Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 01. kedd)

Kedves Kos!

 

Téged valóban bosszant a tehetetlenség, főleg, ha rólad van szó. Fölöttébb elkeserít, hogy szomorúságot, csalódást kell okoznod ismerősödnek. Az egyik pillanatban ezen rágódsz, a másikban nagy megkönnyebbülést érzel, hogy nem keverted magad olyan ügybe, amelyben végül is a közvetítő kényes szerepe várt volna rád. Azért ne búsulj, ha becsaptak az üzletben. Ma olyan napod van, hogy amit elvesztettél a vámon, visszanyered a réven.

 

Kedves Bika!

 

Lehetséges, hogy buta tréfákkal bosszantanak munkatársaid. Amikor végül egyikük egy papírzacskót durrant ki a füled mellett, elhatározod, hogy nemes bosszút állsz. Szokatlan gondolatod támad: olyasvalamit adsz elő, ami furcsa, mégsem elképzelhetetlen, mindenesetre kollégáid nagyon szeretnék, ha valóban úgy volna, ahogy te mondod. Hiszik is, nem is, aztán csak bedőlnek. Ekkor azt mondhatod nekik: „Bocsánat, áprilisi tréfa volt.” Kisvártatva pedig azt: „Bocsánat, az volt a tréfa, hogy tréfáltam.”

 

Kedves Ikrek!

 

Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlenül érzi magát a Halak jegyében. Lehet, hogy baj van a humorérzékeddel? Ha rossz néven veszed kollégáid ártatlan április elsejei tréfáját, biztosan önmagadban kell keresned a hibát. Nincs nevetségesebb annál, aki egy jóízű nevetés helyett sértődött duzzogással válaszol a kedves tréfálkozásra.

 

Kedves Rák!

 

Nem érintenek meg a mára kitalált bolondságok, mert ne feledd, április elseje a bolondok napja. Úgy érzed, már kinőttél ezekből az ünnepekből. Más viszont nem így gondolja, úgyhogy sorozatosan megtréfálnak. Eleinte még nevetsz is, de aztán már nagyon fáraszt minden. Vigyázz, ne bánts meg másokat csupáncsak azért, mert neked nincs valami jókedved.

Kedves Oroszlán!

 

A csínytevések napja ez, de akinek nincs humorérzéke, nagyon dühös lehet, amikor föláll a vajas kenyérről, vagy rájön arra, hogy nem is hívatta a főnöke, vagy észreveszi, hogy a tolla a kezéhez nőtt, mert pillanatragasztóval kenték be bolondos kollégái. De számodra is itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy megviccelj olyanokat, akiket szeretsz, vagy akiket szívből utálsz.

Kedves Szűz!

 

Uralkodó bolygód, a Merkúr alig hagyta el az Uránuszt. Ma csupa olyat teszel, amivel csak árthatnál magadnak. Kiváltképp akkor, ha aktív dohányos vagy, nyugtató- vagy altatótablettát szedsz, de még sokat idegeskedsz is. Arról nem is beszéltünk, hogy milyen későn kerülsz állandóan az ágyba. Nem gondolod, hogy túl hosszú ez a lista? Ideje volna változtatni mindezen!

 

Kedves Mérleg!

 

Nem érdemes ezen a napon semmin sem idegeskedned, hiszen már hozzászoktál, hogy az április mindig megviccel. Ne is készülj fel a megpróbáltatások ellen; egyrészt komolytalan dolgokról van szó, másrészt meg úgysem tudsz minden meglepetés ellen védekezni. Ha a barátaiddal töltöd az estét, remekül fogtok szórakozni, partnered viszont csak bosszantana.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Hát persze hogy neked szólt az üzenet, te azonban túlzottan el voltál foglalva önmagaddal, a problémáiddal ahhoz, hogy észrevedd a jelzést. Nem ez az első eset, hogy vonzó egyéniséged rabul ejt valakit, szépségeddel pedig már eddig is sok hódolót szereztél. Éppen ilyen embert kerestél társul, róla álmodtál évek óta. Ne szégyelld kimutatni érzéseidet!

 

 

Kedves Nyilas!

 

Ne ijedj meg, ha napközben különös dolgok történnek veled, furcsa híreket, rémisztő információkat kapsz. Semmi komoly, csupán áprilisi tréfáról van szó. Bosszankodás helyett te is törj borsot mások orra alá. Amúgy is van egy-két olyan kollégád, akit szívesen lóvá tennél. Most megteheted. Azért ne feledkezz el kötelességeidről, családodnak tett ígéreteidről sem!

 

 

Kedves Bak!

 

Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, elemében érzi magát a Szűz jegyében, és nagyon jól kapcsolódik a Plútóhoz. Ha kellő könnyedséggel kezeled a napot, s nem hagytad otthon az asztalfiókban a humorod, valóban sok minden, eddig lehetetlennek tartott dolog sikerülhet. Például a szerelemben extra sikert könyvelhetsz el, és a munkában sem ér csalódás.

 

Kedves Vízöntő!

 

Rosszkedvűen ébredsz, és kedvesed vagy gyerekeid tréfái sem tudnak felvidítani. Lassan rájössz, hogy a bolondosságok napja van, de valahogy nincs kedved részt venni az ilyenkor kötelező viccelődésben. Udvariasságod megóv attól, hogy sértőn viselkedj, hogy bárkit is megbánts. Jobb kedvre csak az este fog hangolni. Nem akármilyen élményekben lesz részed.

 

Kedves Halak!

 

Ne keress személyes elégtételt magadnak, és ne akarj előrébb jutni a világban, inkább dolgozz együtt másokkal, és önzetlenül segíts nekik. Érdeklődésed az élet metafizikai vonatkozásai iránt elmélyül és kitágul. Látni kezded, hogyan illeszkedhetsz be egy sokkal nagyobb rendszerbe, régi éned lassan eltűnik, tudatosságod egyre magasabb szintekre vált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top