját magaddal kell elszámolnod, hogy olyan gyenge voltál (nehéz lesz), ha leleplezed a szélhámosságot, egy egész csoporttal találod szembe magad. Nem lesznek meggyőződve a jóindulatodról, ezért gyanakvással fogadnak.

 

 

 

Kedves Vízöntő!

 

A cégnél, vállalatnál minden rendben van. Neked igazán nem kell attól tartanod, hogy ha leépítésre kerül a sor, elküldenek a vállalattól. Pozíciód – ha lehet ilyet mondani a mai világban – megingathatatlanul biztos. Nem állítható ugyanez a kapcsolataidról. Ma kisebb összezördülésre számíthatsz. Első gondolatod azonban ne az egyszerű elutasítás legyen!

 

Kedves Halak!

 

Újfent kétségek gyötörnek. Mint annyiszor, most is szerelmed hűségét illetően. Bármi áron bizonyságot akarsz szerezni… De hát pontosan mire is? Sejtésekre, gyanúsítgatásokra nem építhetsz. Odáig meg csak nem mentek a dolgok, hogy kövesd, leskelődj utána. Minek is tennéd ki magad annak, hogy esetleg kínos helyzetbe hozd mindkettőtöket. A megszerzett bizonyosság nem mindig hoz megnyugvást!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top