Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 03. csütörtök)

Kedves Kos!

 

 

Valami történt a családodban vagy az életedben, ami büszkeséggel tölt el. Oszd meg örömödet barátaiddal, hozzátartozóiddal is, hiszen épp arra vágysz, hogy egy kicsit megfürödj az elismerésben. Tégy meg mindent, hogy az ünneplés hangulatos legyen. Bonts pezsgőt vendégeidnek, s tégy harapnivalót is az asztalra. Adhatsz gyertyafényes vacsorát is.

 

Kedves Bika!

Reggel előhúzod valahonnan a súlyzókat, eddig is tudtad persze, hol vannak, de úgy tartottad: „Jobb, ha nincsenek szem előtt!” Tested máris feszesebb, könnyed, és a munkában is haladsz. A nyelvkönyvet is magaddal viszed, és szavakat, kifejezéseket magolsz. Nem is megy rosszul, alig felejtettél valamit. Az estét barátaid körében töltitek. Nincs is semmi baj, csak nem szabadna a politikáról beszélni…

 

Kedves Ikrek!

Számot vethetsz eddigi életeddel, s úgy találod, nincs okod az elégedettségre. Mintha másból sem állna eddigi tevékenységed, mint kudarcok sorozatából. Lásd be, hogy ennek a számvetésnek az eredménye elsősorban attól függ, hogy az adott pillanatban éppen milyen a hangulatod. Sajnos ezen a napon nincs esélyed arra, hogy pozitív mérleget kapj eredményül.

 

Kedves Rák!

 

Sok a munkád, nehezen bírod, és a szerelmi életed sem kielégítő. Egy mondatban talán ennyit, máris érthető, miért vagy olyan ideges. Lassanként, pontról pontra próbálod megoldani a kényes helyzeteket. Ha mindent egyszerre akarsz, akkor bizony összeroppanhatsz. Te sem vagy vasból, és az idegeid sem azok a kifejezett kötélidegek. Pihenj, vagy sportolj többet!

 

Kedves Oroszlán!

 

Ha az Oroszlán fizikai teljesítőképessége csökken, annak okát legtöbbször a káros szenvedélyében kell keresni. Gyakran több is van. Főleg az alkohol és a cigaretta – vagy a kettő együtt – teszi meg a hatását. És a csillagoknak semmi közük hozzá, mint ahogy környezetedet sem okolhatod rossz közérzetedért. Próbálj meg egészségesebben élni!

 

Kedves Szűz!

 

Gyanúba keveredhetsz egy ostoba história kapcsán, s bár kiderül, hogy ez ügyben vétlen vagy, mégis számos homályos pontra derülhet most fény. Otthon egyszerűen képtelen leszel leplezni érzelmeidet, tehát jobb, ha mindent töredelmesen bevallasz. Valószínűleg kellemetlen percekben lesz részed, de gondolod, ha véletlenül kiderülnek ezek a dolgok, akkor nem lenne még kínosabb?

 

Kedves Mérleg!

 

Túl sokat vársz ettől a naptól. Azt szeretnéd, ha minden problémád egyszerre megoldódna, lehetőleg úgy, hogy ezért a kisujjadat se kelljen mozdítanod. Próbálj meg a realitások talaján maradni, és mérlegelni a helyzeted. Sokkal rosszabb körülmények között élők sem vesztik el a fejüket, és nemhogy nem esnek pánikba, de elégedettek a sorsukkal. Ha ez neked kevés, igyekezz jobb feltételeket teremteni.

 

Kedves Skorpió!

 

Igazán kényelmesen kinyújtóztathatod magad. Nincs olyan sürgős dolog, amely most arra kényszerítene, hogy feladd a pihenést, és a munkának szenteld az eljövendő hétvégét. Egyébként is eleged van abból, hogy minden sürgős munkát a te nyakadba sóznak. Kirándulj, ússz, teniszezz, vagy ülj be egy moziba. Minden kikapcsolódást jelentő tevékenység a javadra szolgál most.

 

Kedves Nyilas!

 

A munkaheted szakmai továbbképzéssel folytatódik: tanfolyamon vagy előadás-sorozaton kell részt venned. Ne tarts attól, hogy unatkozni fogsz, ellenkezőleg, fáradtságod is egy csapásra elmúlik. Rendkívül felvillanyoz mindaz, amit hallasz, arról nem beszélve, hogy a hallgatóság soraiban is könnyen akadhat valaki, aki ezt a „felvillanyozódást” még fokozza.

 

Kedves Bak!

 

Nagyon hasznos ismeretségeket kötsz. Szinte az öledbe pottyannak vacsora- és egyéb meghívások, amelyek mindenekelőtt azzal a haszonnal járnak, hogy jól érzed magad. Ha komolyra fordul a szó, az is csak az előbbre jutásodat segíti. Jó eséllyel indulsz egy vetélkedőn vagy egy tanulmányi versenyen. Lélekjelenléted sokat nyom a latban megalapozott tudásod mellett.

 

Kedves Vízöntő!

Kiegyensúlyozott, nyitott, figyelmes és türelmes vagy. Kellő erőt érzel magadban ahhoz, hogy belemerülj mások gondjaiba, hogy hajlamos légy megoldani azokat. Tele vagy ugyanis alkotóerővel, ezt azonban nem a hivatásodban vagy a munkahelyeden kamatoztatod most, hanem kapcsolataidban. A délben kapott telefonüzenetet azért vedd komolyan!

 

Kedves Halak!

Most saját magad is meggyőződhetsz a bölcs mondás igazságáról. Italok közt a király a víz. Testi-lelki egyensúlyod bámulatos gyorsasággal állt helyre. Meglehet, gyakrabban kellene élned vele, napi legalább két litert kellene fogyasztanod. Az éltető elem! Valósággal újjászülettél, ehhez talán a szikrázó napsütés is hozzájárult. Hol van már a szörnyűséges tegnapi nap! Mintha meg sem történt volna…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top