Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. április 07-től 2008. április 13-ig

Kos

Tegnap (április 6-án) a Vénusz a Kosba lépett, s ez végre kissé feldobja lelki életedet. Ha úgy érezted, csak sodródsz az árral, akkor tudd, hogy ezekben a napokban ez végre megváltozik. A lelked mélyén azonban az elmúlt hetek nehézkesebb napjai segíthetnek hozzá ahhoz, hogy gyorsan kézbe vedd a sorsod, és sürgősen változtass az eddig megszokott életviteleden. Nehéz választani a stabil megszokás és az újdonság varázsa között. S mégis, a különlegesség iránti igényed nagy, így vágj bele olyan dolgokba, amelyekről eddig csak álmodoztál.

Szerelem: Az érzelmek terén megeső változások kimozdíthatnak végre téged az unalomból. A magányos Kosok jó eséllyel indulnak egy új párkapcsolat kialakításához vezető úton.

 

Bika

A most következő héten – minden szándékod ellenére – gyökerestül fordulhat fel az életed és borulhat fel a látszólagos nyugalmad. Szeszélyessé válhatsz, a külvilág szétszórtnak láthat, nem találod a helyed. Az az elvetemült ötlet is megfordulhat a fejedben, hogy felmondj, munkahelyet válts, költözz, de mindenképpen alapjaiban változtass mindennapjaidon. Jól teszed, ha lehetőségeidet kihasználod és saját javadra fordítod.

Szerelem: A szerelem terén elkerülnek a gondok, még ha úgy is érzed, hogy valami nem stimmel. A szinglik szétszórtsága most nem kedvez új kapcsolat kialakításának.

 

Ikrek

A szerda és a csütörtök számodra nagyszerű alkalmat kínál, mert igazán kiváló, sikeres, eredményes lehetsz az élet különböző területein. A megszokottól eltérően bájossá válsz, tele leszel vonzerővel, s hirtelen azt veheted észre, hogy ezt nemcsak te, hanem mások is felfedezhetik benned. Energikusságod, ambíciód előrébb vihet karriered vagy üzleti ügyeid terén, sőt új kapcsolatokat is építhetsz, amelyek a jövőben csak hasznodra válhatnak.

Szerelem: Az érzelmek terén szintén kiváló napok várnak rád. Ha még a szinglik táborát erősíted, akkor irány egy buli, társasági esemény, vagy menj ki a szabad levegőre, vedd le lábáról azt, akivel összehoz most a sors!

 

 

Rák

Türelem és nyugalom! E két szó valós tartalma kellene hogy most jellemezzen! Fújj visszavonulót magadnak, próbáld lerendezni a dolgaidat, jól is tennéd, hisz a heti csillagállás ennek igazán kedvező körülményeket teremt. Fejezd be azokat a feladatokat, amelyeket hetek óta csak halogatsz. Rengeteg munka nyomja a válladat, így ha nem teszel az ügy érdekében, komoly galibába keveredhetsz, ami egyáltalán nem tesz jót neked.

Szerelem: A szívügyek terén viszont pozitív hatások érnek, partnered jól viseli a magány iránti igényedet. Ha még szingli vagy, mozdulj ki otthonról, a szerelem nem jön házhoz.

 

Oroszlán

Ezekben a napokban különösen a közvetlen környezeted, azaz családtagjaid és barátaid járulhatnak hozzá szellemi és lelki fejlődésedhez, új dolgok megismeréséhez. Meglehet, hogy olyan helyre hívnak, ahol érdekes és egyben értékes tapasztalatokat szerezhetsz, és képes leszel más megközelítésben látni a világot, és a saját helyedet is az univerzumban. Új emberekkel ismerkedhetsz meg, sokat tanulhatsz tőlük.

Szerelem: Komoly esélyed van arra is, hogy most párra találj, különösen a hét második fele alkalmas erre. Ha viszont már van társad, akkor nem kell aggódnod kettőtök stabil kapcsolatát illetően.

 

Szűz

Számos kedvező, váratlannak nevezhető, sőt egyenesen akár szerencsés lehetőséged is adódik e hét folyamán, különösen a tanulás és az anyagiak terén. Információéhséged megnő, ráadásul most könnyen alkalmazkodsz a megváltozó körülményekhez, mégis előfordulhat, hogy felbukkanó türelmetlenséged miatt nem tudsz minden alkalmat kihasználni arra, hogy építsd a jövődet. Hagyd, hogy a dolgok a maguk útját járják, de ne kapkodj, ne rohanj, azzal csak félmunkát végezhetsz.

Szerelem: A szívügyek terén viszont nem kell tartanod semmitől. Ha még magányos vagy, akkor különösen a csütörtöki és a szombati nap alkalmas ismerkedésre, új kapcsolat megalapozására.

 

 

Mérleg

 

A csillagok e heti aktív mozgásának köszönhetően rád tör a változtatás iránti igény, új tapasztalatokat akarsz szerezni. Ez érthető, hisz mostanában nagyon elfásultál, s mindenképpen ki akarsz törni az unalmas hétköznapokból. A hétvégét mindenképpen töltsd pihenéssel, tartalékold az energiáidat, különösen azért, mert vasárnap váratlanul érhet néhány kellemetlen pillanat.

Szerelem: Szívügyekben szintén a hétvége okozhat némi fejfájást, de a nézeteltérés gyorsan orvosolható. Még a magány a társad? Várj a jövő hétig, sokkal kedvezőbbek lesznek a lehetőségek.

 

Skorpió

Ez a hét a te heted! Kialakuló pozitív körülményeid erősen megnövelik önérzetedet, aktivitásodat, energiaszintedet. Akkor fogod még jobban érezni magad a bőrödben, ha több időt töltesz családoddal, barátaiddal. Ha teheted, rendezz egy összejövetelt, ahol gondoskodhatsz szeretteidről. Munkád, karriered terén úgy érezheted, mintha egy helyben toporognál, de ne ess kétségbe, hamarosan nagyot fordul a kocka!

Szerelem: Ha úgy érzed, párkapcsolati gondok nehezítik életedet, nyugodtan mondd el a párodnak, mi nyomasztja lelked. Ha még keresed az igazit, akkor a hétvégén nagy az esélyed, hogy meg is találd!

 

Nyilas

 

Nehézkes napok állnak előtted, vegyes érzelmek és néha dühös indulatok törhetnek a felszínre. Ha van merszed, itt az idő, hogy szembenézz belső éneddel, és megértsd végre, senki nem akarja megkötni a kezed, és akadályozni téged abban, hogy a benned rejlő sok pozitív erőt arra használd, amire csak akarod. De időben gondolkozz el azon is, milyen terveid vannak a közeli és távoli jövőt illetően…

Szerelem: A szívügyek terén lenne mit tisztáznod pároddal, keríts erre időt, még a hétvége előtt. Ha magányosként éled a napokat, akkor a pénteki és a szombati nap kedvező ismerkedésre.

 

Bak

A heti csillagállás megzavarhat, kissé talán kétségbe ejthet, mert önbizalmadat kezdheti ki, elbátortalaníthat, esetleg bajba is sodorhat. Éppen ezért légy nyugodtan egy kicsit rámenősebb és talpraesettebb, túlzott toleranciádat könnyen kihasználják ismét! Ne szorítsd magad tudatosan a háttérbe csak azért, hogy másoknak lehetőséget adj arra, hogy a neked felkínált lehetőségekkel éljenek.

Szerelem: Ha úgy véled, párod korlátoz, azt most nem érzed rosszul. A gondjaitokat időszerű lenne mihamarabb átbeszélni, s megoldást keresni rájuk. A magányosok az ismerkedést inkább halasszák a jövő hétre.

 

Vízöntő

Tele vagy erővel és energiával, lelkesedés, jó szándék és közlékenység jellemez ezekben a napokban. Spontán és befogadó vagy, nyitott minden újra. Fontossá válhat számodra, hogy megváltoztasd a körülötted lévő emberek véleményét magadról, akik az elmúlt időben bizony félreismerhettek. Ha jól használod a lehetőségeidet, a rólad kialakult kép megváltoztatására minden esélyed megvan, s a jövőben nemcsak másként néznek rád, hanem lehet köztük olyan, akivel komoly barátság alakulhat ki.

Szerelem: Meglévő párkapcsolatod tovább mélyülhet, s ez lehet a „nagy elhatározások” ideje is. A magányos Vízöntők is nyissanak a világ felé, igen jók az esélyek új szerelem megérkezésére.

 

Halak

Vénusz végleg elhagyta a Halak jegyet múlt hét vasárnap, így megeshet, hogy kissé elkedvetlenedsz, s a most következő napokban energiaszinted ingadozik, ez akár fizikai állapotod minimális mértékű romlásához is vezethet. Persze ha kellőképpen odafigyelsz magadra, akkor képes leszel megmaradt energiáidat aktivitásra bírni, hasznos dolgokra fordítani, jössz-mész, ügyeket intézel. Több dologba is szeretnél egyszerre belekezdeni, ezt halaszd el a jövő hétre.

Szerelem: A Vénusz még megmaradt utóhatásának köszönhetően kissé átlagos, mégis kellemes napok várnak rád a szerelem terén, akkor is, ha magányos, akkor is, ha már elkötelezett vagy.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top