Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 05. szombat)

Kedves Kos!

 

A Kosok szerencsecsillaga fényesen ragyog: kitüntetésekre, jutalmakra számíthatnak, és minden kívánságuk teljesül a szerelemben is. Emelkedett hangulatukat fokozza, hogy jelentős családi események részesei is lehetnek.

 

 

Kedves Bika!

Már van ereje a napnak, nem fakón, sértetten trónol az égen, hanem meleget ad. Ez a melegség pedig szétárad mindenkiben. Magától értetődik, hogy családi körben, társaságban, szeretett emberek között telik a napod. Talán nem is az a fontos, hogy ki mit mond, mit csinál, hanem az, hogy együtt vagytok, együtt lehettek végre, ami sajnos egyre ritkább.

 

 

Kedves Ikrek!

Habár az Ikrek természetétől nem idegen a kettős élet, mégis csak akkor érzik jól magukat, ha életeiket ők irányítják. Sajnos ezekben a napokban az egyik életed a saját lábára állt, s meglepetten veszed észre, hogy nincs többé befolyásod rá. Ez később még veszélyes lehet, úgyhogy minden erővel igyekezz visszaszerezni elveszített hatalmad.

 

Kedves Rák!

 

Meghitt, csöndesnek induló hétvégédbe beleszól a véletlen. Új ismerősöd csaknem kiforgat önmagadból. Először parázs vitába keveredtek, aztán rájöttök, hogy végül is csak a két végéről közelítettétek meg a témát. Ha őszinte akarsz lenni, meg kell vallanod, bizonyítani akartatok mindketten. Vigyázz, az önfejűség most a károdra lehet, még ha ezt nem is látod be mindjárt. Változtass álláspontodon!

 

Kedves Oroszlán!

 

Akik épp a szerelem mély árkában tartózkodnak, azok ezt a napot is a lángolás jegyében töltik el. A házasságban élő Oroszlánok, különösen az augusztus 3. és 12. között születettek is bízhatnak a csillagok jótékony hatásában. Nők számára ajánlatos megfontolni Shakespeare örök igazságát, amely szerint ketten egy lovon – az egyiknek hátul kell ülnie. Ha te hordod a kalapot, hamarosan egyedül lovagolhatsz.

 

Kedves Szűz!

 

Itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak. Vond be a családtagjaidat is a munkába, hiszen a tisztaságot, a rendet ők is szeretik. Délután is akad majd bőven teendő. Ha este bezuhansz az ágyba, azon ne csodálkozz.

 

Kedves Mérleg!

 

Azt remélted, hogy ez a nap családi körben, kellemesen telik majd el. Ehelyett néhány idegesítő telefonhívás után váratlan, nemkívánatos vendégek érkeznek. Sajnos képtelen vagy eltitkolni, hogy nem örülsz a jöttüknek, ettől pedig kitör a családi botrány. Becsapva magad mögött az ajtót azt hiszed, megszabadulsz a gondoktól, pedig ez nem ilyen egyszerű.

 

Kedves Skorpió!

 

Add fel, s próbálkozz inkább mással. A mai napon erre több lehetőség is nyílik, csak észre kell venned őket. Hallgass a megérzésedre, eddig még sohasem csalódtál benne! A racionális megközelítést pedig – legalábbis ma – hagyd a felkészült tudósokra.

 

Kedves Nyilas!

 

Őszinteséged, túlzott kitárulkozási vágyad, nagyzolásod kellemetlen perceket szerezhet, ha életed legfrissebb, kedvező fejleményeiről valaki illetéktelennek számolsz be. Vigyázz, félreismerted azt, akivel örömödet meg akarod osztani. Este úgy adódik, hogy választhatsz: színházba mész, vagy születésnapi muriba. A döntés meghozatala előtt vedd figyelembe, hogy a társaságba – különböző okok miatt – nem viheted el a partnered.

 

Kedves Bak!

 

Különösen a január eleji Bakokat nem hagyja hidegen a mai nap. Végre elemükben érezhetik magukat. Sikert sikerre halmoznak. Ilyen jól régen nem érezték magukat. Minden porcikájuk élettől duzzad, a szerelemben is komoly ígéreteket kapnak. Hajts is be mindent, mert a leírt tendenciának ez a legerősebb napja. Extra nehéz feladatot bíznak rád.

 

Kedves Vízöntő!

A tegnapi pechsorozatnak vége szakadt, csupán távoli, rossz álomnak tűnik az egész. Ma minden összejön, sőt kiválóan sikerül. Alkotóerődet azonban nem a hivatásodban, hanem a konyhában tudod kamatoztatni. Akármelyik nem képviselői közé tartozol is, ma csodálatosan finom ételkölteményeket fogsz készíteni. A vacsora pompásan sikerül.

 

Kedves Halak!

Megint a hétvégére időzítetted alkotó időszakodat. Ez immár visszatérő jelenség. Előfordul, hogy kényelmetlen, de ezt próbáld elviselni. Könnyen fog menni, ha közben arra gondolsz, hányan vannak olyanok, akiknek éppen termékeny időszakuk állandó hiánya okoz fejfájást. Persze az is lehetséges, hogy már fel sem tűnik nekik…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top