Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 06. vasárnap)

Kedves Kos!

 

Nyugodtan pihenhetsz. Ma zavartalanul élvezheted szeretteid társaságát. A kellemes légkört ne rontsd el azzal, hogy kényes témákat pendítesz meg. Ez nem a számonkérések ideje. Arra is ügyelj, nehogy buzgalmadban túlszervezd a család vagy a rokonság megvendégelését.

 

Kedves Bika!

Családi körben töltöd a napot. Mindent megvásároltatok, megkaptatok, amit csak akartatok. Mikor utánaszámoltok, mennyit költöttetek, rájöttök, alaposan kiköltekeztetek. Sebaj, majd kigazdálkodjátok valahogyan.

 

Kedves Ikrek!

Nemhiába írták le annyiszor a keleti bölcsek, hogy az egészség egyik fő feltétele a testi-lelki harmónia. Zaklatott életeddel szinte vonzod a betegségeket, s gyógyírért fölösleges orvoshoz fordulnod, semmiféle tablettával nem orvosolható a te bajod. Ma is fejfájás és más panaszok jelentkezhetnek, de segíteni csak saját magad tudsz. Tégy rendet a lelkedben, és meglátod, a legtöbb panaszod hamarosan megszűnik.

 

Kedves Rák!

 

Most, hogy egy nap távlatából mérlegeled a tegnap történteket, nem is találod olyan érdekesnek és izgatónak új partnered. Ne ugorj rögtön fejest minden újnak és szépnek ígérkező kapcsolatba, mert látod: itt az eredmény. Marad a magány, legalábbis ami a lelkieket illeti. Kevesen értenek meg, de ebben talán te is ludas vagy.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

A tavasz megtette a hatását. Ennyi boldog Oroszlánt még nem látott a világ. Érdemes a családalapítás gondolatával foglalkozniuk azoknak, akik ezekben a napokban találtak társra. Ez nem véletlen. Útjukat szerencse kíséri. Legalábbis ha hisznek a jótékony bolygók kozmikus erejében.

 

 

Kedves Szűz!

 

Most a nézeteidet és meggyőződéseidet támadás érheti, és lehetséges az is, hogy heves vitákba kell bocsátkoznod. Bár ezek a nézeteltérések új belátásokkal és ismeretekkel gazdagíthatnak, természetedből adódóan nem tárgyilagos véleménycseréről van szó, hanem arról, hogy mások esetleg ártani akarnak neked, vagy el szeretnének hallgattatni.

 

Kedves Mérleg!

 

Terveiddel ellentétben a szép, békés vasárnapból nem lesz semmi, mert még nem csillapodtak le a kedélyek. Keress megnyugvást baráti körben. A heccelődéseknek ne ülj fel, fogd fel baráti tréfálkozásként. Ne feledd, hogy a szokásosnál ingerültebb vagy, hiszen normális esetben te is kedveled a bohóságokat.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Nem figyeltél eléggé arra, mit mondtál, s most hiába keresed, nem találod a „kulcsot”. A problémát ennek ellenére csakis neked kell megoldanod, nem kérhetsz senkitől sem segítséget. A magánéletedben jelentkező egyre súlyosabb zavarok sem könnyítik meg a munkádat, s néha úgy tűnik, hogy szinte titokzatos erők dolgoznak ellened.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Vasárnap van, ne hajtsd túl magad! Lazíts, pihenj egy kicsit. Könnyen megeshet, hogy el kell otthonról menned, hogy a vállalkozásod körül adódott nehézségeket elsimítsd. Derűs, vidám hangulatod hirtelen és okos tettre ragadtathat: felhívod, esetleg fel is keresed azt, akivel nemrég összevesztél. Azóta sem merted bevallani magadnak: nem biztos, hogy neked volt igazad. Itt az idő, nyújts békejobbot!

 

 

Kedves Bak!

 

Nem kellene elfelejtkezned arról, milyen szép tud lenni a vasárnap, ha nem rontja el az ember túl sok evés-ivással. Érzelmeidben is hajlamos vagy a szélsőségekre. Ha egy kicsit visszafogod magad, másoknak viszont megengeded, hogy saját elképzeléseik szerint élvezzék a szabadnapot, mindenki nagyon jól jár.

 

 

Kedves Vízöntő!

Békés, kellemes, családi körben eltöltött vasárnap vár rád még akkor is, ha egyébként egyedül élsz. Ismerőseid, barátaid hívnak meg egy kellemes délutánra vagy estére. Fogadd el a kedves meghívást, s mindenképpen látogass el hozzájuk. Nem fogod megbánni.

 

 

Kedves Halak!

Művészi, pontosabban konyhaművészi hajlamaid legteljesebb kibontakoztatására ad alkalmat ez a szép vasárnap. A megoldandó kérdések elméleti síkon történő megközelítését tekinted fő feladatodnak, kínosan ügyelve a művészi tisztaság emelkedett szempontjaira, valamint arra, hogy kezedet kizárólag vezénylésre használod. Teheted, mert konyhatündérek egész kara lesi utasításaidat. Táncoltasd meg őket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top