Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 04. péntek)

Kedves Kos!

 

Alkotóerőd mozgásba lendült, és ez minden területen érezteti üdvös hatását. Kifejezésre juthat abban is, hogy végre megvalósíthatod régóta dédelgetett terveidet, vagy csak egyszerűen átrendezed a lakásodat. Ha építkezel, most fogj hozzá a tervezéshez, az elgondolások kivitelezéséhez. Az álláskeresőknek is kedvező időpont pályázatuk elkészítésére.

 

Kedves Bika!

Végső formába öntöd elképzeléseidet. Tisztában vagy vele, milyen sokat von le az egész értékéből, a megvalósítást késlelteti, még meg is hiúsíthatja, ha a kidolgozás hányaveti. Többször is végiggondolod hát az egészet. Mutasd meg másoknak is, ne maradjon benne hiba! Ha már ennyi munkát öltél bele, tervezeted legyen minden szempontból kifogástalan.

 

Kedves Ikrek!

Percről percre változik a hangulatod, így nem csoda, hogy olyan gyorsan ráunsz mindenre és mindenkire. Azon se csodálkozz, ha azok, akiket oly gyorsan meguntál, látni sem akarnak többé. Ráadásul mindezt lelkesen és nagy-nagy igyekezettel csinálod, amitől az eredmény még lehangolóbb lesz.

 

 

Kedves Rák!

 

Az átlagos hétköznapokat éled. Minden olyan, mint egyéb „normális” napokon, ami persze számodra túl langyos. Ma viszont ötleted sincs, mihez kezdenél a legszívesebben. Nincs jó film, amely kimozdítana, színházba sem szívesen mennél. Olvasás közben pedig elkalandoznak a gondolataid. Mit lehet ilyenkor tenni?

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Ha az Oroszlán éppen nem szerelmes, akkor fölöttébb vágyik rá. Ma lehet, hogy utolér ez a mennyei érzés, amely olyan, mint a hirtelen lerészegedés. S minél tovább tart ez az állapot, annál fájdalmasabb az utóhatása. De most úgysem gondolsz erre, hiszen ha szerelmes vagy, nem vagy eszednél. Mert ha eszednél volnál, nem lennél szerelmes.

 

 

Kedves Szűz!

 

Nem nagyon szívesen találkozol ma emberekkel, sőt esetleg még saját magaddal sem találkoznál szívesen, nem is nézel tükörbe sem. Vegyél ki inkább egy nap szabadságot, és utazz el valahová. Az idő is a kedvedben jár, így akár a természetben is kereshetsz megnyugvást feldúlt lelkednek. Egyáltalán nem irigylésre méltó a helyzeted, de azért nem kell csüggedned. Szellőztesd ki a szobát jó alaposan, s máris kedvezőbb színben látod majd a világot.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Itt az ideje, hogy átnézd ügyeidet, és mielőbb pótold az elmaradásokat. Az első negyedévet remekül zártad, nem kezdheted mindjárt szétszórtan a másodikat. Főnökeid nagyra értékelik a munkádat, így nem kizárt, hogy komoly jutalomról értesülsz a mai megbeszélésen. Este oszd meg örömödet partnereddel vagy családoddal, hiszen kicsit ők is részesei a sikernek.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Még mindig a tegnapi kellemes nap hatása alatt vagy, az életet szépnek, könnyűnek és gondtalannak látod. Munkatársaid is érzik, hogy megváltoztál, mintha kicseréltek volna. Vigyázz, lehet, hogy ezt kihasználandó veszélyes vizekre igyekeznek irányítani hajódat. Ne engedj a szirénhangoknak, maradj csak meg a már ismerős hazai vizeken.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Figyelmedet ma családi dolgok kötik le. A Nyilas szülő már reggel különös gondossággal faggassa ki gyerekét iskolai problémáiról, s az „akciót” ismételje meg este. Könnyen adódhatnak kisebb tanulmányi vagy fegyelmi zűrök. Életed párja vásárolni hív, ne vágj grimaszt, mondj igent. A független Nyilasoknak is akad dolguk: törődjenek kicsit rég látott szüleikkel.

 

 

Kedves Bak!

 

Ha megállapodást, szerződést kötsz, ha hivatalos papírt írsz alá, ha anyagi sorsodat illetően hozol döntést, légy nagyon óvatos. Ha kevésnek találod az időt az okmány tanulmányozására, kérj haladékot. Komoly veszteségeket jelenthet a meggondolatlanság. Ha vásárolsz, ne hagyd, hogy rábeszéljenek egy olyan ruhára, amelybe nem szeretsz bele azonnal.

 

 

Kedves Vízöntő!

Ma valahogy semmi sem akar sikerülni. Amihez csak hozzányúlsz, azt eltöröd, leejted, összelapítod, elveszted, és így tovább. Mintha lába nőtt volna a tárgyaknak, mintha önálló életre keltek volna, nem akarnak engedelmeskedni. Az sem kizárt, hogy valamilyen kár ér (ellopják az autódat, pénztárcádat stb.). A mérgelődés persze nem segít. Inkább igyekezz haza, és feküdj le! Jobbat úgysem tehetsz. Tartózkodj az alkoholtól és a nyugtatóktól.

 

 

Kedves Halak!

Nagy esemény, ha nincs esemény. Így aztán magad sem tudod, hogy kedveszegetten unatkozz vagy vidáman fickándozz. Légy inkább gyakorlatias. Győződj meg róla, hogy van-e otthon minden, amire a hétvégén előreláthatólag szükséged lesz. Noha alkatodnál fogva jobban kedveled az oldalpillantásokat, nem árt, ha néhanapján előrelátó vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top