Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. május 05-től 2008. május 11-ig

Kos

Ha úgy érzed, hogy mostanában kicsúszott a lábad alól a talaj, s eddig nem alakultak úgy a pénzügyeid, ahogy szeretted volna, akkor most minden esélyed megvan rá, hogy kedvező irányt vegyen az életed ezen része. Pluszbevételhez juthatsz, mellékállásra nyílhat alkalmad, vagy akár saját vállalkozásba kezdhetsz, mindenesetre vigyázz arra, hogy megnövekvő bevételeid ne növeljék meg költekező kedvedet is. Hangulatod nagyszerű, az elmúlt hetek kedvezőtlen hatásának már nincs nyoma!

Szerelem: Érzelmi életed is erősen fellendülőben van, kapcsolatod kiegyensúlyozott, aggodalomra nincs okod. Ha még keresed az igazit, csütörtöktől megtalálhatod…

 

 

Bika

Megszokott monotonitásod most kimozdul a holtpontról, hangulatod és kedved folyamatosan ingadozni fog, alig találod a helyed, és környezeted is nehezen ért meg. Amikor épp társaságra vágysz, szinte elkerülnek, amikor szívesen lennél egyedül, valaki vagy valami biztos, hogy megzavar. Azonban a heti konstelláció nagy segítséget nyújt abban, hogy harmóniát teremts önmagadban, s képes legyél arra, hogy mindenben meglásd a jót – ott is, ahol máskor sosem…

Szerelem: Szívügyek terén is adódhat némi gond, de szerencsére a hétvégére teljesen lenyugszanak a kedélyek. Ha még magányos vagy, szintén a hétvégi napok kedveznek a párkeresésnek.

 

Ikrek

Ne csodálkozz azon, ha fontos döntéseket kell meghoznod, amelyek gyorsaságot és megfontoltságot igényelnek tőled. A heti konstellációk a segítségedre lesznek, hisz mindkét tulajdonságnak a birtokában vagy, és képes leszel jól dönteni. Ezek az elhatározások nem fogják jelentősen befolyásolni mindennapjaidat, inkább önbizalmat és erőt adnak a következő időszakra. Tanulj az esetleges kudarcokból, ne kövess el régi hibákat újra.

Szerelem: Társkapcsolatodban is időszerű néhány jelentősebb döntést meghozni – még akkor is, ha ezek negatív kimenetelűnek tűnnek –, de ne egyedül vállald fel ezeket! Ha magányos vagy, ideje változtatnod ezen a helyzeten!

 

Rák

A hét közepén az égiektől várhatsz segítséget ügyeid intézéséhez. Sok megerősítést kapsz azzal összefüggésben, hogy bizony jó úton jársz, így fontos lenne, hogy minden pillanatban magabiztos és határozott légy. Összességében nyugalmas hetet ígérnek a csillagok, ami igazán kellemes, szép napokat hoz életedbe, jól teszed, ha sok időt szánsz családodra és barátaidra. Az unalmas hétköznapokba is több érzelmet viszel, és mindent megteszel azért, hogy ne csak te, hanem a környezeted is jól érezze magát.

Szerelem: Ha már van párkapcsolatod, most sokat romantikázhattok. A magányos Rákocskák lehetőséget kapnak egy új szerelem kialakulására…

 

 

Oroszlán

Fizikai és szellemi aktivitásod elképesztő magasságokba emelkedik, kommunikációs képességed is főszerepet kap ezekben a napokban. Új dolgokba akarsz belevágni? Új munka? Saját vállalkozás indítása? Költözés? Netán tanulás? Jöhet bármi, de vedd figyelembe, hogy bár jó erőben vagy, fizikai munkából csak annyit vállalj, amennyit könnyedén el tudsz végezni. Új baráti kapcsolatokat tudsz kiépíteni, amelyek hosszú távon is fontossá válhatnak.

Szerelem: Ha még nem köteleztétek el magatokat egymás mellett jelenlegi pároddal, itt a megfelelő idő! Ha viszont még a magányosok táborához tartozol, eljött az ideje a változásoknak!

 

 

Szűz

Használd ki a Vénusz jótékony segítségét, mert most könnyedén építheted és elmélyítheted emberi kapcsolataidat. A hétvégén jókedved tovább fokozódik, szellemessé és rugalmassá válsz, nyitott leszel minden új dolog befogadására. Az eseményeket ne sürgesd jobban a kelleténél, hisz mindennek eljön a maga ideje. Légy bátor, kezdeményező, de ennek ellenére őrizd meg józanságodat a fontos döntésekben.

Szerelem: Érzelmi téren is szükséged lesz arra, hogy párod megerősítsen abban, hogy minden rendben van. Ha még egyedül tengeted napjaidat, a hétvége lehetőséget kínál egy jelentős változásra!

 

 

Mérleg

Bár hétfőn és kedden még nem leszel teljesen elemedben, de szerdára visszajön a jókedved, s a hét második felében megmutathatod – az élet számos területén – valódi képességeidet, kreativitásodat. Emellett még mindig a munkát és a fejlődést kell előtérbe helyezned. Ez most prioritást kell hogy élvezzen a szerelemmel és az emberi kapcsolatokkal szemben. Joggal érzed úgy, hogy nincs időd a magánéletedre, és egyáltalán nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogyan szeretnéd, épp ezért a hétvégét töltsd pihenéssel.

Szerelem: Az érzelmek terén hirtelen teljesen új távlatok nyílhatnak meg a Mérlegek számára! Ráadásul nem csak akkor, ha még keresed a nagy Őt, hanem ha van már valakid…

 

 

Skorpió

Kedvező hét vár rád, kiegyensúlyozottság és harmónia jellemzi mindennapjaidat, semmi sem zökkent ki ebből. Eljött az ideje, hogy egy kicsit megpihenj, gondolkodj, erőt gyűjts, élvezd a csendet, a lazítás lehetőségét. Erre persze inkább a hét második fele alkalmasabb, a hét elején még meg kell harcolnod a nyugalmadért. Ha szükséges, hát mondj nemet mindenre, amihez nem fűlik fogad! Csak a békesség kedvéért nem kell bólogatnod mindenre, amit a külvilág rád akar kényszeríteni.

Szerelem: A hétvége kifejezetten harmonikusnak ígérkezik, mélyítsd el érzelmeidet. Ha még szingli vagy, a hétvégén rád találhat egy másik magányos ember…

 

Nyilas

Az égiek a segítségedre lesznek abban, hogy éppen úgy történjenek a dolgok, ahogy azt megálmodtad. Pozitív változások érkezését rejti ez a hét, egy régi álmod, terved megvalósítása válik lehetővé. A lehetőséged megvan, hogy óriási fába vágd a fejszédet, de ez túl fontos döntés ahhoz, hogy előtte ne mérlegeld alaposan a körülményeket. Amennyiben ez a terv anyagi vonzatú is, akkor a megkezdés előtt minden lépést alaposan fontolj meg. Ha okosan tervezel, akkor hosszú távon igazán gyümölcsözővé válik számodra ez a lehetőség.

Szerelem: A szívügyek területén is érdemes komoly, egyben hosszú távú dolgokon törnöd a fejed! Különösen akkor, ha még nincs partnered, de már van kiszemelted! A csütörtök és a szombat a te napod!

 

Bak

Ha a most következő napokban semmi nem úgy történik, ahogyan szeretnéd és eltervezted, akkor ne aggódj túlzottan emiatt. Vár rád most kellemes és kellemetlen egyaránt. Nem lesz egyszerű lenyelni a békát, de a nehézségeket próbáld meg vidáman felfogni, még akkor is, ha sírni lenne kedved. Fektess sok energiát a munkádba, és ne becsüld le a rád bízott feladatokat. Minden napot jókedvvel kezdj el. Ami nem sikerül elsőre, majd sikerül másodjára vagy harmadjára. Ne add fel!

Szerelem: Kapcsolatodat most szorosabbá teheted, ha netán még magányos vagy, akkor a hétvégén találhatsz új szerelemre. A pénteki és a szombati napok különösen kedvezőek.

 

Vízöntő

Pozitív irányú változásokat hozhatnak a következő napok, s ez leginkább vagyoni-anyagi helyzetedet érintheti, de azért továbbra is légy takarékos, mert később szükséged lehet erre az összegre. A hét második fele viszont hirtelen váratlan, kissé problémásnak tűnő helyzetekbe sodorhat, szükség lesz optimizmusodra és gyors cselekvőképességedre. Fontos lenne néhány régi, már elavult szokásodon mihamarabb változtatni, és szembesülni az újakkal, kiaknázni az ezekből adódó lehetőségeket.

Szerelem: Érzelmeid – még számodra is meglepő módon – váratlanul meginoghatnak, invitáld egy alapos beszélgetésre társadat. Aki még keresi a párját, ne siesse el a választást, most rosszul dönthet!

 

Halak

A hét elején szükséged van pluszenergiák felvételére, különösen azért, mert egy belső átalakulási folyamat indulhat el benned, amely hosszú távon sok fontos felismerést hozhat számodra. Sikeres napok állnak előtted, különösen akkor, ha a „sikeren” nem nagy dolgokat, hanem pici apróságokat értesz. Fontos, hogy eszedbe jusson, számtalan dolgot nem végeztél el az elmúlt időszakban, most viszont könnyen utolérheted magad.

Szerelem: A szívügyek terén nem lehet okod a panaszra, hisz nem mutatnak bonyodalomra, konfliktusokra utaló jeleket a csillagok. Akik még párkereső stádiumban vannak, lépjenek ki a négy fal közül, jöhet a szerelem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top