Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. március 31-től 2008. április 06-ig

Kos

A Merkúr elhagyja a Halak jegyet, s belép ezen a héten a Kosba. S amellett, hogy a Nap is a te jegyedet erősíti, a hétvégén megérkezik Vénusz is, s ha eddig nem érezted volna jól magad a bőrödben, most biztos, hogy érzelmi világod nem tud kibillenni a helyéről, teljes a harmónia körülötted. Ez persze nem jelentheti azt, hogy megnyugodhatsz, lepihenhetsz. Most kell csak igazán törtetned céljaid eléréséért.

Szerelem: Kiegyensúlyozottságodat az érzelmek terén is megtalálhatod, élj a lehetőséggel, halmozd el kedvesedet szeretettel. Ha még keresed a párod, mutasd meg elragadó énedet a nagyvilágnak, lesz, aki felfigyel rád…

 

Bika

Materialista lévén nagyon is tisztában vagy azzal, hogy munkád területén a gyakorlatiasság és a megfontoltság szinte az egyetlen célravezető eszköz ahhoz, hogy megvalósítsd kitűzött céljaidat. A most következő napokban mégis előfordulhat, hogy kissé szétszórttá és felszínessé válsz, mert egyszerűen unod az aprólékos, pepecselős munkát, nincs kedved ahhoz, hogy mindennek alaposan utánajárj. Ez érthető, de nem célszerű!

Szerelem: A szívügyek téren viszont sokkal jobban áll a szénád. Párkapcsolatodat képes vagy megerősíteni, ha magányos vagy, akkor új kapcsolatot kialakítani.

 

 

Ikrek

Nagy változások szele érinthet meg, így a most következő napokban csak egy dologra kell nagyon összpontosítanod: ne félj a munkától és az új kihívásoktól, tanulástól, fejlődéstől. Egy kissé megterhelőnek érezheted ezt a hetet, de ha sikerül túljutnod rajta, gyorsan elfelejted a megpróbáltatásokat. Ne halogasd a dolgaidat, nem tesz jót neked. Családod, barátaid is támogatnak, mindent el tudsz végezni, ha igazán akarod.

Szerelem: Érzelmi életed terén hozhat egy-két kellemetlen percet ez a hét, nemcsak a párkapcsolatban élőknek, hanem a szingliknek is. Ha valaki visszautasít, ne ess kétségbe…

 

Rák

Bár meglehet, hogy észre sem veszed, de bizony úgy tűnik, ismét csak halogatod tennivalóid elvégzését. Talán máskor ez nem okozna problémát, sőt a megfontoltság, az átgondoltság egyenesen előnyös is lehet, de most az időhúzás komoly gondot okozhat neked. Jól tennéd, ha tudatosan elkerülnéd azt, hogy fáradságosan, dupla energia és idő felhasználásával kelljen majd pótolnod azokat a dolgokat, amelyek elvégzését most halogatod.

Szerelem: Ha netán van párkapcsolati problémád, akkor itt az ideje egy nagy beszélgetésnek. A kapcsolat menthető, de az időhúzás most nem vezet célra. A most következő napok nem kedveznek új kapcsolat kialakítására.

 

Oroszlán

Oroszlán napjegyed ellenére most inkább csendre és nyugalomra vágysz. Nem mindig élvezed a nyüzsgést és a felhajtást, amely a mindennapokban általában körülvesz téged, bár ha hirtelen néhány problémás üggyel kell megbirkóznod, azt is talpraesetten megoldod. Most mégis lesz alkalmad arra, hogy valami igazán maradandót alkoss, s akár hosszú távra is megalapozd egzisztenciádat.

Szerelem: Párkapcsolatoddal minden rendben van, igazán nincs okod az aggodalomra. A magányos Oroszlánok most nagy lehetőséget kapnak a sorstól, hogy megismerjék az igazit.

 

Szűz

Ezekben a napokban szinte szokatlanul aktívvá válsz, de az energiafelesleg bizony akár figyelmetlenné is tehet, így félreértésekbe bonyolódhatsz, de ha odafigyelsz az előjelekre, akkor ügyesen elkerülheted ezeket. Figyelj arra, hogy mindent megfontoltan és világosan fogalmazz meg, és ne hagyd, hogy bárki kiforgassa a mondanivalódat. Az sem baj, ha inkább kétszer elmondod azt, amit lényegesnek tartasz.

Szerelem: Játssz nyílt lapokkal, különösen akkor, ha új ismeretség lehetősége bukkan fel életedben… A párkeresőknek is megvan az esélyük egy új szerelem megérkezésére, csak nekik nem kell titkolniuk senki előtt.

 

Mérleg

 

A Mérlegek átlagos, kissé laza hétre számíthatnak. Mindemellett a bolygók együttes hatása így is támogatja kreativitásod kibontakozását vagy éppen fejlődését. Számos olyan gondolat van a fejedben, amelyek segítségével előrébb juthatnál karriered, szakmád terén, azonban a kivitelezésnél most lépten-nyomon falakba ütközhetsz. Mégsem lenne célszerű feladnod vágyaidat már az első akadályoknál. Ragadd meg azokat a lehetőségeket, amelyeket a sors felkínál!

Szerelem: A szívügyek téren szép, romantikus napok várnak. Ha van párod, elmélyülhetnek az érzelmek, ha még a szinglik táborát erősíted, mondj igent mindenre!

 

Skorpió

Közérzeted nem a legjobb, nehezen fogod találni a helyed csütörtökig, úgy érezheted, hogy nem kapod meg azt a figyelmet, amelyet környezetedtől elvárnál. A megoldást ne a bezárkózásban vagy a sértődöttségben keresd, és ne vonulj vissza otthonod négy fala közé. Neked kell feloldanod görcsösségedet. Próbálj meg türelmesebb lenni környezeteddel, s azt tapasztalhatod, hogy minden gyorsan visszazökken az eredeti kerékvágásba.

Szerelem: Párkapcsolatod terén kialakulhat némi vita, de ez ne aggasszon, hisz gyorsan lenyugodnak a kedélyek. Ha még keresed a másik feled, akkor ezt a hétvégére időzítsd!

 

Nyilas

 

A legfontosabb feladatod a nyugalmad és a lelki békéd megőrzése érdekében, hogy elkerülj minden vitát, sőt még a konfliktus lehetőségét is ezen a héten. Még ha igazad is lenne, most igazságtalan helyzetben találhatod magad, s nem a te oldaladon áll a valóság. Felesleges idő- és energiapazarlás bármilyen vitába belegabalyodni, különösen, hogy nem is fontos ügyről van szó.

Szerelem: Ha még párkereséssel töltöd a napjaid, a hétvége alkalmas arra, hogy flörtölj és randevúzz. A párban élőknek szintén fellendülhet a kapcsolatuk, töltsék házon kívül a hétvégét.

 

Bak

A következő napokban karriered kerülhet előtérbe, ráadásul sokkal erőteljesebben, mint azt gondoltad volna. Épp ezért mindent be kell vetned a változás érdekében. A szakmád terén kínálkozó kihívásokra azonnal reagálnod kell, nem halogathatod a döntést. Igazán akkor jársz jól, ha kikéred szeretteid véleményét is, „több szem többet lát” alapon.

Szerelem: Nagy fordulatok következhetnek be. Vagy a végleges elkötelezettség, vagy akár a szakítás is megtörténhet. Ha még nincs partnered, szerdától robbanásszerűen érkezhet egy új kapcsolat az életedbe.

 

Vízöntő

A hét elején a Hold még a saját jegyedben jár, kissé lelassíthat, így mostani ötleteid, vágyaid vagy elképzeléseid nem biztos, hogy könnyedén sikerre vihetők. Persze ne keseredj el, hisz ez még nem jelenti azt, hogy ne is próbáld megvalósítani ezeket később! A jelen helyzet csupán arra hívja fel a figyelmedet, hogy légy türelmesebb önmagaddal szemben, és egyenként tedd meg a lépcsőfokokat. Légy egy picit megfontoltabb!

Szerelem: Az sem célravezető, ha minden vágyadat és akaratodat társadra igyekszel rázúdítani, ez csak konfliktusokhoz vezethet. Ha még magányos vagy, a párvadászatot időzítsd a hét második felére.

 

Halak

A hét első két napja némi téblábolással telhet, hirtelen nem is tudod, mihez kezdj neki a sok felgyülemlett feladat közül. Szerencsére szerdától visszatalálsz a megszokott kerékvágásba, s több jó lehetőség is kínálkozik számodra az élet különböző területein. Kaphatsz egy új munkaajánlatot, újabb pénzkereseti források is felbukkanhatnak. Ez igencsak felvillanyozza az unalmas hétköznapjaidat, de azért légy körültekintő, mielőtt igent mondanál egy lehetőségre.

Szerelem: A hétvégén mozdulj ki otthonról, ha van párod, szükségetek van a kikapcsolódásra, ha még nincs, akkor pedig ismerkedésre kiválóan alkalmas ez a hétvége.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top