Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 30. vasárnap)

Kedves Kos!

 

Lehet, hogy a véletlen összehoz valakivel, akinek az ismeretsége jól jöhet a hivatásodban. Előnyös szerződést, új állást kínálhat fel. Ezért sem árt kimozdulni a négy fal közül. A dolgok gyakran akkor oldódnak meg, amikor nem is gondolsz rájuk. Amúgy is életelemed a mozgás. Talán ezt a hétvégi kört sem futottad hiába.

 

 

Kedves Bika!

 

Meghitt családi körben telik el a nap. Végre a gyerekekkel is hosszabb időt tölthetsz együtt, játszhatsz velük, beszélgethettek. Ma nem(csak) gyerekes kérdésekre várnak választ tőled, hanem az élet nagy kérdéseivel ostromolnak szakadatlan. Amikor még kisebbek voltak, mindig erre a pillanatra vágytál. Annyi mindent mondanál, hogy nem is tudod, miként is vágj bele, pedig gondolatban már annyiszor lepergetted ezt a képzeletbeli filmet.

 

 

Kedves Ikrek!

 

Még mindig nem értek véget a viharos napok. Mára is jut valami: a csillagok egészségügyi problémát jeleznek, amely, ha nem is komoly, azért mégis komolyan kell venni, nehogy később keserűen megbánd könnyelműségedet. Azok, akik rendszeres testedzéssel szokták gyötörni magukat, ma tartsanak szünetet, akik pedig most szeretnék elkezdeni, várjanak még egy napot.

 

 

Kedves Rák!

 

Ahhoz képest, hogy hétvége van, nem érzed túlzottan felszabadultnak magad. Igaz, sohasem szeretted annyira a vasárnapot, mert utána csakhamar következik a hétfő, ami pedig csaknem mindenki számára utálatos nap. Lazíts egy csöppet, és próbálj meg csak a jelennek, kizárólag a percnek élni!

 

Kedves Oroszlán!

 

A harmonikusan élő Oroszlán már a nyárra gondol, tervezget. Egyelőre még csak gondolatban foglalkoztat az utazás lehetősége, így távolabbi tájakon kalandozol, mint ahová a valóságban eljuthatnál. Legalábbis pillanatnyi anyagi helyzetedben… Így ha elég erős a vágy benned, akár céllá is válhat, amelyet mindenképpen el kell érned. S mivel a nagy lehetőségek hazájában élsz, elég egy fantasztikus ötlet. Ezután a megvalósítás már gyerekjáték lesz.

 

Kedves Szűz!

 

Partnered a te megkérdezésed nélkül döntött egy nagyon fontos kérdésben, s ez ma kiderül. Sajnos az ilyen szarvashibákat nehezen tudod megbocsátani, így felkészülhetsz egy kiadós veszekedésre. Mivel ez az utóbbi időben már nem az első alkalom, jobb volna megbeszélnetek, hogy érdemes-e így tovább folytatni. Még mindig jobb egy fájdalmas, de gyors elválás, mint egy hosszú szenvedéssel járó rossz kapcsolat.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Szerencsés csillagzat alatt születtél, mondogatják irigyeid. S ha jobban belegondolsz, valóban nem lehet okod panaszra. Persze hogy vannak nálad gazdagabbak, szebbek, okosabbak, de ugyanakkor mindenkinek megvannak a saját problémái, és úgy tűnik, hogy most neked csak örömteli napjaid vannak. Elsősorban ez most nem szakmai sikereidre, sokkal inkább új kapcsolatodra vonatkozik. De lehet, hogy csak a régire.

 

 

 

Kedves Skorpió!

 

Engedned kell, nem ragaszkodhatsz tovább csökönyösen rögeszmédhez. Azt persze már régóta tudod, hogy nincs igazad, hogy csalhatatlan ítélőképességed most cserbenhagyott, mégis kötötted az ebet a karóhoz, s nem láttad be, hogy fel kell adnod állásaidat. Most még igazi presztízsveszteség nélkül vonulhatsz vissza, sőt meghátrálásodat egyesek még bölcsességednek és belátásodnak gondolják.

 

 

 

Kedves Nyilas!

 

Ne szégyelld, ma ismét rád tört a „tennék valamit”, nem tudsz meglenni munka nélkül. Ez nem is baj, hiszen akad otthon bütykölnivaló. Lehet takarítani, kocsit mosni, kertet gondozni, telken ezermesterkedni. Vond be a párodat is, egyikőtök se gondolná, hogy milyen jól el tudtok együtt szórakozni. „Menet közben” süssetek ki valami jó programot estére.

 

 

 

Kedves Bak!

 

Szakkönyveket tanulmányozva rájössz, hogy nem ártana ismereteid felfrissítése. Egyelőre azonban ne munkára használd a vasárnapot, hanem vigasságra. Minél többen lesztek egy kiránduláson, minél többen fogjátok körülülni az asztalt, annál vidámabb napra számíthatsz. Nem fog idegesíteni a nyüzsgés. Ellenkezőleg! Képes leszel megkacagtatni a jelenlevőket.

 

 

Kedves Vízöntő!

 

Soha rosszabb vasárnapot! Bár tovább folyik a tavaszi nagytakarítás, kedvvel, örömmel veszel részt benne vagy irányítod. Ha családos vagy, boldog lehetsz, mert szeretteiddel lehetsz, ha pedig magányosan élsz, megelégedettséggel tölt el, hogy végre minden tisztán ragyog körülötted. Az este a békés lustálkodásé – nem elhanyagolható érzelmi örömökkel.

 

 

Kedves Halak!

 

Reggeltől estig fáradhatatlanul szorgoskodsz, lélegzetvételnyi szünetet is alig engedélyezel magadnak. Akár vallásos vagy, akár nem, ne feledkezz meg arról, hogy a legtöbb vallás előírja követői számára a hetenkénti pihenőnap megtartását. Vagy esetleg úgy gondolod, hogy ma elvégezvén heti teendőidet, a többi napokon kedvedre pihenhetsz? Nem is rossz ötlet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top